I mene bocka jajnik. :/ nemam nikakve druge tegobe. Samo bockanje jajnika i bolne grudi na dodir. Strah naravno od duplanja bete do uzv jel u maternici pa do srca i tako do kraja …
Joj stalno nešto meni ovo kod mene ne izgleda dobro sad izlaze mali ugrušci 😢
Ajoj. ne znam sto bi ti rekla jer ne zelim bubat bez veze. Mozda hematom neki bio 🤷♀️ mislim u prirucniku za ivf pise da je velik postotak mogucnosti krvarenja u ivf postupku. I dr mi je rekao ako krenem krvariti da ne panicarim. Da se javim samo. Sto je tebi tvoj rekao? Povecas dozu utrica ili bilo sto? Ja bi otisla na hitnu i trazila betu ponovni tj oni bi poslali betu raditi a ti bi bila mirnija nakon toga. Ovako cekati utorak je mrcvarenje i skodi ti
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Zadnja menstruacija mi je bila 20.11.
Transfer 09.12.
Prvi uzv mi je u utorak, mislim da bi se trebala vidjeti i srcana reakcija.
Znaci sve smo na istom… Marta jesil javila klinici za krvarenje, mozda ce ti samo povecat dozu progesterona, i OBAVEZNO MIRUJ, STO VISE U LEZECEM POLOZAJU. Prosli put je sa mnom bila djevojka koja je isto pocela krvarit, cak je jednom prenocila u bolnici, da bi mi poslala poruku da je sve ok, cak je cula i srce kako kuca, inace joj je termin u februaru, izgurala je gotov eto sa trudnocom :)
Brine me velika razlika bete u roku od 48h…ne znam, tuzna sam, place mi se, boze pomozi svima nama da izguramo ovo sve.
Kako mislis velika razlika u beti? Izgleda da sam taj dio propustila
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Kako provodite dane, jel se brinete za prvi uzv kao ja 🤣 Ja sam zvanicno prolupala, danas sam se isplakala, dojadilo mi sto se stalno brinem hocel sve bit ok, evo slazem puzzle da skrenem misli…nikako da se opustim i uzivam u svemu ovome ☹
Joj kod mene isto nikad mira jučer vadila betu i navečer malo prokrvarila danas isto izlazi malo sluzi krvave i bolovi povremeno u jajnik desnom i lagani grčevi. Tako se bojim 🙈 😞
Nemojte se bojati, ja sam isto sinoć opet prokrvarila obilno u 12 tjednu sve u redu ne znaju razlog , tako da nas s ivf-a to očito prati, važno da na kraju bude sve u redu, samo mirovat što više, ja čim sam se malo osjetila bolje počela sam preopušteno a moramo stalno bit na oprezu. Čuvajte bebe 🤗🍀🤗♥️
Pa ne znam kaj bi ti rekla do sad je onako bilo malo sluzavo, a sad onako ugrušci da li je i tebi i tako, znači sinoć je krenulo rozo i menstrualni grčevi a danas je bilo ok i sad se pojavilo to kao ugrušak. Jesu ti povećali terapiju ili nešto.
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Prva beta je bila 186, da bi druga beta kroz 48h bila 2392! Dr je rekla da jest veca al da ne mora znacit nista lose, a ja se naravno smori razmisljajuci zasto toliko veca!
Prva beta je bila 186, da bi druga beta kroz 48h bila 2392! Dr je rekla da jest veca al da ne mora znacit nista lose, a ja se naravno smori razmisljajuci zasto toliko veca!
Ajoj da sjetih se sad. I to sam ja danas vec pregledala da se pripremim u slucaju da me tako sta doceka u pon hehe bilo je foruma rodinih starih s tim pricama. Zene se preplasile svega svacega . Na kraju sve super. 🤷♀️🤷♀️
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
I mene bocka jajnik. :/ nemam nikakve druge tegobe. Samo bockanje jajnika i bolne grudi na dodir. Strah naravno od duplanja bete do uzv jel u maternici pa do srca i tako do kraja …
Joj stalno nešto meni ovo kod mene ne izgleda dobro sad izlaze mali ugrušci 😢
Ajoj. ne znam sto bi ti rekla jer ne zelim bubat bez veze. Mozda hematom neki bio 🤷♀️ mislim u prirucniku za ivf pise da je velik postotak mogucnosti krvarenja u ivf postupku. I dr mi je rekao ako krenem krvariti da ne panicarim. Da se javim samo. Sto je tebi tvoj rekao? Povecas dozu utrica ili bilo sto? Ja bi otisla na hitnu i trazila betu ponovni tj oni bi poslali betu raditi a ti bi bila mirnija nakon toga. Ovako cekati utorak je mrcvarenje i skodi ti
Ništa samo mi je rekao da izvadim betu, a ja eto nisam uspila nekako se nadam da će se smiriti...
Ajoj da sjetih se sad. I to sam ja danas vec pregledala da se pripremim u slucaju da me tako sta doceka u pon hehe bilo je foruma rodinih starih s tim pricama. Zene se preplasile svega svacega . Na kraju sve super. 🤷♀️🤷♀️
Jesil igdje procitala veliku razliku u beti a da je sve bilo ok?
Nemoj se brinuti da je niža onda je problem ovako je to ok 👌utorak ćeš ti čuti to malo ❤️.
Znaci sve smo na istom… Marta jesil javila klinici za krvarenje, mozda ce ti samo povecat dozu progesterona, i OBAVEZNO MIRUJ, STO VISE U LEZECEM POLOZAJU. Prosli put je sa mnom bila djevojka koja je isto pocela krvarit, cak je jednom prenocila u bolnici, da bi mi poslala poruku da je sve ok, cak je cula i srce kako kuca, inace joj je termin u februaru, izgurala je gotov eto sa trudnocom :)
Brine me velika razlika bete u roku od 48h…ne znam, tuzna sam, place mi se, boze pomozi svima nama da izguramo ovo sve.
Teško je biti miran, pokušat ću se smiriti baš ti hvala na ovom iskustvu, odmaram da stalno ležim. Pokušaj se i ti opusti nije dobro ni za bebu da se toliko streiraš koliko sam vidjela veći je problem ako se beta ne dupla. Čuvaj se draga 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji