Djevojke meni jutros bolovi kao da cu dobijem,pa stadose….totalno sam se razocarala,sjedim u sobi i placem!Samo cekam kaad cu procuriti. 😞Bubamarica, ja sam jucer imala grceve vecinu dana. Mislim da to nije nista lose, sve do bete ne treba gubit nadu (znam da je tesko, i samoj mi je tako)…
Sutra mi je datum kad bih trebala dobiti mjesecnicu i eto…jednostavno.imam strah da cu dobiti prije bete😞
Mimići kad ti radis betu?
Djevojke meni jutros bolovi kao da cu dobijem,pa stadose….totalno sam se razocarala,sjedim u sobi i placem!Samo cekam kaad cu procuriti. 😞Bubamarica, ja sam jucer imala grceve vecinu dana. Mislim da to nije nista lose, sve do bete ne treba gubit nadu (znam da je tesko, i samoj mi je tako)…
Sutra mi je datum kad bih trebala dobiti mjesecnicu i eto…jednostavno.imam strah da cu dobiti prije bete😞
Nemoj tako razmisljat ,nece doci 😁😁😁😘
Sutra mi je datum kad bih trebala dobiti mjesecnicu i eto…jednostavno.imam strah da cu dobiti prije bete😞Mimići kad ti radis betu?
Trebala bi 17-og. U bolnici su rekli za 2 tjedna od transfera. Ali mislim radit test, jer kako sam cula kad se vrati blastica dosta cura je radilo test 8-mi dan i pokazalo im je trudnocu. Polusat cu s testom u srijedu a ako ne bude pozitivno cekat cu betu
Sutra mi je datum kad bih trebala dobiti mjesecnicu i eto…jednostavno.imam strah da cu dobiti prije bete😞Mimići kad ti radis betu?Trebala bi 17-og. U bolnici su rekli za 2 tjedna od transfera. Ali mislim radit test, jer kako sam cula kad se vrati blastica dosta cura je radilo test 8-mi dan i pokazalo im je trudnocu. Polusat cu s testom u srijedu a ako ne bude pozitivno cekat cu betu
Ja juce radila na 7 dana nista od testa betu radim za 7 dana
Sutra mi je datum kad bih trebala dobiti mjesecnicu i eto…jednostavno.imam strah da cu dobiti prije bete😞Mimići kad ti radis betu?Trebala bi 17-og. U bolnici su rekli za 2 tjedna od transfera. Ali mislim radit test, jer kako sam cula kad se vrati blastica dosta cura je radilo test 8-mi dan i pokazalo im je trudnocu. Polusat cu s testom u srijedu a ako ne bude pozitivno cekat cu betuJa juce radila na 7 dana nista od testa betu radim za 7 dana
A iskreno se nadam da ce biti pozitivna beta 😉
Sutra mi je datum kad bih trebala dobiti mjesecnicu i eto…jednostavno.imam strah da cu dobiti prije bete😞Mimići kad ti radis betu?Trebala bi 17-og. U bolnici su rekli za 2 tjedna od transfera. Ali mislim radit test, jer kako sam cula kad se vrati blastica dosta cura je radilo test 8-mi dan i pokazalo im je trudnocu. Polusat cu s testom u srijedu a ako ne bude pozitivno cekat cu betuJa juce radila na 7 dana nista od testa betu radim za 7 danaA iskreno se nadam da ce biti pozitivna beta 😉
I meni uhvati neki strah bar neki mali simtomcic da mi otsrani crnu mislu 😉😉😉
Sutra mi je datum kad bih trebala dobiti mjesecnicu i eto…jednostavno.imam strah da cu dobiti prije bete😞Nemoj tako razmisljat ,nece doci 😁😁😁😘
Hvala na podrsci. 😘😘😘😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji