Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Rita30
    21. Veljača 2020. 13:36

ZaZa

Rita30

Cure meni beta 0,100. Znači ništa.

:( Idemo dalje! Smiri se malo, isplači se i opet u nove pobjede. :*

😘

kikovica
    21. Veljača 2020. 13:39

Hvala cure! 🥰
    Rita, zao mi je 😞...ne odustaj i samo pozitivno 💪🏻
    Zaza pisala sam ranije da nikakve simptome nisam imala, bolne grudi od estrofema i to se evo nastavlja i dalje...imala sam samo dobar osjecaj da mi je tijelo spremno 🤷🏼‍♀️
    2.3. prvi UZV pa cemo vidjeti na cemu smo 😅

VM
    21. Veljača 2020. 13:43

Rita30

ZaZa

Rita30

Cure meni beta 0,100. Znači ništa.

:( Idemo dalje! Smiri se malo, isplači se i opet u nove pobjede. :*

😘

draga Rita, i meni propalo...idemo ponovno u nove pobjede , jedne druge hrabreći, znaj da nisi jedina  

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

• brita
    21. Veljača 2020. 14:35

Ja jos cekam nalaz bete 😏

• ZaZa
    21. Veljača 2020. 14:37

kikovica

Hvala cure! 🥰
    Rita, zao mi je 😞…ne odustaj i samo pozitivno 💪🏻
    Zaza pisala sam ranije da nikakve simptome nisam imala, bolne grudi od estrofema i to se evo nastavlja i dalje…imala sam samo dobar osjecaj da mi je tijelo spremno 🤷🏼‍♀️

A fino. Ja imam osjećaj da ću se raspasti. Grudi su mi tu i tamo bolne, ali sam užasno napirena i tu i tamo me nešto štrecne. U srijedu vadim betu, test ne želim raditi. 11dt mi je.

Vita26
    21. Veljača 2020. 14:54

Pozdrav svim curama i cekalicama bete,i naravno onima koji su uzspjela,kakve su simptomi bili u dobitnim?
    Ja sam bila utorak na Fet (stimuliranju sa estrofemima)endiometrija bila 15mm na dan feta.
    Iza mene su dva feta u prirodni ciklus jedna biokemijska trudnoca ,druga 0,7 Beta
    Za sad od simtoma osim sto mi dojke malo boli i dan nakon feta bila naduta i prvu noc mi probadalo. Prekjucer sa igricama sam posle wc kad se obrisala vidjela svjetlo smedje žilice i sinoc isto.ali nije stalno bilo za sad nista,ja De nadam da bebica je smjestila😁

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

kikovica
    21. Veljača 2020. 15:37

PZaZa

kikovica

Hvala cure! 🥰
    Zaza pisala sam ranije da nikakve simptome nisam imala, bolne grudi od estrofema i to se evo nastavlja i dalje…imala sam samo dobar osjecaj da mi je tijelo spremno 🤷🏼‍♀️

A fino. Ja imam osjećaj da ću se raspasti. Grudi su mi tu i tamo bolne, ali sam užasno napirena i tu i tamo me nešto štrecne. U srijedu vadim betu, test ne želim raditi. 11dt mi je.

Tek u srijedu beta 😤? Test bi ti sigurno vec pokazao ako je trudnoca. 🤞🏻

kikovica
    21. Veljača 2020. 15:38

kikovica

PZaZa

kikovica

Hvala cure! 🥰

I meni je danas 11dnt pa vidi kolika mi je beta 😂

Vita26
    21. Veljača 2020. 16:28

Kukovica 
    Sve ovisi od zene do zene,nismo sve iste i nece niti jednoj jednak rezultat biti.
    Sve ovisi kakav je postupak,zametci i sve ostalo.
    Bitno je da svatka od nas koja se bori dodje do cilja💪🏻

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• ZaZa
    21. Veljača 2020. 16:38

kikovica

PZaZa

kikovica

Hvala cure! 🥰

Da, 26. Ne želim ga kupovati. Ovako ću otići jer svakako moram ako prije ne dođe menga. 
    ❤🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.