![](/media/img/dc/60/b38623515915b67631a5.jpeg)
Dobro jutro cure..
Mene cijelu noc boli u ledima I imam grceve kao da svakog casa trebam mengu dobiti.
Tako Sam sva nikakva. Znam da to nemora nista znaci a I moze.
Jojj🙉🙈🙊
Znam kako ti je,mene stalno menstrualni grčevi...
Sutra vadim betu. Transfer 2 smrznuta embrija 18.01. Kucni test nisam imala hrabrosti da radim. Od svih simptoma koje sam imala, naduvene i bolne grudi, probadanje u dnu stomaka sve nestalo. Primila u prosli petak depo progesteron. Koristim utrogestan 3x3, aspirin 100, folacin, vitamin polibevit, eutirox 100, esrtrofem 3x1, sve klinicka terapija. Brinem jer su svi tzv. simptomi nestali.
Jedva čekam da se jave nestrpljivice koje su danas vadile betu.
Bog cure. Vadila sam jutros krv za betu, al nije nivo beta, tek pozitivan il negativan... Tako se radi kod nas. I meni je slabo pozitivan. Popricala sam sa doktorom, rekao mi je da sam rano uradila, cestitao mi je i da proverim nivo beta u subotu😑 Svi u bolnici su mi rekli da je to to, al da sam trebala da sacekam bar sutra da uradim. Transfer je bio 17. 01. Sta vi mislite?
Bog cure. Vadila sam jutros krv za betu, al nije nivo beta, tek pozitivan il negativan… Tako se radi kod nas. I meni je slabo pozitivan. Popricala sam sa doktorom, rekao mi je da sam rano uradila, cestitao mi je i da proverim nivo beta u subotu😑 Svi u bolnici su mi rekli da je to to, al da sam trebala da sacekam bar sutra da uradim. Transfer je bio 17. 01. Sta vi mislite?
Jel si bila ikako uradila test?
Bog cure. Vadila sam jutros krv za betu, al nije nivo beta, tek pozitivan il negativan… Tako se radi kod nas. I meni je slabo pozitivan. Popricala sam sa doktorom, rekao mi je da sam rano uradila, cestitao mi je i da proverim nivo beta u subotu😑 Svi u bolnici su mi rekli da je to to, al da sam trebala da sacekam bar sutra da uradim. Transfer je bio 17. 01. Sta vi mislite?
Jel si bila ikako uradila test?
Domasni ni sam radila. Bila sam preko krvi - slabo pozitivni trag je rezultat..
Sutra vadim betu. Transfer 2 smrznuta embrija 18.01. Kucni test nisam imala hrabrosti da radim. Od svih simptoma koje sam imala, naduvene i bolne grudi, probadanje u dnu stomaka sve nestalo. Primila u prosli petak depo progesteron. Koristim utrogestan 3x3, aspirin 100, folacin, vitamin polibevit, eutirox 100, esrtrofem 3x1, sve klinicka terapija. Brinem jer su svi tzv. simptomi nestali.
Sretnooo,javi nam ishod..moja beta je tek 7.2, a transfer bio 22.1... svaki dan simtomi kao da cu dobit cice na dodir bole ostalo nista... danas 8dnt
Dali netko zna zasto se slika nemoze ucitati pokusavam vec par puta Ali neide?
Dali netko zna zasto se slika nemoze ucitati pokusavam vec par puta Ali neide?
Pokusaj da se odjavis i najavis opet.
Sretnooo,javi nam ishod..moja beta je tek 7.2, a transfer bio 22.1… svaki dan simtomi kao da cu dobit cice na dodir bole ostalo nista… danas 8dnt
Mala_martina1990 ja sam dns isto 8 dnt blastice stare 5 dana (bio je FET) i stalno imam menstrualne grceve kao da cu dobiti, grudi bolne, sutra sam trebala raditi test i vaditi betu, međutim danas ujutro sam pisnula test i negativan je :/
🌈💙👣🙏
Sretnooo,javi nam ishod..moja beta je tek 7.2, a transfer bio 22.1… svaki dan simtomi kao da cu dobit cice na dodir bole ostalo nista… danas 8dnt
Mala_martina1990 ja sam dns isto 8 dnt blastice stare 5 dana (bio je FET) i stalno imam menstrualne grceve kao da cu dobiti, grudi bolne, sutra sam trebala raditi test i vaditi betu, međutim danas ujutro sam pisnula test i negativan je :/
Ajoooj možda da joj pricekas sa testom? Moj je dvodnevni embrij pa test ne planiram jos radit....i moja beta je tek 7,2
Sortiraj odgovore
Najstariji