![](/media/img/33/92/3ea1329b7286baac6e64.jpeg)
Pozz, pridružujem se čekalici bete također 19.02.
Sretno 🤞🏻☘️
Ja sam tako nervozna 😬
Hey cure jedno kratko pitanje.
Moze li zena dobiti menstruaciju ako nije ostala trudna unatoc tabletama koje uzima (Duphastone, Utrogestane, Progynova) ?
Ja sam također procurila pod utrogestanima….
Nakon koliko Dana od embrio transfera si procurila?
Moze li zena dobiti menstruaciju ako nije ostala trudna unatoc tabletama koje uzima (Duphastone, Utrogestane, Progynova) ?
11dnt je pocelo onako mrljavo,smeđe,a tamo negdje 14dnt je bas krenula menstruacija? Danijela kakva je situacija kod tebe? Ti si imala pozitivan test?
11dnt je pocelo onako mrljavo,smeđe,a tamo negdje 14dnt je bas krenula menstruacija? Danijela kakva je situacija kod tebe? Ti si imala pozitivan test?
Da cekam ultrazvuk 17.2 a sva Sam napeta joj.
Neznam zasto ovaj put nisu Mi prvo betu Ali valjda oni znaju u ponedjeljak imam.
Pozdrav cure znate da Sam vam govorila da Mi je test uvijek pozitivan I da su Mi iz klinike rekli da trebam doci kod njih na ultrazvuk I da pase znaci 14dan nakon embriotransfer meni je test pokazivao pozitivno I u nedjelju ja napravim isto Mi pokaze pozitivno.
I meni nesto neda mira ja napravim i danas za svaki slucaj I meni test negativan.
Nije mi nista jasno uvijek do sada Mi je bio pozitivan.
Menstruaciju nisam dobila sise me bole Leda me bole.
Stvarno neznam sta vise da mislim I cemu da se nadam.... 😕
Danijela93
Mučenje.... 😔
Meni se vidi samo neka Full blijeda crtica, dva dana do menstr.
Pozdrav curke. Meni je u subotu bila punkcija i sada u ponedjeljak transfer. Imali smo 2 jajne stanice koje su oplođene i vraćene. Kako vi provodite vrijeme? Ja na dan transfera nisam bila raditi, ali jučer već jesam. I iskreno malo sam se preforsirala tako da sam danas doma, a sutra i u petak na posao. Teško mi je toliko dugo sjediti. Voditelj sam računovodstva i stresno mi je to sve. Opet s druge strane imam osjećaj da previše odmaram. Ultra sam pospana (moguće od tog Utrogestana-stavljam ga vaginalno 3x2). Ujutro ga stavim sat vremena prije nego se ustanem, poslijepodne odrijemam po 2 sata što nikada ne radim. Kako vi? Osjećam stalno neku napetost u trbuhu, naduta sam i cice me bole.
Zaza
Ja sam nakon ET većinom ljencarila ....mislim da to ionako ne igra neku ulogu. Nisam imala apsolutno nikakve simptome ni nelagode. Tek sad me malo propadaju jajnici kad trebam dobiti M.
Inače ovo mi je najdužih 7 dana u životu... 😖
Teško je to iščekivanje.
Probaj se nečim okupirati da ti sto brže prođe vrijeme...
Sretno 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji