Mimimimi na koju terapiju misliš da li je obavezna?Na te utrogestane i ostalo što mnoge koriste?
Meni nisu ništa dali..jel to obaveza ili ni ne kontam poludjeh🤷♀️Nisi dobila nikakvu terapiju? Cudno jako ja prosli put nisam dobila aspirin sad jesam
Nisam ništa dobila, osim što pijem vitamine folnu kiselinu🤷♀️
Mimimimi na koju terapiju misliš da li je obavezna?Na te utrogestane i ostalo što mnoge koriste?
Meni nisu ništa dali..jel to obaveza ili ni ne kontam poludjeh🤷♀️Nisi dobila nikakvu terapiju? Cudno jako ja prosli put nisam dobila aspirin sad jesamNisam ništa dobila, osim što pijem vitamine folnu kiselinu🤷♀️
Neznam stvarno...ja dobila folnu,aspirin i utragestan 3x2
Meni nisu ništa dali..jel to obaveza ili ni ne kontam poludjeh🤷♀️Nisi dobila nikakvu terapiju? Cudno jako ja prosli put nisam dobila aspirin sad jesamNisam ništa dobila, osim što pijem vitamine folnu kiselinu🤷♀️Neznam stvarno…ja dobila folnu,aspirin i utragestan 3x2
Zvala sam ih bila i kažem da sam bila na ET jučer i pitam ih a oni kako ne trebam ništa uzimat sem folne, hmm nepreostaje mi ništa nego čekati 🤷♀️
Meni nisu ništa dali..jel to obaveza ili ni ne kontam poludjeh🤷♀️Nisi dobila nikakvu terapiju? Cudno jako ja prosli put nisam dobila aspirin sad jesamNisam ništa dobila, osim što pijem vitamine folnu kiselinu🤷♀️Neznam stvarno…ja dobila folnu,aspirin i utragestan 3x2
I ja isto aspirin,utrogestan i folnu
Sortiraj odgovore
Najstariji