Dobro jutro cure nisam mogla cekati bas me. Je zanimalo sta ce Mi pokazati prvi jutarnji Urin.
Danas Mi je 6.dan nakon transfera prosli cetvrtak Sam imala transfer I sada Mi je test opet pokazao +
Dali je sad to ispravno ili nije vise Mi nije jasno nista kad me buni to Radi te glupe Pregnil injekcije
Ja mislim da ti je rano za testić,al super ako je zaista pozitivan…kao sto smo ti jucer ja i jos neke cure napisale da treba 7-10 dana da iz tijela izađe ona injekcija sto si rekla da si primila,injekcija BTHCG…e sad neznam koji dan su ti vraceni embriii? Meni je dvodnevni embrij danas 7dnt i mislim da mi je jos rano za test…
Pa ja sad se stvarno nerazumijem u to sve toliko kao vi sve tu. Znaci meni su vratili embrij u cetvrtak 23.1 znaci "zaledeni" posto Sam u 12.mj imala komplet I postupak koji nije uspio I sada smo radili samo krioprezervaciju. Radila Sam test za tjednima I pise 1-2tjedna.
A pricekat cu da jos. Ali eto moja znatizelja je jaca od mene.
Hvala sto ste uvijek tu I odgovarate na moja glupa pitanja. :)
Ma nisu glupa pitanja,samo ti pitaj,zato smo tu da jedna drugoj dajemo savjete…😘
😘
I ja sutra vadim betu, uzasno se bojim da ce biti negativna, od svih simptoma koji su bili : bolne grudi, napuhanost, to pribadanje u trbuhu sve nestalo, tu i tamo me malo bocne nesto na lijevoj strani i to je to..svi oko mene su tako pozitivni, a ja ni nasmijat se ne mogu..
I ja sutra vadim betu, uzasno se bojim da ce biti negativna, od svih simptoma koji su bili : bolne grudi, napuhanost, to pribadanje u trbuhu sve nestalo, tu i tamo me malo bocne nesto na lijevoj strani i to je to..svi oko mene su tako pozitivni, a ja ni nasmijat se ne mogu..
Glavu gore bit ce onako kako mora.
Nemozemo to promijeniti tako da glavu gore I doci ce I Nas dan kad cemo biti sve sretne I vidjeti Taj plus na nasem testu. 😘
Gracia isto i kod mene.. Imala sam i ja to, ali negde 5, 6 dan sve nestalo. Mensttualni bolovi su pocele 9ti dan nakon transfera i sad tako malo boli 10 sekundi pa stane.. Jao, danas cemo poludit 😑 Stvarno zelim da sutra pisemo ljepi vjesti obe dve 🤞
Isla sam napravit sad test onako iz zezancije da vidim dali je injekcija bthcg-a jos u meni jer sam se piknula u nedjelju…jedna jedina crta…druge crte nigdje na vidiku….stvarno se taj booster brzo ispraznio iz mene…🙈🙈🙈🙈🤣🤣🤣
Isla sam napravit sad test onako iz zezancije da vidim dali je injekcija bthcg-a jos u meni jer sam se piknula u nedjelju…jedna jedina crta…druge crte nigdje na vidiku….stvarno se taj booster brzo ispraznio iz mene…🙈🙈🙈🙈🤣🤣🤣
Ti si imala isto embriotransfer u cetvrtak 23.1 jel tako? I u nedjelju inekciju piknula?
Ti si imala isto embriotransfer u cetvrtak 23.1 jel tako? I u nedjelju inekciju piknula?
Transfer je bio 22.1..ma sad sam ja malo guglala..zeznula sam se,ti sto sam se piknula u nedjelju nije bio bthcg vec nesto drugo 🙈🙈🙈 a beta hcg sam primila na dan punkcije 20.1. Znaci do sada je izasao vec...
Hehe nema veze.. Zelim ti sve najbolje da ti se ostvari Taj ocekivani plusic na testu 😘
Hehe nema veze.. Zelim ti sve najbolje da ti se ostvari Taj ocekivani plusic na testu 😘
Hvalaaa,i ja tebii 😘
Hvalaaa,i ja tebii 😘
Hvala😘
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji