![](/media/img/dc/60/b38623515915b67631a5.jpeg)
Cure moze pomoc znaci Dana's Mi je 6 dan od embrio transfera u nedjelju Sam primila Prgnly inekciju.
Sada Sam radila test I pozitivan je.
Dali imate iskustva sva od srece javila Sam se jednoj koja je isto radila umjetnu samnom Ali ona je vise puta radila.
Rekla Mi je da u Prgnly je isto HCG Hormon.
Sad vise neznam sta da mislim?? Jel na kraju test pozitivan ili samo Radi inekcije
Sada sam zbunjena…kako ta injekcija posle transfera?! U stimuliranom sam je bocnula 36h pre punkcije. U FETu u 16.12 pa transfer 21.12. Jer je 5dnevna blastula. 🤔 Ta injekcija je HCG koji “izaziva pucanje folikula koji sadrzi jajnu celiju” 🤔🤔🤔
Puno me pitas I ja nekuzim sve to..
Ja mislim da je ta injekcija za bolju implantaciju da se primi. Neznam ni ja sta da mislim tako Sam se ponadala I Onda nista.
Ali sve se tjesim Jo's je rano tek 6dan nakon transfera.
Bit ce valjda sve pozitivno
Dobro jutro cure nisam mogla cekati bas me. Je zanimalo sta ce Mi pokazati prvi jutarnji Urin.
Danas Mi je 6.dan nakon transfera prosli cetvrtak Sam imala transfer I sada Mi je test opet pokazao +
Dali je sad to ispravno ili nije vise Mi nije jasno nista kad me buni to Radi te glupe Pregnil injekcije
Dobro jutro cure nisam mogla cekati bas me. Je zanimalo sta ce Mi pokazati prvi jutarnji Urin.
Danas Mi je 6.dan nakon transfera prosli cetvrtak Sam imala transfer I sada Mi je test opet pokazao +
Dali je sad to ispravno ili nije vise Mi nije jasno nista kad me buni to Radi te glupe Pregnil injekcije
Ja mislim da ti je rano za testić,al super ako je zaista pozitivan...kao sto smo ti jucer ja i jos neke cure napisale da treba 7-10 dana da iz tijela izađe ona injekcija sto si rekla da si primila,injekcija BTHCG...e sad neznam koji dan su ti vraceni embriii? Meni je dvodnevni embrij danas 7dnt i mislim da mi je jos rano za test...
Ja mislim da ti je rano za testić,al super ako je zaista pozitivan…kao sto smo ti jucer ja i jos neke cure napisale da treba 7-10 dana da iz tijela izađe ona injekcija sto si rekla da si primila,injekcija BTHCG…e sad neznam koji dan su ti vraceni embriii? Meni je dvodnevni embrij danas 7dnt i mislim da mi je jos rano za test…
Pa ja sad se stvarno nerazumijem u to sve toliko kao vi sve tu. Znaci meni su vratili embrij u cetvrtak 23.1 znaci "zaledeni" posto Sam u 12.mj imala komplet I postupak koji nije uspio I sada smo radili samo krioprezervaciju. Radila Sam test za tjednima I pise 1-2tjedna.
A pricekat cu da jos. Ali eto moja znatizelja je jaca od mene.
Hvala sto ste uvijek tu I odgovarate na moja glupa pitanja. :)
Ja mislim da ti je rano za testić,al super ako je zaista pozitivan…kao sto smo ti jucer ja i jos neke cure napisale da treba 7-10 dana da iz tijela izađe ona injekcija sto si rekla da si primila,injekcija BTHCG…e sad neznam koji dan su ti vraceni embriii? Meni je dvodnevni embrij danas 7dnt i mislim da mi je jos rano za test…
Pa ja sad se stvarno nerazumijem u to sve toliko kao vi sve tu. Znaci meni su vratili embrij u cetvrtak 23.1 znaci "zaledeni" posto Sam u 12.mj imala komplet I postupak koji nije uspio I sada smo radili samo krioprezervaciju. Radila Sam test za tjednima I pise 1-2tjedna.
Ma nisu glupa pitanja,samo ti pitaj,zato smo tu da jedna drugoj dajemo savjete...😘
Jutro cure. Ja nisam hrabra za testic, mislim da cu se razocarati... Sutra vadim betu pa kako Bog da ..😑 Od simptoma ni S..
Jutro cure. Ja nisam hrabra za testic, mislim da cu se razocarati… Sutra vadim betu pa kako Bog da ..😑 Od simptoma ni S..
Sretnoo Mile,ja uopce ne znam kad bi svoj pišnula,danas 7dnt vracen jedan dvodnevni embrij,beta tek 7.2....komaaa
Jutro cure. Ja nisam hrabra za testic, mislim da cu se razocarati… Sutra vadim betu pa kako Bog da ..😑 Od simptoma ni S..
Sretnoo Mile,ja uopce ne znam kad bi svoj pišnula,danas 7dnt vracen jedan dvodnevni embrij,beta tek 7.2….komaaa
Sacekaj jos malo, ipak je dvodnevni.. Meni su trodnevni, danas 12 dnt.. Necu da se razocaram, al bojim se da necu uspjesti ni ovaj put, radi tih grudi sta ne bole, neznam zasto sam ubedjena da grudi mora biti bolne i napuhane.
Ma nisu glupa pitanja,samo ti pitaj,zato smo tu da jedna drugoj dajemo savjete…😘
😘
Sortiraj odgovore
Najstariji