Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jams1
    24. Siječanj 2020. 21:49

Milce3

Jams1

Milce3

Cure, meni se cini da sam se razbolela 😔 Imam i temperaturu 37.3.. Jer mislite da mogu da pijem neki paracetamol?
    Stvarno neznam odakle sad ovo, ni sam izasla napolje ni sekund😥 Mislite da moze prehlada da uradi stetu embrija?

Najbolje proveri sa dr za paracetamol. Moj mi je rekao da je ok paracetamol.

Popricala sam sa njim malo pre.. Isto rekao je da je ok paracetamol, da kashalj ne utice na embrija. Hvala ti 🤗

Nema na čemu. ☺️
    Nemoj da se brines za temperaturu i embrione. Moja drugarica je imala 4 dana 39 i uspeo joj FET. ☺️ 

• Marina21
    25. Siječanj 2020. 14:45

Ne sićam se koja je postavila pitanje ali evo - ujutro štrcam d3 pod jezik, pa pijem c vitamin 1000, cink, iron +, aktivna folna, gynositol, i za ručak e vitamin. Pijem hladno prešane sokove sa ciklom i ananasom. 

Gledala sam krv kks je odlična, čekam štitnjaču. Na svoju ruku sam napravila analizu feritina iako mi je željezo 25. Ispalo je da mi je on 18 šta je dosta niska zaliha pa sam odlučila podebljat željezo.

Čekam mengu i idem za Zg! Jedva čekam! 

• Milce3
    25. Siječanj 2020. 22:48

Marina21

Ne sićam se koja je postavila pitanje ali evo - ujutro štrcam d3 pod jezik, pa pijem c vitamin 1000, cink, iron +, aktivna folna, gynositol, i za ručak e vitamin. Pijem hladno prešane sokove sa ciklom i ananasom.

Gledala sam krv kks je odlična, čekam štitnjaču. Na svoju ruku sam napravila analizu feritina iako mi je željezo 25. Ispalo je da mi je on 18 šta je dosta niska zaliha pa sam odlučila podebljat željezo.

Čekam mengu i idem za Zg! Jedva čekam!

Sretno 🍀🤞

• Gracia
    26. Siječanj 2020. 09:34

Sitno do bete, jos 4 dana 🤞🤞🙈!!

• Milce3
    26. Siječanj 2020. 11:11

Gracia

Sitno do bete, jos 4 dana 🤞🤞🙈!!

🤞🙏🤗 Ja cu vaditi u cetvrtak. Kako se osjecas? Kod mene vlada ova prehlada, kiham kashljam po celo dan.. Imam po malo menstrualni bolovi, krece neki 3, 4 minuta i onda stane i tako od vrjeme na vrjeme.

• Mala_martina1990
    26. Siječanj 2020. 15:18

Hej cure,meni danas 4dnt, ako ne racunam dan tranafera...cijelo vrijeme imam bolne grudi to je vjerovatno od utrogestana,jutros sam se piknula sa decapeptyl injekcijom,neznam.jel ima tko s njom iskustva? Od jutros bolovi u jajnicima,žiganja,cak malo žigne i u leđima...i jos onako iz zafrkancije idem pišnut test za ovulaciju jer ih imam valjda 50 komada,kad on full pozitivan...🙈🙈🙈 

MimiDrimi
    26. Siječanj 2020. 22:01

Hej Marina, vidim da pijes iron +. Imas od prije problema sa anemijom? 
    Ja sam imala davno, al sam do dovela pod kontrolu. Ali nisam nikad vadila feritrin. Vidjela sam na nekom drugom forumu da cure pricaju o tom feritrinu-“zalihi” zeljeza. I da tu pomazu Kendural tablete(Ili bilo koje druge tablete zeljeza) uz pijenje Bcomplexa i C vitamina. 
    Hm, mogla bi i ja to izvaditi, pa da sam s tim isto nacisto. 

Ja 32 - nizak AMH (1.34 pmol)
    Muž 35 - azzo - smrznuti materijal iz TESE postupka
    1. ICSI 10/2019 - Petrova - dvije stanice - transfer jedne trodnevne - Beta 0,4
    2. ICSI 3/2020 - Petrova - došli do 9dc - odgođen postupak zbog Korone
    3. ICSI 8/2020 - Petrova - kratki protokol, brzo ovulirala, 7dc aspiracija, prazan folikul
    4. ICSI 9/2020 - Petrova - dugi protokol, dvije j.stanice, nisu se oplodile zbog odabira lošeg zamrznutog spermija
    5. 11/2021 Škvorc - novi postupak

• Milce3
    27. Siječanj 2020. 09:46

Bog cure, kako ste danas? Ja nisam spavala celu noc, budila me menstrualna bol dva tri puta i stalo je.  Izgubila sam svu nadu, mislila sam da cu da dobijem kad ustanem al hvala Bogu nista za sad. 🤞 za sve nas koji cekamo dan za pozitivnu betu 🙏💪🤗🍀

• Ivanca986
    27. Siječanj 2020. 10:43

Milce3

Bog cure, kako ste danas? Ja nisam spavala celu noc, budila me menstrualna bol dva tri puta i stalo je. Izgubila sam svu nadu, mislila sam da cu da dobijem kad ustanem al hvala Bogu nista za sad. 🤞 za sve nas koji cekamo dan za pozitivnu betu 🙏💪🤗🍀

Jutro svima 😊
    Ja sutra imam betu, nervoza pomalo kreće 😬
    Koji si ti dan nakon transfera?

• Mala_martina1990
    27. Siječanj 2020. 10:57

Pozdrav! Meni dan 5dnt polako nestaju svi simptomi do jutros bolne grudi,sad i to prestaje...tu i tamo donji dio leda zaboli.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.