![](/media/img/a3/c9/02d223b03574d14f19d3.jpeg)
I boli me malo s ljeve strane. Lagana neka bol, kao jajnik. To me jedino malo plasi. 🤷♀️
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Mene malo na dodir bole grudi malo ne. Bas mi to nekak tjera strah
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Ja tek danas osjetim ko blagu bol u grudima al kad ono stisnem bas. A sto se tice jajnika, jel ti bio fet ili stimulirani, mene u stimuliranom procesu bas al bas bole jajnici jer se povecaju od stimulacije.
Ja tek danas osjetim ko blagu bol u grudima al kad ono stisnem bas. A sto se tice jajnika, jel ti bio fet ili stimulirani, mene u stimuliranom procesu bas al bas bole jajnici jer se povecaju od stimulacije.
Imala stimulaciju. Ali jisam osjetila nit punkciju nit ista nakon toga. Al jajnik jako malo tupo zabolio vjerovatno od napora na nogama sam dugo bila danas. Ali grudi malo bole malo ne to me sekira.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Cure jutro,
Nisam se jučer javila išla sam ipak na hitnu vidi se G vrećica i moj Mpo dr je zadovoljan. Danas me ništa ne boli simptomi ništa pa se sad bojim da nisam više trudna. Uglavnom na pregledu su vidjeli dvije jušne žlice tamne krvi ne znaju od kud i kad sam došla doma onako baš puno je izišlo ono kao ugrušak i još malo krvi. Pa se sad bojim da nije tad sve izišlo ne znam a opet si mislim da je da bi me boljelo... Možda je to zbog pregleda nekako di mislim. Danas ok krvi samo na papiru malo. Kako ste vi
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Znam koliko god da ti kazem da se ne brines, ti ces se brinut, jer smo takve sve, ako ti se gestacijska vidjela to je super to je potvrdjena trudnoca, jesul ti pojacali terapiju, i jesul rekli da mirujes.
Znam koliko god da ti kazem da se ne brines, ti ces se brinut, jer smo takve sve, ako ti se gestacijska vidjela to je super to je potvrdjena trudnoca, jesul ti pojacali terapiju, i jesul rekli da mirujes.
Nisu sve isto, a ni mirovanje nisu naveli.
Beta danas mi je 865
Super ti je beta Bogu hvala ❤️ kad imaš prvi pregled
Beta danas mi je 865
Super ti je beta Bogu hvala ❤️ kad imaš prvi pregled
859 je. Krivo mi pobrkala sam brojeve. U petak je prvi uzv da vide gestacijsku u maternici. A onda za dalje ne znam.
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Sortiraj odgovore
Najstariji