![](/media/img/62/2d/864ec85398e743c209ae.jpeg)
Hope nemoj da brines ako je dr rekla da je sve u redu 🥰
Moj test negativan i ja oravo da vam kazem ne osecam nista, ni tugu ni jad ni bol ni cemer.
Bice drugi put 💪
Uzivajte u Bozicnoj veceri ❤️
Da se ne ljute druge devojke, ali Mimi9, samo zbog tebe sam nastavila svaki dan da pratim forum, cekala sam tvoju betu maltene kao svoju...jako mi je zao, bas sam se rastuzila kad sam videla ovaj tvoj post. Zelim ti svaku srecu u sledecem postupku i da bas taj bude onaj dobitni! Od ♥️
(mozda da menjas kliniku, mada verujem da si o svim opcijama razmisljala)
M curke vraćaj te se u normali,malo Bice je zaštićeno u maternici ,E sad ovisi od vise sile hoce li ostati tamo ☺️
Budete pozitivne,od aktivnosti jedino sto meni nisu preporučili je voziti auto,i imati odnos🙈🙈🙈
Isto cekam betu 😂😂a ovaj put sam opuštenija ,zelim vam srecu
Draga Vita26 ja sam otisla gotov na pocetak foruma i citam iskustva, jer nemam sta radit, lezim. I procitah za auto, za odnose znam, al za voznju auta nisam znala pa ja ne izlazim iz auta, nigdje pjese ne idem🙄 pa me zanima zato voznja auta nije preporucljiva?
Hope444
Nije preporučljivo dugo voznje,kao najbolje opcenito posle postupka mirovati i kao ni odnos ne imati.izskreno neznam,ja kad aam mirovala isto je bilo kao i sada,nisam ostala trudna.zasto pojma nemam a problema nemam nikakve.
Sad cu ovaj ciklus da odmorim pa ponovo u nove pobjede.
Samo ti uzivaj u trudnoci,radi onoliko kolikp mislis da mozes i ne moj da ae previae na Prezes .
Kako mi kaze doktor svaka trudnoca je za sebe i zena svatka je drugacije,ja imam iza sebe tri trudnoce i svatka mi je bila drugacija.
I u pravu si i sa testom,trebali bi uzivati posle transfera do bete i razmisljati kao da smo vec trudne ❤️🙏saljem vam topli zagrljaj i sve sve najbolje
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Marta prerano ti je bilo za test. Vec sam pisala, meni 9dan nakon transfera 2 blastice jedva vidljiva crtica. Probaj za koji dan i ne sekiraj se ❤️
5ICSI - sin
10/19 3 FET 2blastociste - 1beta 209, 2beta 625, 3beta 1877
Marta prerano ti je bilo za test. Vec sam pisala, meni 9dan nakon transfera 2 blastice jedva vidljiva crtica. Probaj za koji dan i ne sekiraj se ❤️
Hvala draga neću ga više raditi čekam betu 3.1.💓🤗😘
❤️Bogu ništa nije nemoguće ❤️
Moj test negativan i ja oravo da vam kazem ne osecam nista, ni tugu ni jad ni bol ni cemer.
Bice drugi put 💪
Da se ne ljute druge devojke, ali Mimi9, samo zbog tebe sam nastavila svaki dan da pratim forum, cekala sam tvoju betu maltene kao svoju…jako mi je zao, bas sam se rastuzila kad sam videla ovaj tvoj post. Zelim ti svaku srecu u sledecem postupku i da bas taj bude onaj dobitni! Od ♥️
Vana Laki
Nisam se rasplakala kad sam videla negativan test ali ti si me toliko dirnula da sam jedva procitala tvoju poruku svom muzu (on inace nema pojma o ovom forumu nista 😜) i evo drhtim 👭.
Hvala do neba na toplim recima, meni to znaci toliko da ti ne mozes ni da sanjas i ulepsala si mi sve.
Danas sam sa muzem dugo pricala o svemu, naravno u siframa jer tajne znate samo vi, on ne da da idemo dalje da se ja vise ne bih mucila i da on to ne moze da gleda. Srce mi je puno danas. Osecam se voljeno, osecam se da nisam sama, da je mozda stiglo vreme da se suocim sa tezinom koju mislim da nisam zasluzila ali vucem se, idem dalje.
Sinoc smo zaspali zagrljeni, stiteci jedno drugo od zivota koji ocigledno ima drugi plan za nas, ali eto, imam njega, moj citav svet i imam vas, koje ste tu da me podignete kada padnem.
Idemo u Prag i to ce biti ujedno nasa poslednja sansa tako da zene, tu sam uz vas, pisem vam sve novoati koje budem imala.
Volim vas sve do jedne ❤️
Cure jutro, ja jutros radila test ni sjena od sjene ne znam da li je možda rano ili ništa 😞znači transfer je bio točno prije tjedan dana.. Ako se ne računa dan transfera onda je danas 7 dan..
8 punih godina se borim za bebu, 3 ivf su iza mene, i ne znam zasto koristite te testove, pa to je svakodnevni stres koji vam NE TREBA! Svaki put kad vidite da nema te druge crtice pa koja je to tuga… a svaki put se nadas evo sad ce bit. Ja nikad nisam ni jedan test radila do bete, jednostavno ne zelim samu sebe da oprerecujem…
Hope
Draga, ova moja luda klinika samo pita za test 🙄
Jutros sam prestala da koristim vaginalete i sigurno cu nocas dobiti, naznake su evidentne.
Ujutru cu svakako otici da izvadim betu i da proverim stitnu zlezdu, cisto radi sebe. Bojim se jedino nalaza AMH ali i to cu morati da uradim i javicu vam rezultate.
Idemo u Prag ako uopste bude moguce, ali eto nadajmo se da hoce 💪💪💪💪
Draga moja ja ti toliko srece zelim da sam sigurna da to i osetis 🥰
Curke, znate li koliko treba brevactidu 10 000 da izadje iz organizma?
baby girl 2020
Termin 8.8.2023
Panorama ✅️💙
Bice drugi put 💪
Da se ne ljute druge devojke, ali Mimi9, samo zbog tebe sam nastavila svaki dan da pratim forum, cekala sam tvoju betu maltene kao svoju…jako mi je zao, bas sam se rastuzila kad sam videla ovaj tvoj post. Zelim ti svaku srecu u sledecem postupku i da bas taj bude onaj dobitni! Od ♥️
Vana Laki
Nisam se rasplakala kad sam videla negativan test ali ti si me toliko dirnula da sam jedva procitala tvoju poruku svom muzu (on inace nema pojma o ovom forumu nista 😜) i evo drhtim 👭.
Hvala do neba na toplim recima, meni to znaci toliko da ti ne mozes ni da sanjas i ulepsala si mi sve.
Danas sam sa muzem dugo pricala o svemu, naravno u siframa jer tajne znate samo vi, on ne da da idemo dalje da se ja vise ne bih mucila i da on to ne moze da gleda. Srce mi je puno danas. Osecam se voljeno, osecam se da nisam sama, da je mozda stiglo vreme da se suocim sa tezinom koju mislim da nisam zasluzila ali vucem se, idem dalje.
Sinoc smo zaspali zagrljeni, stiteci jedno drugo od zivota koji ocigledno ima drugi plan za nas, ali eto, imam njega, moj citav svet i imam vas, koje ste tu da me podignete kada padnem.
Idemo u Prag i to ce biti ujedno nasa poslednja sansa tako da zene, tu sam uz vas, pisem vam sve novoati koje budem imala.
Volim vas sve do jedne ❤️
Mimi, sad si ti mene dirnula 💗 Citam i bas sam srecna sto nisi klonula nego ides dalje. Svu srecu ovog svijeta ti zelim 🤗🤗🤗
Mimi9,
zivot nekada ume da iznenadi cak i kada mislis da je sve propalo. Ja ti od srca zelim jedno takvo divno iznenadjenje. Vazno je da imas ljubav svog muza, a takvu ljubav zivot ume da nagradi.
Praticu i dalje sta se desava...sve najbolje, saljem ti puno ♥️♥️♥️
Sortiraj odgovore
Najstariji