Hannica0, Marta super izgledaju vaši plusevi i crtice 👍🏻. U kojim ste sad fazama? Kad imate preglede? Netko je rekao da ima 3.1., to je danas?
Kod mene bome krenuli simptomi, vrtoglavica mi se zna pojavit navecer iz cista mira. Nakon sto ujutro nesto malo pojedem bude mi mucno, ali ne povracam. A grudi i dalje bole, pogotovo nocu valjda jer tad nema grudnjaka pa su slobodne 😃, ali na bradavicama ne vidim nikakve promjene u trbuh me vise ne boli. Moj je pregled u utorak, dotad mi je dr rekla da nastavim a terapijom, a to je estrifam 2x1, folna kiselina, utrogest 3x1 i vitamin d 2x1
Marta danas betu vadi. Ja sutra betu. Isla sam danas po uputnicu za sutra i za pon jer je praznik pa da uzmem danas sve. Odma s vrata me pitala dr jel me grudi bole jesu li napuhane. Isprepadala me kao da je jako bitno to da imam vec sve te simptome :/ a bole me samo ako ih diram sa strane.
Ma nemoj da te takvi komentari izbace iz takta. Pa vidjeli smo i ovdje po forumu da mnoge zene nemaju u pocetku nikakvih simptoma. Uostalom to je jako individualno i svatko drukcije reagira. Bit ce to sve dobro! Radujem se tvojoj beti sutra 😃💪🏻
Martaaaa cestitam!!!!! ❤❤❤
Ako se trudnoca racuna po datumu zadnje menstruacije, onda sam usla u 7 tjedan. S nestrpljenjem cekam taj prvi pregled, kada bi dr trebao da potvrdi urednu trudnocu i da cujem napokon to malo srce kako kuca ❤
Brojim dane do utorka, molim boga da bude sve ok.
Martaaaa cestitam!!!!! ❤❤❤
Ako se trudnoca racuna po datumu zadnje menstruacije, onda sam usla u 7 tjedan. S nestrpljenjem cekam taj prvi pregled, kada bi dr trebao da potvrdi urednu trudnocu i da cujem napokon to malo srce kako kuca ❤
Brojim dane do utorka, molim boga da bude sve ok.
Evo tog 👏🎊😊samo to da bude do kraja uredno. 🎊🎊🎊👏😍
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Cure sad ne znam za betu pa nije valjda problem ako ju vadim u utorak opet kaj vi mislite a ne pon.
Cure moja beta 207.2😊🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎊od simptoma grudi nula malo boli trbuh i to je sve. Tako da ne opterećujte se. Hannica pa u pon ništa ne radi za vađenje bete ili… Ja ću u utorak
Ja sam dobila za sutra (subota) i ponedjeljak u kbc hitni labos. :) i za 1h gotov nalaz. I cestitam na beticiiiiii🥳🥳🥳🥳
Hvala jedvo čekam sutra tvoju
Oh da Marta, čestitaaam. Neka sve sad lijepo i uredno ide svojim tokom a ti se probaj malo opustiti i uzivati 😀🎊✨
Hvala ti mila ❤️ 😍🎊
Cure sad ne znam za betu pa nije valjda problem ako ju vadim u utorak opet kaj vi mislite a ne pon.
Pa nije problem. Vadi se kao nakon 48h. Zato je meni moja dala hitni. Ali ti ces u utorak imat duplo od duplo. Hehe ti si danas radila. Pa bi trebala nedjelju. Al posto ces utorak. Znat ces svakako jel se udvostrucuje ;) realno 90% zena i ne vadi betu. Test i prvi uzv 6 ili 7tt. Ali sta cemo kad moramo ovo sve proci :)
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Moja beta danas 380. 12 dana nakon transfera dva trodnevna. 🥳🥳🥳🥳🥳
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Sortiraj odgovore
Najstariji