Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kikovica
    21. Veljača 2020. 16:46

ZaZa

kikovica

PZaZa

kikovica

Hvala cure! 🥰
    Rita, zao mi je 😞…ne odustaj i samo pozitivno 💪🏻
    Zaza pisala sam ranije da nikakve simptome nisam imala, bolne grudi od estrofema i to se evo nastavlja i dalje…imala sam samo dobar osjecaj da mi je tijelo spremno 🤷🏼‍♀️
    2.3. prvi UZV pa cemo vidjeti na cemu smo 😅

A fino. Ja imam osjećaj da ću se raspasti. Grudi su mi tu i tamo bolne, ali sam užasno napirena i tu i tamo me nešto štrecne. U srijedu vadim betu, test ne želim raditi. 11dt mi je.

Tek u srijedu beta 😤? Test bi ti sigurno vec pokazao ako je trudnoca. 🤞🏻

Da, 26. Ne želim ga kupovati. Ovako ću otići jer svakako moram ako prije ne dođe menga.
    ❤🙏

Kako god, ja drzim fige za veliku betu 🤞🏻☘️😍

Danijela93
    21. Veljača 2020. 17:15

Milce_89

Danijela93

Milce_89

Danijela93

Cure daj Mi recite kada se smije imati spolni odnos nakon biokemijske.

Mislim iskrena da budem meni Dr. Nije uopce rekao da je to bila biokemijska samo je rekao da Sam bila trudna I da je to to da cu dobiti menstruaciju nakon prestanka uzimanja tableta.

I ja Sam ju dobila I jucer navecer kada Sam bila na wcu osjetila Sam da je iz mene ispalo nesto oprostite na izrazu. 🙈
    Ja sam to pogledala uslikala I poslala njima u Kliniku I rekli su Mi da je to endometrij koji se stvorio jer Sam bila trudna I sada se to cisti I da je to normalno.

Odma nakon prestanak menstruacije.. Meni je trajalo duze, nekih 10 dana i doktor je rekao da se sasvim normalno to da mora sve da se procisti da ipak je bilo trudnoca. Jel ti rekli sta nadalje?

Nije Mi nista rekla?
    Kako mislis sta na dalje? 😊

Mislim za kad kreces opet? Meni su rekli da postoji mogucnost isti ovaj mjesec da vratimo zamrznuti

I kod Nas isto. 

Ali ja Sam rekla sad cu Malo pricekati. 
    Od 11.mj Sam imala prvi postupak kompletni Sa punkcijom I Onda nije uspjelo sad smo opet radili imali smo zamrznute.
    Imamo ih Jos 3 ali rekli smo Malo cemo pricekati da Mi se tijelo oporavi od tih hormona I ja Malo sve me je ovo prodrmalo. 

Tako da pokusat cemo Malo sami haha mozda uspije ako ne Onda opet za par mjeseci. 

• maltezer
    21. Veljača 2020. 19:23

Danijela 
    Koje su vam dijagnoze?
    Ja prvi neuspjeh preživjela. Sad se spremam za Fet krajem trećeg mjeseca, već me strah...

Vita26
    21. Veljača 2020. 20:10

DANIJELA
    to ti je pametno,treba tjelo pauzu,jesi isla u prirodne cikluse na Fet ili stimulirane? 
    Ja sam isto pauzu na pravila prije sto sam usla u ovaj postupak,jer mi je dosta pogodilo,i bila sam izcpljena

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Danijela93
    21. Veljača 2020. 21:36

maltezer

Danijela
    Koje su vam dijagnoze?
    Ja prvi neuspjeh preživjela. Sad se spremam za Fet krajem trećeg mjeseca, već me strah…

Mi zapravo nemamo nikakvu dijagnozu. 
    Ja imam 26godina sad cu u 4mj 27. A moj suprug 27god.
    Pokusavamo vec 3godine I nista. Jedino sto Sam otkrila da imam problema Sa stitnjacom Ali ostalo bas nista. 

Danijela93
    21. Veljača 2020. 21:39

Vita26

DANIJELA
    to ti je pametno,treba tjelo pauzu,jesi isla u prirodne cikluse na Fet ili stimulirane?
    Ja sam isto pauzu na pravila prije sto sam usla u ovaj postupak,jer mi je dosta pogodilo,i bila sam izcpljena

E sada Mi moras objasniti kako mislis u prirodne ili stimulirane na  Fet? 
    Oni su Mi odredili kada da dodem I uzimala Sam tbl I par inekcija mislim 4 nisam sigurna. 

A prvi put kada Sam Isla to je bilo komplet stimulirano sve imala Sam I punkciju. 

• malako
    21. Veljača 2020. 22:01

Pozz žene, ovo je druga iz Feta, isti simptomi probadanje u jajnicima, grudi otekle i bolne, zatvor pa proljev..prošla pozitivna beta ali spontani u 8 tjednu, sad čekam 28.da uradim betu...

Vita26
    21. Veljača 2020. 22:04

Danijela 
    Da i ja sam imala punkciju u 9mjesecu
    Imamala sam 40jaja ali 16jajne stanice zrele,11oplodjene,i 7blastica,pala dam u hiper.
    Ovako ni kod mene kao ni kod tebe nema problema,i ja imam malo povišen Tsh i pijem euryrox .
    Prirodni meni su pratili moju ovulaciju bez ljekova,i onda kad je bila ovulacija taj dan se dajem štopericu i onda nakon štoperice 5dan isla na Fet,prvi je bio biokemijski drugi nista .onda sam pauzirala i sad sam isla na Fet ali od 2dc uzimala estrofeme.
    I sad cekam Betu

Vita26
    21. Veljača 2020. 22:19

Nakamo 
    Drzi fige da ovaj put bude sve uredu 💪🏻💪🏻

Vita26
    21. Veljača 2020. 22:19

Sory mislim Malako *

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.