Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Siječanj 2020. 21:48

Znaci sve smo na istom... Marta jesil javila klinici za krvarenje, mozda ce ti samo povecat dozu progesterona, i OBAVEZNO MIRUJ, STO VISE U LEZECEM POLOZAJU. Prosli put je sa mnom bila djevojka koja je isto pocela krvarit, cak je jednom prenocila u bolnici, da bi mi poslala poruku da je sve ok, cak je cula i srce kako kuca, inace joj je termin u februaru, izgurala je gotov eto sa trudnocom :)
    Brine me velika razlika bete u roku od 48h...ne znam, tuzna sam, place mi se, boze pomozi svima nama da izguramo ovo sve. 

Hannica0 👧
    04. Siječanj 2020. 21:51

Marta...

Hannica0

I mene bocka jajnik. :/ nemam nikakve druge tegobe. Samo bockanje jajnika i bolne grudi na dodir. Strah naravno od duplanja bete do uzv jel u maternici pa do srca i tako do kraja …

Joj stalno nešto meni ovo kod mene ne izgleda dobro sad izlaze mali ugrušci 😢

Ajoj. ne znam sto bi ti rekla jer ne zelim bubat bez veze. Mozda hematom neki bio 🤷‍♀️ mislim u prirucniku za ivf pise da je velik postotak mogucnosti krvarenja u ivf postupku. I dr mi je rekao ako krenem krvariti da ne panicarim. Da se javim samo. Sto je tebi tvoj rekao? Povecas dozu utrica ili bilo sto? Ja bi otisla na hitnu i trazila betu ponovni tj oni bi poslali betu raditi a ti bi bila mirnija nakon toga. Ovako cekati utorak je mrcvarenje i skodi ti

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

04. Siječanj 2020. 21:52

Zadnja menstruacija mi je bila 20.11. 
    Transfer 09.12.
    Prvi uzv mi je u utorak, mislim da bi se trebala vidjeti i srcana reakcija. 

Hannica0 👧
    04. Siječanj 2020. 21:53

hope444

Znaci sve smo na istom… Marta jesil javila klinici za krvarenje, mozda ce ti samo povecat dozu progesterona, i OBAVEZNO MIRUJ, STO VISE U LEZECEM POLOZAJU. Prosli put je sa mnom bila djevojka koja je isto pocela krvarit, cak je jednom prenocila u bolnici, da bi mi poslala poruku da je sve ok, cak je cula i srce kako kuca, inace joj je termin u februaru, izgurala je gotov eto sa trudnocom :)
    Brine me velika razlika bete u roku od 48h…ne znam, tuzna sam, place mi se, boze pomozi svima nama da izguramo ovo sve.

Kako mislis velika razlika u beti? Izgleda da sam taj dio propustila

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Marta...
    04. Siječanj 2020. 22:02

Lelibeli

Marta...

hope444

Kako provodite dane, jel se brinete za prvi uzv kao ja 🤣 Ja sam zvanicno prolupala, danas sam se isplakala, dojadilo mi sto se stalno brinem hocel sve bit ok, evo slazem puzzle da skrenem misli…nikako da se opustim i uzivam u svemu ovome ☹

Joj kod mene isto nikad mira jučer vadila betu i navečer malo prokrvarila danas isto izlazi malo sluzi krvave i bolovi povremeno u jajnik desnom i lagani grčevi. Tako se bojim 🙈 😞

Nemojte se bojati, ja sam isto sinoć opet prokrvarila obilno u 12 tjednu sve u redu ne znaju razlog , tako da nas s ivf-a to očito prati, važno da na kraju bude sve u redu, samo mirovat što više, ja čim sam se malo osjetila bolje počela sam preopušteno a moramo stalno bit na oprezu. Čuvajte bebe 🤗🍀🤗♥️

Pa ne znam kaj bi ti rekla do sad je onako bilo malo sluzavo, a sad onako ugrušci da li je i tebi i tako, znači sinoć je krenulo rozo i menstrualni grčevi a danas je bilo ok i sad se pojavilo to kao ugrušak. Jesu ti povećali terapiju ili nešto. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

04. Siječanj 2020. 22:02

Prva beta je bila 186, da bi druga beta kroz 48h bila 2392! Dr je rekla da jest veca al da ne mora znacit nista lose, a ja se naravno smori razmisljajuci zasto toliko veca!

Hannica0 👧
    04. Siječanj 2020. 22:04

hope444

Prva beta je bila 186, da bi druga beta kroz 48h bila 2392! Dr je rekla da jest veca al da ne mora znacit nista lose, a ja se naravno smori razmisljajuci zasto toliko veca!

Ajoj da sjetih se sad. I to sam ja danas vec pregledala da se pripremim u slucaju da me tako sta doceka u pon hehe bilo je foruma rodinih starih s tim pricama. Zene se preplasile svega svacega . Na kraju sve super. 🤷‍♀️🤷‍♀️ 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Marta...
    04. Siječanj 2020. 22:04

Hannica0

Marta...

Hannica0

I mene bocka jajnik. :/ nemam nikakve druge tegobe. Samo bockanje jajnika i bolne grudi na dodir. Strah naravno od duplanja bete do uzv jel u maternici pa do srca i tako do kraja …

Joj stalno nešto meni ovo kod mene ne izgleda dobro sad izlaze mali ugrušci 😢

Ajoj. ne znam sto bi ti rekla jer ne zelim bubat bez veze. Mozda hematom neki bio 🤷‍♀️ mislim u prirucniku za ivf pise da je velik postotak mogucnosti krvarenja u ivf postupku. I dr mi je rekao ako krenem krvariti da ne panicarim. Da se javim samo. Sto je tebi tvoj rekao? Povecas dozu utrica ili bilo sto? Ja bi otisla na hitnu i trazila betu ponovni tj oni bi poslali betu raditi a ti bi bila mirnija nakon toga. Ovako cekati utorak je mrcvarenje i skodi ti

Ništa samo mi je rekao da izvadim betu, a ja eto nisam uspila nekako se nadam da će se smiriti...

04. Siječanj 2020. 22:06

Hannica0

hope444

Ajoj da sjetih se sad. I to sam ja danas vec pregledala da se pripremim u slucaju da me tako sta doceka u pon hehe bilo je foruma rodinih starih s tim pricama. Zene se preplasile svega svacega . Na kraju sve super. 🤷‍♀️🤷‍♀️

Jesil igdje procitala veliku razliku u beti a da je sve bilo ok?

Marta...
    04. Siječanj 2020. 22:06

hope444

Nemoj se brinuti da je niža onda je problem ovako je to ok 👌utorak ćeš ti čuti to malo ❤️. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI