Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

ivana2

Broj poruka: 8

Prijavi adminu

Zdravo cure nova sam pre 8 dana mi je izvrsen transver hoci pitati zasto u urinu imam male troskice kao od hleba i trbuh me je popustio ne boli kao prvih  4 dana 

johan

Broj poruka: 343

Prijavi adminu

ivana2

Zdravo cure nova sam pre 8 dana mi je izvrsen transver hoci pitati zasto u urinu imam male troskice kao od hleba i trbuh me je popustio ne boli kao prvih 4 dana

To ti je od utrogestana ako ga koristis... Trbuh i jajnici su te boljeli jos od punkcije tj tako je meni bilo

Bubamarica

Broj poruka: 128

Prijavi adminu

Djevojke meni jutros bolovi kao da cu dobijem,pa stadose....totalno sam se razocarala,sjedim u sobi i placem!Samo cekam kaad cu procuriti. 😞

johan

Prijavi adminu

Bubamarica

Djevojke meni jutros bolovi kao da cu dobijem,pa stadose….totalno sam se razocarala,sjedim u sobi i placem!Samo cekam kaad cu procuriti. 😞

I mene ti sad ulovili bolovi ko da cu dobit...😣 no mozda nam je to dobar znak,imas jos kakve simptome?

• Mimići

Broj poruka: 18

Prijavi adminu

Bubamarica

Djevojke meni jutros bolovi kao da cu dobijem,pa stadose….totalno sam se razocarala,sjedim u sobi i placem!Samo cekam kaad cu procuriti. 😞

Bubamarica, ja sam jucer imala grceve vecinu dana. Mislim da to nije nista lose, sve do bete ne treba gubit nadu (znam da je tesko, i samoj mi je tako)...

Bubamarica

Prijavi adminu

johan

Bubamarica

I mene ti sad ulovili bolovi ko da cu dobit…😣 no mozda nam je to dobar znak,imas jos kakve simptome?

Sike mi naduvane...radila bih test,a bila sam cvrsto oodlucila da necu!Kako se pojavise bolovi omisljam se...hoces ti test raditi?

johan

Prijavi adminu

Bubamarica

johan

Bubamarica

I mene ti sad ulovili bolovi ko da cu dobit…😣 no mozda nam je to dobar znak,imas jos kakve simptome?

Sike mi naduvane…radila bih test,a bila sam cvrsto oodlucila da necu!Kako se pojavise bolovi omisljam se…hoces ti test raditi?

Neznam jos mi nekako rano se cini danas mi 9 dan nakon transfera,a tebi??

ivana2

Broj poruka: 8

Prijavi adminu

johan

ivana2

Zdravo cure nova sam pre 8 dana mi je izvrsen transver hoci pitati zasto u urinu imam male troskice kao od hleba i trbuh me je popustio ne boli kao prvih 4 dana
    To ti je od utrogestana ako ga koristis… Trbuh i jajnici su te boljeli jos od punkcije tj tako je meni bilo

Boim se to sto me je popustio trbuh nije tvrd kao prvih dana dali tako treba da bude. Smucilo mi se ovo mi je treci ivf

Bubamarica

Prijavi adminu

johan

Bubamarica

johan

Bubamarica

Sike mi naduvane…radila bih test,a bila sam cvrsto oodlucila da necu!Kako se pojavise bolovi omisljam se…hoces ti test raditi?
    Neznam jos mi nekako rano se cini danas mi 9 dan nakon transfera,a tebi??

I meni je danas 9 dan 

Bubamarica

Prijavi adminu

Mimići

Bubamarica

Bubamarica, ja sam jucer imala grceve vecinu dana. Mislim da to nije nista lose, sve do bete ne treba gubit nadu (znam da je tesko, i samoj mi je tako)…

Sutra mi je datum kad bih trebala dobiti mjesecnicu i eto...jednostavno.imam strah da cu dobiti prije bete😞

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.