![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Sutra vadim betu. Transfer 2 smrznuta embrija 18.01. Kucni test nisam imala hrabrosti da radim. Od svih simptoma koje sam imala, naduvene i bolne grudi, probadanje u dnu stomaka sve nestalo. Primila u prosli petak depo progesteron. Koristim utrogestan 3x3, aspirin 100, folacin, vitamin polibevit, eutirox 100, esrtrofem 3x1, sve klinicka terapija. Brinem jer su svi tzv. simptomi nestali.
Jedva čekam da se jave nestrpljivice koje su danas vadile betu.
Sretnooo,javi nam ishod..moja beta je tek 7.2, a transfer bio 22.1… svaki dan simtomi kao da cu dobit cice na dodir bole ostalo nista… danas 8dnt
Mala_martina1990 ja sam dns isto 8 dnt blastice stare 5 dana (bio je FET) i stalno imam menstrualne grceve kao da cu dobiti, grudi bolne, sutra sam trebala raditi test i vaditi betu, međutim danas ujutro sam pisnula test i negativan je :/
Ajoooj možda da joj pricekas sa testom? Moj je dvodnevni embrij pa test ne planiram jos radit….i moja beta je tek 7,2
A rekli su mi u Poliklinici gdje sam bila da 9 dnt napravim test i javim, te da dodem izvaditi betu hcg. Potajno se nadam da cu sutra kad opet napravim test i betu nesto vidjeti, mada sumnjam, jer bi mi danas vec nesto barem malo pokazalo, bar neku sjenu crtice, ali nista..Prosla 2 postupka na kojima sam bila, su mi se odmah 8 dnt pokazale crtice na testu, a kupila sam isti test kao i ta dva puta (nazalost obadvije trudnoce su zavrsile spontanim pobacajem), pa se sad tjesim mozda bolje i ovako nego da je opet spontani:(
🌈💙👣🙏
Ali svejedno drzim fige i saljem vibrice za sve vas koje iscekujete jos🤞🍀🍀bas je tesko, igra zivaca, simptoma sto, a sve moze i ne mora bit simptom trudnoce vec pmsa.
🌈💙👣🙏
Ja sam pricala opet sa doktorom, rekao mi da i sutra ponovim ali nivo beta, nada se da je sve ok, da je rank. Rekao mi zato na izvjestaj pise da se uradi test nakon 15 dana. Prosli put sam isto 13ti dan uradila i pisalo je negativan, bar sad imam nadu da se sutra duplira 🍀🙏 A simptoma nista, danas mi je opet rekao sta ocekujes, prerano je za bilo kakav simptom. Tako da cure, ne gubite nadu i ako ne osjecate nista. 🤗
Ja sam pricala opet sa doktorom, rekao mi da i sutra ponovim ali nivo beta, nada se da je sve ok, da je rank. Rekao mi zato na izvjestaj pise da se uradi test nakon 15 dana. Prosli put sam isto 13ti dan uradila i pisalo je negativan, bar sad imam nadu da se sutra duplira 🍀🙏 A simptoma nista, danas mi je opet rekao sta ocekujes, prerano je za bilo kakav simptom. Tako da cure, ne gubite nadu i ako ne osjecate nista. 🤗
Daj Bože da nam se svima posreci...🤞 ovo je bas igranje živaca! Tko nije prolazio MPO taj ne može znati kako je to,oko mene "puno pametnih" jezika koji nit se razumiju u to nit znaju kako je to,samo ti jos vise nabijaju neki presing...ma joooj
Meni je danas 7dan nakon transfera I vec radim dva Dana test I Evo bas vam pokusavam ucitati sliku Ali neide. Dvije crte na testu su jedna je Malo slabija od druge Ali su dvije.
Ali me muci ta inekcija sto Sam si ju u nedjelju dala.
Mada ova jedna cura sto je radila isto kaze da bi se vec trebalo gubiti od te inekcije beta HCG
Neznam ni Sama sta da mislim nezelim se nadati Ali eto potajno u sebi zelim da je.
I Leda me bole iza kao da trebam dobiti PA Malo probadanje u jajnicima. Neznam ni Sama.
Sta Bude bit ce 🙏
Meni je danas 7dan nakon transfera I vec radim dva Dana test I Evo bas vam pokusavam ucitati sliku Ali neide. Dvije crte na testu su jedna je Malo slabija od druge Ali su dvije.
Mada ova jedna cura sto je radila isto kaze da bi se vec trebalo gubiti od te inekcije beta HCG
Neznam ni Sama sta da mislim nezelim se nadati Ali eto potajno u sebi zelim da je.
I Leda me bole iza kao da trebam dobiti PA Malo probadanje u jajnicima. Neznam ni Sama.
Sta Bude bit ce 🙏
Meni to miriše na dobroo 🤞🤞🤞❤
Daj Bože da nam se svima posreci…🤞 ovo je bas igranje živaca! Tko nije prolazio MPO taj ne može znati kako je to,oko mene "puno pametnih" jezika koji nit se razumiju u to nit znaju kako je to,samo ti jos vise nabijaju neki presing…ma joooj
Bas tako Danas Sam pricala Sa jednom curom I kazem joj kako me je cijelu noc skoro boljelo leda I ona meni na to kaze ajoj sta ces ti jednog dana kad budes trebala roditi. A ja si mislim molim te suti ti koja nisi prosla sve ovo sto vecina Nas prolazi. 😠
Sta Bude bit ce 🙏
Jojj daj Boze 😍😘
Sta Bude bit ce 🙏
Jojj daj Boze 😍😘
Ja isto mislim da je to sigurno pozitivno!🤗🤞🍀😘
🌈💙👣🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji