![](/media/img/33/92/3ea1329b7286baac6e64.jpeg)
Pozdrav curke. Meni je u subotu bila punkcija i sada u ponedjeljak transfer. Imali smo 2 jajne stanice koje su oplođene i vraćene. Kako vi provodite vrijeme? Ja na dan transfera nisam bila raditi, ali jučer već jesam. I iskreno malo sam se preforsirala tako da sam danas doma, a sutra i u petak na posao. Teško mi je toliko dugo sjediti. Voditelj sam računovodstva i stresno mi je to sve. Opet s druge strane imam osjećaj da previše odmaram. Ultra sam pospana (moguće od tog Utrogestana-stavljam ga vaginalno 3x2). Ujutro ga stavim sat vremena prije nego se ustanem, poslijepodne odrijemam po 2 sata što nikada ne radim. Kako vi? Osjećam stalno neku napetost u trbuhu, naduta sam i cice me bole.
Drzim fige za veliku betu 🤞🏻
Ja ne radim, doma sam i vrijeme presporo prolazi. Trbuh mi je napet i to od Utrica a sise su me prestale boliti jucer (ali su me bolile prije transfera pretpostavljam od Estrofema)
Uopce se ne oslanjam na simptome...sto bude bice 🙏🏻
Nama je ovo zadnji put i nadam se sretan 😅
Kikica
Bojim se da je crtica od ostataka Brevactida jer je jutros još blijeđa....😕
Sinoć sam radila trakicu a jutros baš test.
Ne znam, sumnjam u sve jer osjetim da stiže ....😔
Pozdrav cure znate da Sam vam govorila da Mi je test uvijek pozitivan I da su Mi iz klinike rekli da trebam doci kod njih na ultrazvuk I da pase znaci 14dan nakon embriotransfer meni je test pokazivao pozitivno I u nedjelju ja napravim isto Mi pokaze pozitivno.
I meni nesto neda mira ja napravim i danas za svaki slucaj I meni test negativan.
Nije mi nista jasno uvijek do sada Mi je bio pozitivan.
Menstruaciju nisam dobila sise me bole Leda me bole.
Stvarno neznam sta vise da mislim I cemu da se nadam…. 😕
A da izvadis betu pa si sigurna?
Kikica
Bojim se da je crtica od ostataka Brevactida jer je jutros još blijeđa….😕
Sinoć sam radila trakicu a jutros baš test.
Ne znam, sumnjam u sve jer osjetim da stiže ….😔
Ne gubi nadu dok postoji i najmanja sansa ☘️
Kad ti je vaditi betu?
Kikovica
Rano mi je još za betu, imam tri dana do menge.
Koji je tebi dan?
Cure moje ja ocito nisam trudna jer sad Mi je I onaj Sa tjednima testt pokazao negativno. Tako da Sam sva jadna. Betu Mi nema tko izvaditi cekam taj ponedjeljak pa nek Mi napravi ultrazvuk Da vidimo sta je bilo. Mozda je bila biokemijska Ali eto u nedjelju bilo pozitivan test a sad negativan.
Neznam sta da radim I kako da se osjecam. Mengu Jo's dobila nisam imala Sam 23.1 embriotransfer.
Uglavnom sranje bolje kad nepokaze pozitivno.
A med. Sestra Mi je rekla da napravim 14.dan nakon Embrio transfera I ako Bude pozitivno to je to. I ja neznam sto Sam ja radila I dalje test kad je bio pozitivan Ali eto.. :/
Cure moje ja ocito nisam trudna jer sad Mi je I onaj Sa tjednima testt pokazao negativno. Tako da Sam sva jadna. Betu Mi nema tko izvaditi cekam taj ponedjeljak pa nek Mi napravi ultrazvuk Da vidimo sta je bilo. Mozda je bila biokemijska Ali eto u nedjelju bilo pozitivan test a sad negativan.
Neznam sta da radim I kako da se osjecam. Mengu Jo's dobila nisam imala Sam 23.1 embriotransfer.
Uglavnom sranje bolje kad nepokaze pozitivno.
A med. Sestra Mi je rekla da napravim 14.dan nakon Embrio transfera I ako Bude pozitivno to je to. I ja neznam sto Sam ja radila I dalje test kad je bio pozitivan Ali eto.. :/
Zao mi je ako je tako 😞.
Koji ti je ovo put?
Sortiraj odgovore
Najstariji