Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Gracia
    29. Siječanj 2020. 10:05

I ja sutra vadim betu, uzasno se bojim da ce biti negativna, od svih simptoma koji su bili : bolne grudi, napuhanost, to pribadanje u trbuhu sve nestalo, tu i tamo me malo bocne nesto na lijevoj strani i to je to..svi oko mene su tako pozitivni, a ja ni nasmijat se ne mogu..

Danijela93
    29. Siječanj 2020. 10:17

Gracia

I ja sutra vadim betu, uzasno se bojim da ce biti negativna, od svih simptoma koji su bili : bolne grudi, napuhanost, to pribadanje u trbuhu sve nestalo, tu i tamo me malo bocne nesto na lijevoj strani i to je to..svi oko mene su tako pozitivni, a ja ni nasmijat se ne mogu..

Glavu gore bit ce onako kako mora. 
    Nemozemo to promijeniti tako da glavu gore I doci ce I Nas dan kad cemo biti sve sretne I vidjeti Taj plus na nasem testu. 😘

• Milce3
    29. Siječanj 2020. 10:18

Gracia isto i kod mene.. Imala sam i ja to, ali negde 5, 6 dan sve nestalo. Mensttualni bolovi su pocele 9ti dan nakon transfera i sad tako malo boli 10 sekundi pa stane.. Jao, danas cemo poludit 😑 Stvarno zelim da sutra pisemo ljepi vjesti obe dve 🤞 

• Mala_martina1990
    29. Siječanj 2020. 19:00

Isla sam napravit sad test onako iz zezancije da vidim dali je injekcija bthcg-a jos u meni jer sam se piknula u nedjelju…jedna jedina crta…druge crte nigdje na vidiku….stvarno se taj booster brzo ispraznio iz mene…🙈🙈🙈🙈🤣🤣🤣

Danijela93
    29. Siječanj 2020. 19:42

Mala_martina1990

Isla sam napravit sad test onako iz zezancije da vidim dali je injekcija bthcg-a jos u meni jer sam se piknula u nedjelju…jedna jedina crta…druge crte nigdje na vidiku….stvarno se taj booster brzo ispraznio iz mene…🙈🙈🙈🙈🤣🤣🤣

Ti si imala isto embriotransfer u cetvrtak 23.1 jel tako? I u nedjelju inekciju piknula? 

• Mala_martina1990
    29. Siječanj 2020. 20:14

Danijela93

Mala_martina1990

Ti si imala isto embriotransfer u cetvrtak 23.1 jel tako? I u nedjelju inekciju piknula?

Transfer je bio 22.1..ma sad sam ja malo guglala..zeznula sam se,ti sto sam se piknula u nedjelju nije bio bthcg vec nesto drugo 🙈🙈🙈  a beta hcg sam primila na dan punkcije 20.1. Znaci do sada je izasao vec...

Danijela93
    29. Siječanj 2020. 20:21

Hehe nema veze.. Zelim ti sve najbolje da ti se ostvari Taj ocekivani plusic na testu  😘

• Mala_martina1990
    29. Siječanj 2020. 20:29

Danijela93

Hehe nema veze.. Zelim ti sve najbolje da ti se ostvari Taj ocekivani plusic na testu 😘

Hvalaaa,i ja tebii 😘

Danijela93
    29. Siječanj 2020. 20:37

Mala_martina1990

Danijela93

Hehe nema veze.. Zelim ti sve najbolje da ti se ostvari Taj ocekivani plusic na testu 😘

Hvalaaa,i ja tebii 😘

Hvala😘

Danijela93
    30. Siječanj 2020. 05:06

Dobro jutro cure.. 

Mene cijelu noc boli u ledima I imam grceve kao da svakog casa trebam mengu dobiti. 
    Tako Sam sva nikakva. Znam da to nemora nista znaci a I moze. 
    Jojj🙉🙈🙊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.