Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lala2412
    02. Siječanj 2020. 10:03

Marta...

lala2412

Jutros sam vadila betu. 10 dnt pokazuje brojku 138. Sretna sam, stvarno jesam, ali i oprezna 🍀🌺

Super 😀 to si na svoju ruka išla vaditi betu ili.. Meni je embriotransfer bio 19.12 a sutra idem vaditi betu. Jesi ti u ZG

Na svoju ruku sam išla jutros vaditi privatno, jer sam jučer napravila test (9 dnt) i pokazao je dvije crte. Ne nisam, ja sam iz Pazina. FET sam imala 23.12 i za pravu betu moram čekat 13.01. jer se u Rijeci gdje sam u postupcima čeka 3 tjedna na betu. Naravno, ja ne strpljiva, i sa svim mogućim simptomima sam se naoružala sa testićima i 9 dnt pišnula na njega pa je pokazao. Zato sam je i vadila tako rano da vidim na čemu sam, ali i iz straha što sam zadnji puta imala biokemijsku, prokrvarila sam 11 dnt trodnevnih embrija. 

Marta...
    02. Siječanj 2020. 10:32

lala2412

Marta...

lala2412

Jutros sam vadila betu. 10 dnt pokazuje brojku 138. Sretna sam, stvarno jesam, ali i oprezna 🍀🌺

Super 😀 to si na svoju ruka išla vaditi betu ili.. Meni je embriotransfer bio 19.12 a sutra idem vaditi betu. Jesi ti u ZG

Na svoju ruku sam išla jutros vaditi privatno, jer sam jučer napravila test (9 dnt) i pokazao je dvije crte. Ne nisam, ja sam iz Pazina. FET sam imala 23.12 i za pravu betu moram čekat 13.01. jer se u Rijeci gdje sam u postupcima čeka 3 tjedna na betu. Naravno, ja ne strpljiva, i sa svim mogućim simptomima sam se naoružala sa testićima i 9 dnt pišnula na njega pa je pokazao. Zato sam je i vadila tako rano da vidim na čemu sam, ali i iz straha što sam zadnji puta imala biokemijsku, prokrvarila sam 11 dnt trodnevnih embrija.

Sretno nek sve bude dobro do kraja 💖. 

❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️

lala2412
    02. Siječanj 2020. 10:43

Marta...

lala2412

Marta...

lala2412

Sretno nek sve bude dobro do kraja 💖.

Hvala <3 <3 <3

02. Siječanj 2020. 11:28

Hannica0

Na dodir malooo bolne grudi. Al to bas ak se dirnem sa strane na grudi. I to je to. Nista drugo

Mene i dalje grudi ne bole nista, kao sto kazes ako se bas ufatim i stisnem tek onda bole 🤣 Ja sam izgubila apetit skroz, ne jedem, ne povraca mi se, nije mi muka samo jednostavno ne mogu da jedem...a i dalje imam blage menstrualne bolove i stomak mi zna se bas napuhat, vec svoje farmerice ne mogu zakopcat samo sam u haljinicama i helankama. Tvoji testovi su mi obecavajuci 🤗😘😘😘

02. Siječanj 2020. 11:30

lala2412

To je odlican broj obzirom na 10dnt. Bit ce to sve ok, vidjet ces ❤

lala2412
    02. Siječanj 2020. 11:32

hope444

lala2412

To je odlican broj obzirom na 10dnt. Bit ce to sve ok, vidjet ces ❤

Hvala. I ja se nadam da će sve biti dobro na kraju 

lala2412
    02. Siječanj 2020. 17:10

Možda ću postavit glupo pitanje, ali da li znate da li bi štetio andol da ga sad počnem piti 10 dnt?
    Nisam dobila nikakve upute od nove doktorice za to, iako mi je prošlih godina stari doktor govorkao za andol i korištenje u trudnoći radi biokemijske. Nisam pametna. 

02. Siječanj 2020. 18:14

lala2412

Možda ću postavit glupo pitanje, ali da li znate da li bi štetio andol da ga sad počnem piti 10 dnt?
    Nisam dobila nikakve upute od nove doktorice za to, iako mi je prošlih godina stari doktor govorkao za andol i korištenje u trudnoći radi biokemijske. Nisam pametna.

Nemoj pit nista na svoju ruku, ne razumijem zasto bi pila, dobra ti je beta, hoces li je ic ponovit?

Hannica0 👧
    02. Siječanj 2020. 18:57

lala2412

Ja ne znam iskreno sto bi ti rekla. Meni su odma napisali nakon punkcije da pijem 1× andol 100, 1× folacin, 3×1 duphaston,  i 3×1utrogestan vaginalno. I to koristim od 20.12 :) a najbolje nazovi dr pa pitaj.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

Hannica0 👧
    02. Siječanj 2020. 19:14

Zanima me ima li jos tko, a da nema niti jedan simptom? 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.