Bubamarica, meni je danas 9i dnt i krenulo je smedje, jutros ispao mali ugruscic (embrio?) i od tada smedje samo na papiru. 3 dana sam imala uzasne grceve po cijeli dan u valovima i danas to. Imam osjecaj da je moje tijelo odbacilo plod. . Radila sam test jutros, negativan. I sto sada. .?
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Bubamarica, meni je danas 9i dnt i krenulo je smedje, jutros ispao mali ugruscic (embrio?) i od tada smedje samo na papiru. 3 dana sam imala uzasne grceve po cijeli dan u valovima i danas to. Imam osjecaj da je moje tijelo odbacilo plod. . Radila sam test jutros, negativan. I sto sada. .?
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Meto a da mozda sacekas 12-ti dan,tacnije sad ponedeljak pa ponovi test!Ili uradi betu,a?
Bubamarica, meni je danas 9i dnt i krenulo je smedje, jutros ispao mali ugruscic (embrio?) i od tada smedje samo na papiru. 3 dana sam imala uzasne grceve po cijeli dan u valovima i danas to. Imam osjecaj da je moje tijelo odbacilo plod. . Radila sam test jutros, negativan. I sto sada. .?Meto a da mozda sacekas 12-ti dan,tacnije sad ponedeljak pa ponovi test!Ili uradi betu,a?
I meni je danas 9ti dan...imam grceve ,ali bi mi sutra trebala i mjesecnica biti po mojim racunanjima!Tako da....vidjecemo sta ce biti
Mimimi ja iza prvog transfera nisam dobila nista osim inekcija hcg koje sam špricala do 6 dana transfera, i dan danas ne znam zašto mislila sam da sam jedina koja nije dobila nikakvu potporu! Gdje si radila transfer, u Hrvatskoj ili negdje vani?
Nado u Brisel sam išla raditi.. zvala ih kontam nismo se razumijeli i kažu ne trebaš ništa, još sam imala problem da mi se endometrij nije debljao dalje od 5mm..Prošle sedmice bio je 4,7mm i pomislila sam sigurno neće me zvat a opet jesu, jer nisu ni zvali me kad je bio 5,2mm opet mislim si valjda po krvi vide kad trebam transfer ali sad sam baš zbunjena, ne preostaje mi ništa drugo nego čekati..🤷♀️🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji