Žene drage ja sam isto nova ovdje, nakon neuspješnog prvog ICSI postupka, sad sam u fazi iza iščekivanja bete nakon embrio transfera! 2 dt sam osjetila strašnu bol i grčenje u maternici i jajnicima koja je trajala nekoliko minuta, nakon toga vise nista kao da se sve ugasilo 😢 betu vadim 12.04.
Ej draga i ja betu vadim 12.4 ,ista sam ko i ti sa simptomima nista !! Samo osjecam grudi
Ne vjerujem, strah me 🙈 potrudit cu se ne napraviti ga, zadnji put sam procurila dan prije bete, tako da nisam pametna! Hoćeš ti praviti test?
Neznam ni ja nisam pametna ,a mpet si mislim bolje da napravim pa ako je neg da se pripremim za betu ,neznam,prosli put mi menga kasnila jos 5 dana nakon bete zbog utrogestana,a evo sad me pocelo boljet koda cu dobit m,uzas a tek 9 ju moram dobit
Ne vjerujem, strah me 🙈 potrudit cu se ne napraviti ga, zadnji put sam procurila dan prije bete, tako da nisam pametna! Hoćeš ti praviti test?Neznam ni ja nisam pametna ,a mpet si mislim bolje da napravim pa ako je neg da se pripremim za betu ,neznam,prosli put mi menga kasnila jos 5 dana nakon bete zbog utrogestana,a evo sad me pocelo boljet koda cu dobit m,uzas a tek 9 ju moram dobit
Meni zadnji put u svježem ciklusu nije ni dala utrogestan, ma katrastrofa a sad sam 3X2 i uz to još inekcije prolutexa 25 mg. A čuj taj osjećaj kao da ces dobiti je čak i poželjan koliko sam uspila iščitat po forumima, kažu da je to dobar znak 😊😊
Ne vjerujem, strah me 🙈 potrudit cu se ne napraviti ga, zadnji put sam procurila dan prije bete, tako da nisam pametna! Hoćeš ti praviti test?Neznam ni ja nisam pametna ,a mpet si mislim bolje da napravim pa ako je neg da se pripremim za betu ,neznam,prosli put mi menga kasnila jos 5 dana nakon bete zbog utrogestana,a evo sad me pocelo boljet koda cu dobit m,uzas a tek 9 ju moram dobit
Meni zadnji put u svježem ciklusu nije ni dala utrogestan, ma katrastrofa a sad sam 3X2 i uz to još inekcije prolutexa 25 mg. A čuj taj osjećaj kao da ces dobiti je čak i poželjan koliko sam uspila iščitat po forumima, kažu da je to dobar znak 😊😊
Ja pijem aspirin i folnu i utragestan 3x2,a i ja sam citala,al pusem na hladno 😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji