Marija26071989
nemoj si raditi nepotreban stras, test moze pokazat i pozitivu, a na kraju nista.cak i ako napravis test u nedjelju opet moras cekat betu, i opet ces se gristi tako da…. strpljen/ spasen🤞😇😇
mislim da je pametnije cekati betu i biti sigurna jer ovako si samo stvaras nepotrebni pritisak što ti sada ne treba.
citaj knjigu, slusaj muziku, presloži čarape😂😂, ugl nadi si zanimaciju koja ce te okupirati.
dani ce brzo proci
Marija26071989
nemoj si raditi nepotreban stras, test moze pokazat i pozitivu, a na kraju nista.cak i ako napravis test u nedjelju opet moras cekat betu, i opet ces se gristi tako da…. strpljen/ spasen🤞😇😇
mislim da je pametnije cekati betu i biti sigurna jer ovako si samo stvaras nepotrebni pritisak što ti sada ne treba.
citaj knjigu, slusaj muziku, presloži čarape😂😂, ugl nadi si zanimaciju koja ce te okupirati.
dani ce brzo proci
I ja odoljevam svakodnevno, kazem sama sebi sutra cu, pa onda sutra, ma sutra cu... i tako dan po dan.
Ma izdrzicemo mi 💪💪 Cure, vi sto cekate betu, pisite kako se osjecate..Meni je danas zasipnat glas, suvo grlo i uzdrzavam se da ne kashljam toliko, znam da ne smeta kashalj al sta cu🤷♀️ Neznam odakle ovo sad, kuci sam celo vreme..
Ja sam sva napuhana, ovi utrići kao da iscure odmah takav imam osjecaj, grudi su nekako cudno neugodne, nisu bolne nego sam ih jako osjecam...
jos 6 dana do bete🤞🤞🤞
Još 4 dana do bete... Uf, čini se kao vječnost! 🤯
Meni su grudi strašno bolne, jedva podnosim grudnjak. I neka napetost u donjem dijelu stomaka. Do prije 2 dana imala sam nešto kao menstrualni bolovi, ali sada se to smirilo, jave samo povremeno. I da stalno trčkanje na wc. 🤞 🤞
Cure, meni se cini da sam se razbolela 😔 Imam i temperaturu 37.3.. Jer mislite da mogu da pijem neki paracetamol?
Stvarno neznam odakle sad ovo, ni sam izasla napolje ni sekund😥 Mislite da moze prehlada da uradi stetu embrija?
Pozdrav starim članicama a i novim... dugo me nije bilo ni ne znam na kojoj stranici po redu sam zadnji put komentarisala... Želim da kao prvo čestitam svima koje se debljaju sad 🥰
A puno snage i podrške želim ostalima koje i dalje čekaju za dalje postupak 🙏❤
A sad za mene.. rodila sam 26.12.2019 zdravog pišonju teškog 3.935 i dugog 54cm, ljepo napreduje evo kako vrm leti prekosutra već 1 mjesec mu🙉🙉😍
Porod je trajao skoro 24h nisam bila spavala preko 30h Pa se je to odužilo i na skoro 10 dana sve ukupno ali sve u svemu dobro je sad hvala Bogu ide polako dobro sve navikli smo se 🥰❤❤
Šaljem svima puno zagrljaja i podrške 🙏❤🥰😘😘
Bok Cure.
Danas sam bila u klinici. Kazu posle jednog IVF ciklusa i jednog FET (jedna biohemijska jedna nista) kaze Dr nema potrebanda radimo dalje ostale smrzlice dok se ne odradi imunoloske analize, skrening za trombofilije i kariotip (muz i ja). Ako je tu sve ok, biopsija materice. Pauza do aprila da se sve zavrsi i da se mi malo psihicki i fizicki odmorimo.
Srecno svima ☺️
Cure, meni se cini da sam se razbolela 😔 Imam i temperaturu 37.3.. Jer mislite da mogu da pijem neki paracetamol?
Stvarno neznam odakle sad ovo, ni sam izasla napolje ni sekund😥 Mislite da moze prehlada da uradi stetu embrija?
Najbolje proveri sa dr za paracetamol. Moj mi je rekao da je ok paracetamol.
Najbolje proveri sa dr za paracetamol. Moj mi je rekao da je ok paracetamol.
Popricala sam sa njim malo pre.. Isto rekao je da je ok paracetamol, da kashalj ne utice na embrija. Hvala ti 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji