Drage moje beta je bila 300 13dnt, a sad mi je došao nalaz 15dnt mi 641.. Nadam se da je to pravilno🙏🙏🙏🙏🙏🤞🤞. 😘😘😘
Nives to je jako lijepo 😍 bez brige sve je uredu! Neka ti trudnoca bude skolska ❤
Nivesto je jako lijepo 😍 bez brige sve je uredu! Neka ti trudnoca bude skolska ❤
Hvala ti draga moja❤🤞😘😘😘😘
Nisam draga, i sutra ju moram vaditi i sa nalazima se javiti doktoru da vidimo kad ćemo na ultrazvuk, samo da bude i sutra dobar nalaz🙏🙏🙏🤞🤞. Koja je ovo igra sa živcima.... A danas me probada u janicima kao da cu dobiti....Ne znam da li je to normalno ili nije....
Nives Joj, još i treći put. Stvarno jeste, ali kad su ti svi nalazi do sad bili dobri, testovi i beta dva puta, biće i sutra, zato se ne brini 😊 Kada ti je bila zm? Po tome se računa trudnoća i sa nekih 6tt bude prvi pregled. Sve je to normalno, ništa ne brini
Draga moja hvala ti na podršci❤❤. Zadnja mendtrzacija mi je bila 28.5 To bi bio 5 tjedan ili 4 tjedan?
Onda si danas 4+2, rano je da se bilo šta vidi, mislim da treba proći još najmanje 10 dana do pregleda, jer ako odeš prije možda se plod još neće vidjeti, nego samo gestacijska. Ja sam na prvom pregledu bila 5+6, tada se vidio i plod i srce, ali opet je sve individualno. U svakom slučaju mirna si sad sa dobrim nalazima 😄 Uživaj ❤️❤️
Onda si danas 4+2, rano je da se bilo šta vidi, mislim da treba proći još najmanje 10 dana do pregleda, jer ako odeš prije možda se plod još neće vidjeti, nego samo gestacijska. Ja sam na prvom pregledu bila 5+6, tada se vidio i plod i srce, ali opet je sve individualno. U svakom slučaju mirna si sad sa dobrim nalazima 😄 Uživaj ❤️❤️
❤🤞😘
Uh, baš ste se raspisale...
Nives - čestitam na divnim betama. Želim ti urednu trudnoću.
Šaljem zagrljaje svojim curkama s negativnim betama. No, ja na vašem mjestu ne bih čekala 6 mjeseci do drugog postupka, osim ako ste jako mlade jer godine prolete u MPO vodama. Meni su svi doktori govorili da je dosta propustiti 3 ciklusa između stimulacija. Ili da probate barem prirodnjake dok čekate.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji