Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hannica0 👧
    03. Siječanj 2020. 11:35

https://ibb.co/JxwfnQT moj test od danas.  11dana poslije transfera trodnevnog. Sutra betica🤞🤞
    Marta javljaj svoju betu danas🤞🤞

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

MalaMo
    03. Siječanj 2020. 11:45

Hannica0, Marta super izgledaju vaši plusevi i crtice 👍🏻. U kojim ste sad fazama? Kad imate preglede? Netko je rekao da ima 3.1., to je danas? 
    Kod mene bome krenuli simptomi, vrtoglavica mi se zna pojavit navecer iz cista mira. Nakon sto ujutro nesto malo pojedem bude mi mucno, ali ne povracam. A grudi i dalje bole, pogotovo nocu valjda jer tad nema grudnjaka pa su slobodne 😃, ali na bradavicama ne vidim nikakve promjene u trbuh me vise ne boli. Moj je pregled u utorak, dotad mi je dr rekla da nastavim a terapijom, a to je estrifam 2x1, folna kiselina, utrogest 3x1 i vitamin d 2x1

vuky
    03. Siječanj 2020. 11:55

MalaMo oprosti što upadam sa pitanjem nevezano uz simptome, ali vidim da uzimas vit D po preporuci liječnika, da li si vadila vid D i koliki je bio? te koliko ti je trebalo da ga podignes?

Hannica0 👧
    03. Siječanj 2020. 13:55

MalaMo

Hannica0, Marta super izgledaju vaši plusevi i crtice 👍🏻. U kojim ste sad fazama? Kad imate preglede? Netko je rekao da ima 3.1., to je danas?
    Kod mene bome krenuli simptomi, vrtoglavica mi se zna pojavit navecer iz cista mira. Nakon sto ujutro nesto malo pojedem bude mi mucno, ali ne povracam. A grudi i dalje bole, pogotovo nocu valjda jer tad nema grudnjaka pa su slobodne 😃, ali na bradavicama ne vidim nikakve promjene u trbuh me vise ne boli. Moj je pregled u utorak, dotad mi je dr rekla da nastavim a terapijom, a to je estrifam 2x1, folna kiselina, utrogest 3x1 i vitamin d 2x1

Marta danas betu vadi. Ja sutra betu. Isla sam danas po uputnicu za sutra i za pon jer je praznik pa da uzmem danas sve. Odma s vrata me pitala dr jel me grudi bole jesu li napuhane. Isprepadala me kao da je jako bitno to da imam vec sve te simptome :/ a bole me samo ako ih diram sa strane.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Marta...
    03. Siječanj 2020. 14:56

Cure moja beta 207.2😊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊od simptoma grudi nula malo boli trbuh i to je sve. Tako da ne opterećujte se. Hannica pa u pon ništa ne radi za vađenje bete ili... Ja ću u utorak 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Marta...
    03. Siječanj 2020. 15:02

MalaMo

Draga beta je 207.2🎊🎊🎊😊sretna sam jako ali i oprezna samo  bude do kraja dobro mene samo malo boli trbuh i to je to 😊 koji vitamin D piješ koliko si ti sad trudna ako računamo od prvog dana zadnje menge ja sam mjesec i jedan dan 😊😊

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

MalaMo
    03. Siječanj 2020. 15:10

Ne znam zasto al citiranje mi nesto ne sljaka preko moba. Evo tipkam vec 3.put odgovor Vuky. 
    Ispast cu sad glupa ali ja ne znam vrijednosti. Citajuci sva vasa iskustva ovdje u Njemackoj su doktori drukciji i manje sve skupa objasnjavaju a nalaze nikad ne dobijea napismeno. S tim da su meni svaki put na pregledu vadili krv i kontrolirali hormone i sto vec sve treba. Ali evo vitamin d mi je dala da uzimam cim smo napravili konkretan plan za oplodnju pa bih rekla da oni to daju svima da stvore idealne uvjete u tvom tijelu.

Hannica0 👧
    03. Siječanj 2020. 15:14

Marta...

Cure moja beta 207.2😊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊od simptoma grudi nula malo boli trbuh i to je sve. Tako da ne opterećujte se. Hannica pa u pon ništa ne radi za vađenje bete ili… Ja ću u utorak

Ja sam dobila za sutra (subota) i ponedjeljak u kbc hitni labos. :) i za 1h gotov nalaz. I cestitam na beticiiiiii🥳🥳🥳🥳

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

MalaMo
    03. Siječanj 2020. 15:15

Marta...

MalaMo

Draga beta je 207.2🎊🎊🎊😊sretna sam jako ali i oprezna samo bude do kraja dobro mene samo malo boli trbuh i to je to 😊 koji vitamin D piješ koliko si ti sad trudna ako računamo od prvog dana zadnje menge ja sam mjesec i jedan dan 😊😊

Joj  Marta razumijem te, ni ja se ne mogu skroz opustit dok mi ne prodje makar taj prvi pregled. Kako sam gledala na nekom kalendaru trudnoce zapoceo je 6. tjedan vec po tome 😀. Jos ovdje ne ponavljaju ocito tu betu niti znam tocno kolika je bila. Ali eto ovdje je ocito praksa drukcija, a ja sam se prepustila doktorima pa valjda bude i dalje sve dobro. Moj vitamin d je vigantol 1000. I zaboravila sam prije napisati pijem ujutro nataste i L tyrox za stitnu jer mi je pri jednom pregledu bio blago povisen tsh

MalaMo
    03. Siječanj 2020. 15:17

Oh da Marta, čestitaaam. Neka sve sad lijepo i uredno ide svojim tokom a ti se probaj malo opustiti i uzivati 😀🎊✨

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.