Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hannica0 👧
    04. Siječanj 2020. 10:56

hope444

Mozes li nam napisat svoje simptome, kako se osjecas?

Ja ti nemam simptoma. 🤷‍♀️🤷‍♀️ apsolutno niti jedan jedini da bi posumnjala na trudnocu nit ista. Od same punkcije osjetim na dodir bolne grudi sto je posljedica brevactida. To se samo od sebe smirilo kroz par dana. I sad isto osjetim na dodir blagu bolnost ali ne kroz cijeli dan. Pipkam se skroz doslovno. I nekad zaboli,a nekad ne. Ali moram bas dobrano pritisnut da bi osjetila. 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

MalaMo
    04. Siječanj 2020. 13:17

Hannica0

Moja beta danas 380. 12 dana nakon transfera dva trodnevna. 🥳🥳🥳🥳🥳

Juhuuuu 🤗🥰🥳 Čestitaaam!

Hannica0 👧
    04. Siječanj 2020. 16:17

Hvala hvala. Evo sad me  u par navrata strecnio jajnik

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Jamaca
    04. Siječanj 2020. 19:51

Hannica0

Moja beta danas 380. 12 dana nakon transfera dva trodnevna. 🥳🥳🥳🥳🥳

Čestitam. ☺️🥰 Sve najbolje ti želim. ☺️🥰☺️

04. Siječanj 2020. 20:22

Kako provodite dane, jel se brinete za prvi uzv kao ja 🤣 Ja sam zvanicno prolupala, danas sam se isplakala, dojadilo mi sto se stalno brinem hocel sve bit ok, evo slazem puzzle da skrenem misli...nikako da se opustim i uzivam u svemu ovome ☹

Marta...
    04. Siječanj 2020. 21:06

hope444

Kako provodite dane, jel se brinete za prvi uzv kao ja 🤣 Ja sam zvanicno prolupala, danas sam se isplakala, dojadilo mi sto se stalno brinem hocel sve bit ok, evo slazem puzzle da skrenem misli…nikako da se opustim i uzivam u svemu ovome ☹

Joj kod mene isto nikad mira jučer vadila betu i navečer malo prokrvarila danas isto izlazi malo sluzi krvave i bolovi povremeno u jajnik desnom i lagani grčevi. Tako se bojim 🙈 😞

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Hannica0 👧
    04. Siječanj 2020. 21:35

I mene bocka jajnik. :/ nemam nikakve druge tegobe. Samo bockanje jajnika i bolne grudi na dodir. Strah naravno od duplanja bete do uzv jel u maternici pa do srca i tako do kraja ...

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Marta...
    04. Siječanj 2020. 21:44

Hannica0

I mene bocka jajnik. :/ nemam nikakve druge tegobe. Samo bockanje jajnika i bolne grudi na dodir. Strah naravno od duplanja bete do uzv jel u maternici pa do srca i tako do kraja …

Joj stalno nešto meni ovo kod mene ne izgleda dobro sad izlaze mali ugrušci 😢

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

Lelibeli
    04. Siječanj 2020. 21:47

Marta...

hope444

Kako provodite dane, jel se brinete za prvi uzv kao ja 🤣 Ja sam zvanicno prolupala, danas sam se isplakala, dojadilo mi sto se stalno brinem hocel sve bit ok, evo slazem puzzle da skrenem misli…nikako da se opustim i uzivam u svemu ovome ☹

Joj kod mene isto nikad mira jučer vadila betu i navečer malo prokrvarila danas isto izlazi malo sluzi krvave i bolovi povremeno u jajnik desnom i lagani grčevi. Tako se bojim 🙈 😞

Nemojte se bojati, ja sam isto sinoć opet prokrvarila obilno u 12 tjednu sve u redu ne znaju razlog , tako da nas s ivf-a to očito prati, važno da na kraju bude sve u redu, samo mirovat što više, ja čim sam se malo osjetila bolje počela sam preopušteno a moramo stalno bit na oprezu. Čuvajte bebe 🤗🍀🤗♥️

04. Siječanj 2020. 21:48

Znaci sve smo na istom... Marta jesil javila klinici za krvarenje, mozda ce ti samo povecat dozu progesterona, i OBAVEZNO MIRUJ, STO VISE U LEZECEM POLOZAJU. Prosli put je sa mnom bila djevojka koja je isto pocela krvarit, cak je jednom prenocila u bolnici, da bi mi poslala poruku da je sve ok, cak je cula i srce kako kuca, inace joj je termin u februaru, izgurala je gotov eto sa trudnocom :)
    Brine me velika razlika bete u roku od 48h...ne znam, tuzna sam, place mi se, boze pomozi svima nama da izguramo ovo sve. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.