Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Danijela93
    21. Veljača 2020. 23:20

Vita26

Danijela
    Da i ja sam imala punkciju u 9mjesecu
    Imamala sam 40jaja ali 16jajne stanice zrele,11oplodjene,i 7blastica,pala dam u hiper.
    Ovako ni kod mene kao ni kod tebe nema problema,i ja imam malo povišen Tsh i pijem euryrox .
    Prirodni meni su pratili moju ovulaciju bez ljekova,i onda kad je bila ovulacija taj dan se dajem štopericu i onda nakon štoperice 5dan isla na Fet,prvi je bio biokemijski drugi nista .onda sam pauzirala i sad sam isla na Fet ali od 2dc uzimala estrofeme.
    I sad cekam Betu

Zelim ti svu srecu. 
    Meni prvi put nije uspjelo a sada Sam bila ostala trudna I nije se razvijalo uglavnom beta neg 

• Jams1
    21. Veljača 2020. 23:48

Danijela93

Vita26

Danijela
    Imamala sam 40jaja ali 16jajne stanice zrele,11oplodjene,i 7blastica,pala dam u hiper.
    Ovako ni kod mene kao ni kod tebe nema problema,i ja imam malo povišen Tsh i pijem euryrox .
    Prirodni meni su pratili moju ovulaciju bez ljekova,i onda kad je bila ovulacija taj dan se dajem štopericu i onda nakon štoperice 5dan isla na Fet,prvi je bio biokemijski drugi nista .onda sam pauzirala i sad sam isla na Fet ali od 2dc uzimala estrofeme.
    I sad cekam Betu

Zelim ti svu srecu.
    Meni prvi put nije uspjelo a sada Sam bila ostala trudna I nije se razvijalo uglavnom beta neg

U kom mestu u Austriji radis IVF!? Jel korisis drzavni fond ili ne!? 

Danijela93
    21. Veljača 2020. 23:56

Jams1

Danijela93

Vita26

Danijela
    I sad cekam Betu

Zelim ti svu srecu.

Feldkirch neznam Dali si cula nije tako veliki grad. 
    U prvom procesu smo pola mi platili pola preko drzave. 
    A ovaj put smo htjeli sami jer ako oni ti pomognu mislim samo 3puta da ti pomognu ili 4 nisam sigurna. 

A Mi smo htjeli ovaj put platiti sami jer ako ce Nam nekada u buducnosti trebati cijeli postupak Onda bolje da Nam tu pomogne da pola platimo.

Tako da sada cemo sami platiti Fet. 

• Jams1
    22. Veljača 2020. 09:38

Danijela93

Jams1

Danijela93

Vita26

Danijela
    I sad cekam Betu

Zelim ti svu srecu.

Feldkirch neznam Dali si cula nije tako veliki grad.
    U prvom procesu smo pola mi platili pola preko drzave.
    A ovaj put smo htjeli sami jer ako oni ti pomognu mislim samo 3puta da ti pomognu ili 4 nisam sigurna.

A Mi smo htjeli ovaj put platiti sami jer ako ce Nam nekada u buducnosti trebati cijeli postupak Onda bolje da Nam tu pomogne da pola platimo.

Tako da sada cemo sami platiti Fet.

Tako smo i mi. Drzava placa 70% mi 30%. Podrzavaju 4 postupka, s tim sto kod prve trudnoce potvrdjene ultrazvukom (otkucaji srca u 8nedelji) reaktiviraju se opet 4 postupka gde je 70% pokriveno od drzave. Pitam jer mi je cudno sto vam sve lepo ne objasnjavaju. Insistiraj na tome. Placate, a to nisu mali novci. Mada i novci su najmanji problem, treba psihicki proci kroz sve to. 

• Emanuel
    22. Veljača 2020. 10:44

Cure moje, 
    Clanica sam foruma ali na drugim temama… 
    Prijateljica mi je u drami, vec dugo radi na bebi I na 19 dpo izvadi betu koja iznosi 1807., na 21 dpo iznosi 3357.8.. 
    Mozda mi mozete pomoci s info da se nekome beta hcg nije duplala a da je iznesena uredna trudnoca…
    Mozda sam na krivoj temi ali znam da imate iskustva sa betama…
    Hvala vam cure moje I zelim vam puno srece I da sve docekate bebice u svojoj stomi, a hocete I morate! Hrabre zene I lavice! Ljubim vas I saljem svoje molitve!

Vita26
    22. Veljača 2020. 11:36

Emanuela 
    Ja izkreno neznam za bete ali meni se cini da njo Beta porasla ,nadam se da ce biti sve uredu sta kaze doktor ?

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Vita26
    22. Veljača 2020. 11:37

Daniela 
    I ja tebi zelim sve najbolje i uzspjeh

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Emanuel
    22. Veljača 2020. 12:37

U ponedjeljak ima pregled... Ali je u strahu velikome jer se nije beta duplala...

• ZaZa
    22. Veljača 2020. 14:33

Curke, i ja mislim da ću dobiti M. U srijedu vadim betu. Od transfera imam stalno neke simptome. Znači niti jedan dan nije prošao,  da me nešto nije zabolilo, štrecnulo itd. Ali od jučer me baš uhvatilo. Cijelu noć me trbuh bolio, donji dio leđa me rasturio. Danas se malo sve smirilo, peglala sam i sad poslijepodne budem brisala prašinu i oprala kupaonicu. Sve me strah što će biti večeras. Ali kod mene je jedan simptom (kada me bole noge) za koji znam da cu sigurno dobiti. Osluškujemo sve simptome. Ne možeš da to ne radiš. I vjerojatno su svi ti simptomi preslični i od hormona, ali mislim da ipak neke stvari možemo prepoznati. :( 
    Pisala sam ovo i na potpomognutoj samo nisam napisala da se trenutno mučim sa zatvorom. Netko je napisao da je magnezij dobar. Samo ne znam u kojem obliku, kako?  
    Čestitam svima pozitivnim betama. Za ostale dolazi ljepše vrijeme. 🙏❤

kikovica
    22. Veljača 2020. 14:48

ZaZa

Curke, i ja mislim da ću dobiti M. U srijedu vadim betu. Od transfera imam stalno neke simptome. Znači niti jedan dan nije prošao, da me nešto nije zabolilo, štrecnulo itd. Ali od jučer me baš uhvatilo. Cijelu noć me trbuh bolio, donji dio leđa me rasturio. Danas se malo sve smirilo, peglala sam i sad poslijepodne budem brisala prašinu i oprala kupaonicu. Sve me strah što će biti večeras. Ali kod mene je jedan simptom (kada me bole noge) za koji znam da cu sigurno dobiti. Osluškujemo sve simptome. Ne možeš da to ne radiš. I vjerojatno su svi ti simptomi preslični i od hormona, ali mislim da ipak neke stvari možemo prepoznati. :(
    Pisala sam ovo i na potpomognutoj samo nisam napisala da se trenutno mučim sa zatvorom. Netko je napisao da je magnezij dobar. Samo ne znam u kojem obliku, kako?
    Čestitam svima pozitivnim betama. Za ostale dolazi ljepše vrijeme. 🙏❤

Zaza, i mene muci zatvor..Jedan dan sam mislila evo gotovo, dobila sam mengu, kad ono valjda stislo mi crijeva i sve unutra...uzela Donat Mg i suhe sljive i da vidis trckalice 🚴🏼‍♀️. Spasilo me 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.