![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Mile moje zene, pratim vas sve. Radujem se i tugujem sa svakom od vas jer poznajem sve faze od minusa do plusa.
Zelim da vam kazem da se ne opterecujete simptomima, to je jedino sto sam naucila i u sta sam sigurna. Pisite jer brze prodje vreme ali u dubini znajte da to ne mora da znaci i nemojte biti iskljucive, uzivajte koliko god to suludo zvucalo.
Kad trpite sve ovo istrpite i jos to malo zarad svoje srece i zadovoljstva, zasluzujete najbolje!
Ljubim vas i grlim.
E zato volim ovaj forum, uvek ama bas uvek neki pozitivni komentar🤗 Meni trenutno je bas nesto vakvo trebalo ❤ Hvala ti Mimi9
Mile moje zene, pratim vas sve. Radujem se i tugujem sa svakom od vas jer poznajem sve faze od minusa do plusa.
Zelim da vam kazem da se ne opterecujete simptomima, to je jedino sto sam naucila i u sta sam sigurna. Pisite jer brze prodje vreme ali u dubini znajte da to ne mora da znaci i nemojte biti iskljucive, uzivajte koliko god to suludo zvucalo.
Kad trpite sve ovo istrpite i jos to malo zarad svoje srece i zadovoljstva, zasluzujete najbolje!
Ljubim vas i grlim.
E zato volim ovaj forum, uvek ama bas uvek neki pozitivni komentar🤗 Meni trenutno je bas nesto vakvo trebalo ❤ Hvala ti Mimi9
Mojoj sreci nema kraja kada znam da razumete sve sto sam htela da kazem. Samo lepe misli jer... Cekamo pravi momenat, cekamo dan punkcije, cekamo rezultat, cekamo dane do oplodjenja, cekamo transfer... E pa kad je tako daj da te dve nedelje do konacmog rezultata disemo tako kako smo zaboravile da disemo, punim plucima sa simptomima ili bez 😎
To je samo nasih 14 dana, samo mi znamo kako je 💪 i zato zene samo hrabro, kada pad ete u ocaj pisite, tu smo ❤️
Jutro cure mislim da opet nismo uspjeli... Jutros napravila test nista jedna crta 😭😭😭😭 danas je 7dpt.. Kaze muz mozda je rano... Napravit cu opet u nedjelju pa cemo vidit
@Marija26011989
I ja mislim da je to jako rano, pricekaj ili izdrzi do bete, to je najsigurnije🤞🤞
@Marija26011989
I ja mislim da je to jako rano, pricekaj ili izdrzi do bete, to je najsigurnije🤞🤞
Gracia mislis da je rano?? Nemam vise nikakve simptome... Nadala sam se bar nekoj svijetloj crtici... 😣
@Marija26011989
Gracia mislis da je rano?? Nemam vise nikakve simptome… Nadala sam se bar nekoj svijetloj crtici… 😣
Ja isto mislim da je rano... Probaj izdržati do bete, znam da je teško, ali probaj. 😬
Mislim da svaki taj test prije bete je samo kidanje živaca.
Svačije tijelo drugačije reagira. Možda se još nije počeo ispuštati hormon trudnoće u dovoljnoj mjeri da bi ga kućni test detektirao,ipak je beta beta.
@Marija26011989
Gracia mislis da je rano?? Nemam vise nikakve simptome… Nadala sam se bar nekoj svijetloj crtici… 😣
Draga rano je za test. Probaj ponovo za par dana. Srecno ❤️
@Marija26011989
Draga rano je za test. Probaj ponovo za par dana. Srecno ❤️
Fala.. Pravit cu ponovo u ned... A onda cekat betu koja je u petak...
Jutro cure mislim da opet nismo uspjeli… Jutros napravila test nista jedna crta 😭😭😭😭 danas je 7dpt.. Kaze muz mozda je rano… Napravit cu opet u nedjelju pa cemo vidit
Jutro draga, i ja sam danas 7 dan nakon transfera 3 dnevni. Meni je doktor rekao kucni ako vec nemogu da izdrzim bar 12 dan, al i tada moze biti pogresan.. I ja sam nekako down bez simptoma, mozda samo neka bol u stomaku i to je to.. Al onda procitam komentare unazad da postoi uspjeh i bez simptoma. Drzi se 🤗🤞🍀
Jutro cure mislim da opet nismo uspjeli… Jutros napravila test nista jedna crta 😭😭😭😭 danas je 7dpt.. Kaze muz mozda je rano… Napravit cu opet u nedjelju pa cemo vidit
Jutro draga, i ja sam danas 7 dan nakon transfera 3 dnevni. Meni je doktor rekao kucni ako vec nemogu da izdrzim bar 12 dan, al i tada moze biti pogresan.. I ja sam nekako down bez simptoma, mozda samo neka bol u stomaku i to je to.. Al onda procitam komentare unazad da postoi uspjeh i bez simptoma. Drzi se 🤗🤞🍀
Meni su bili neki bolovi oko jajnika sve do jucer... Meni je bio fet jedne blastice... Jutros sam se isplakala i od muke kad sam vidila - zapalila cigaretu... Muz kaze da je mozda rano i da se ne nerviram bezveze... Pa vidit cemo 🤞🤞🙏🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji