Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marija26071989
    24. Siječanj 2020. 09:39

Milce3

Marija26071989

Jutro cure mislim da opet nismo uspjeli… Jutros napravila test nista jedna crta 😭😭😭😭 danas je 7dpt.. Kaze muz mozda je rano… Napravit cu opet u nedjelju pa cemo vidit

Jutro draga, i ja sam danas 7 dan nakon transfera 3 dnevni. Meni je doktor rekao kucni ako vec nemogu da izdrzim bar 12 dan, al i tada moze biti pogresan.. I ja sam nekako down bez simptoma, mozda samo neka bol u stomaku i to je to.. Al onda procitam komentare unazad da postoi uspjeh i bez simptoma. Drzi se 🤗🤞🍀

Meni su bili neki bolovi oko jajnika sve do jucer... Meni je bio fet jedne blastice...  Jutros sam se isplakala i od muke kad sam vidila - zapalila cigaretu... Muz kaze da je mozda rano i da se ne nerviram bezveze... Pa vidit cemo 🤞🤞🙏🙏

• Gracia
    24. Siječanj 2020. 09:49

Marija26071989
    nemoj si raditi nepotreban stras, test moze pokazat i pozitivu, a na kraju nista.cak i ako napravis test u nedjelju opet moras cekat betu, i opet ces se gristi tako da…. strpljen/ spasen🤞😇😇
    mislim da je pametnije cekati betu i biti sigurna jer ovako si samo stvaras nepotrebni pritisak što ti sada ne treba.
    citaj knjigu, slusaj muziku, presloži čarape😂😂, ugl nadi si zanimaciju koja ce te okupirati.  
    dani ce brzo proci

• Gracia
    24. Siječanj 2020. 09:50

Gracia

Marija26071989
    nemoj si raditi nepotreban stras, test moze pokazat i pozitivu, a na kraju nista.cak i ako napravis test u nedjelju opet moras cekat betu, i opet ces se gristi tako da…. strpljen/ spasen🤞😇😇
    mislim da je pametnije cekati betu i biti sigurna jer ovako si samo stvaras nepotrebni pritisak što ti sada ne treba.
    citaj knjigu, slusaj muziku, presloži čarape😂😂, ugl nadi si zanimaciju koja ce te okupirati.
    dani ce brzo proci

I ja odoljevam svakodnevno, kazem sama sebi sutra cu, pa onda sutra, ma sutra cu... i tako dan po dan.

• Milce3
    24. Siječanj 2020. 10:15

Ma izdrzicemo mi 💪💪 Cure, vi sto cekate betu, pisite kako se osjecate..Meni je danas zasipnat glas, suvo grlo i uzdrzavam se da ne kashljam toliko, znam da ne smeta kashalj al sta cu🤷‍♀️ Neznam odakle ovo sad, kuci sam celo vreme..

• Gracia
    24. Siječanj 2020. 11:20

Ja sam sva napuhana, ovi utrići kao da iscure odmah takav imam osjecaj, grudi su nekako cudno neugodne, nisu bolne nego sam ih jako osjecam...

jos 6 dana do bete🤞🤞🤞

• Ivanca986
    24. Siječanj 2020. 12:46

Još 4 dana do bete... Uf, čini se kao vječnost! 🤯
    Meni su grudi strašno bolne, jedva podnosim grudnjak. I neka napetost u donjem dijelu stomaka. Do prije 2 dana imala sam nešto kao menstrualni bolovi, ali sada se to smirilo, jave samo povremeno. I da stalno trčkanje na wc. 🤞 🤞 

• Milce3
    24. Siječanj 2020. 15:50

Cure, meni se cini da sam se razbolela 😔 Imam i temperaturu 37.3.. Jer mislite da mogu da pijem neki paracetamol? 
    Stvarno neznam odakle sad ovo, ni sam izasla napolje ni sekund😥 Mislite da moze prehlada da uradi stetu embrija?

mimimimi
    24. Siječanj 2020. 20:53

Pozdrav starim članicama a i novim... dugo me nije bilo ni ne znam na kojoj stranici po redu sam zadnji put komentarisala... Želim da kao prvo čestitam svima koje se debljaju sad 🥰
    A puno snage i podrške želim ostalima koje i dalje čekaju za dalje postupak 🙏❤

A sad za mene.. rodila sam 26.12.2019 zdravog pišonju teškog 3.935 i dugog 54cm,  ljepo napreduje evo kako vrm leti prekosutra već 1 mjesec mu🙉🙉😍
    Porod je trajao skoro 24h nisam bila spavala preko 30h Pa se je to odužilo i na skoro 10 dana sve ukupno ali sve u svemu dobro je sad hvala Bogu ide polako dobro sve navikli smo se 🥰❤❤

Šaljem svima puno zagrljaja i podrške 🙏❤🥰😘😘

• Jams1
    24. Siječanj 2020. 20:55

Bok Cure. 
    Danas sam bila u klinici. Kazu posle jednog IVF ciklusa i  jednog FET (jedna biohemijska jedna nista) kaze Dr nema potrebanda radimo dalje ostale smrzlice dok se ne odradi imunoloske analize, skrening za trombofilije i kariotip (muz i ja). Ako je tu sve ok, biopsija materice. Pauza do aprila da se sve zavrsi i da se mi malo psihicki i fizicki odmorimo.
    Srecno svima ☺️

• Jams1
    24. Siječanj 2020. 20:57

Milce3

Cure, meni se cini da sam se razbolela 😔 Imam i temperaturu 37.3.. Jer mislite da mogu da pijem neki paracetamol?
    Stvarno neznam odakle sad ovo, ni sam izasla napolje ni sekund😥 Mislite da moze prehlada da uradi stetu embrija?

Najbolje proveri sa dr za paracetamol. Moj mi je rekao da je ok paracetamol. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI