Draga moja, ja sam ti sad super, nije mi više muka, prošlo je to. Stomačić se već vidi 😊 Nisam još saznala, treba da se vidi na kontroli koju imam tek 15.07., željno je iščekujem 😄 I mene tako nekad probada, nije ništa puno, ali osjetim grčeve, magnezijum mi tu pomaže. Kako si ti? Kad imaš neku kontrolu? 😄
Drago mi je da si dobro i da ide sve ljepo 🥰
Kod mene se ne primjeti baš nešto posebno stomačić-onako mrvicu 😁
Ja ti imam 2.7. I jedva čekam😍 joooj pa to je sad u utorak😱😍
Aa kad mi je vadio nalaze one što se rade između 11tdj. i 13tjd. vidio se i spol i 👶🧒 tačno kako am imala osjećaj, bila sam uvjerena da je mali pišonja 😁 naravno meni je bilo svejedno samo nekako živo o zdravo ali eto taj neki osjećaj je bio da je 👶😁🙂🙂
Ljubim vas😘😘😘
Draga moja, ja sam ti sad super, nije mi više muka, prošlo je to. Stomačić se već vidi 😊 Nisam još saznala, treba da se vidi na kontroli koju imam tek 15.07., željno je iščekujem 😄 I mene tako nekad probada, nije ništa puno, ali osjetim grčeve, magnezijum mi tu pomaže. Kako si ti? Kad imaš neku kontrolu? 😄Drago mi je da si dobro i da ide sve ljepo 🥰
Kod mene se ne primjeti baš nešto posebno stomačić-onako mrvicu 😁
Ja ti imam 2.7. I jedva čekam😍 joooj pa to je sad u utorak😱😍
Aa kad mi je vadio nalaze one što se rade između 11tdj. i 13tjd. vidio se i spol i 👶🧒 tačno kako am imala osjećaj, bila sam uvjerena da je mali pišonja 😁 naravno meni je bilo svejedno samo nekako živo o zdravo ali eto taj neki osjećaj je bio da je 👶😁🙂🙂
Ljubim vas😘😘😘
To će ti sad brzo 😄 Jaooo, pa divno, čestitam na malom pišonji 😍😍😍 Ja ti sve imam osjećaj da je curica i svi mi to govore, ne znam zašto, ali vidjećemo valjda na narednoj kontroli 😄 Neka samo sve ide kako treba, pa nije bitno šta je, ali opet jedva čekam da saznam i pokrete da osjetim 😍 Tad ću biti mirnija što se svega tiče 😊 Žao mi je što nema Bubamarice, voljela bih čuti kako je
Hvala ti draga, i ja ju tebi želim čim prije🙏🙏🙏. Da ti se ispuni tvoja želja❤😘😘
😘❤🙏🙏🙏
KacacokotTebe čekamo, znam da ima još jedna beta danas 😄 Javi nam lijepe vijesti
😢😭😥Na zalos los rezultat. Nije mi do nicega. Od ponediljka od kad sam cula lose vesti bas sam lose. Al znam da moram dalje.
Svima koje imaju dobre rezultate čestitam i želim puno sriće od sveg 💓
A, nama tužnima da imamo puno snage za dalje. 😢
Imala sam 2 stimulirana i ovo mi je bio prvi fet. Racunam to kao tri postupka jer je bilo tri embriotransfera. Smrzlica vise nemam. Imala sam samo jednog i njega smo sad vratili ali nije uspjelo.
Sad na ljeto uzimam svakako pauzu i idem na godisnji bez da mislim o tome i brinem se sto smijem sto ne. Treba mi odmor. A na jesen ili zimu opet na stimulirani.
Mene su rekli u klinike da mora proci 6 miseci da bi pokusala ponovo postupak. Jel i kod tebe taj slucaj, ili mozes pokusati ranije? Unaprid, fala na odgovoru.
KacacokotTebe čekamo, znam da ima još jedna beta danas 😄 Javi nam lijepe vijesti😢😭😥Na zalos los rezultat. Nije mi do nicega. Od ponediljka od kad sam cula lose vesti bas sam lose. Al znam da moram dalje.
A, nama tužnima da imamo puno snage za dalje. 😢
😩😩😩 Mnogo mi je žao, ne mogu ti opisati 😦 Baš sam mislila na tebe, ali jasno mi je sve... Šta da ti kažem, šaljem ti puno snage i zagrljaja, kao i svim curama, nije lako proći kroz sve to, ali izbaci sve iz sebe i kreni dalje jer te tvoja sreća čeka ❤️
KacacokotTebe čekamo, znam da ima još jedna beta danas 😄 Javi nam lijepe vijesti😢😭😥Na zalos los rezultat. Nije mi do nicega. Od ponediljka od kad sam cula lose vesti bas sam lose. Al znam da moram dalje.
A, nama tužnima da imamo puno snage za dalje. 😢😩😩😩 Mnogo mi je žao, ne mogu ti opisati 😦 Baš sam mislila na tebe, ali jasno mi je sve… Šta da ti kažem, šaljem ti puno snage i zagrljaja, kao i svim curama, nije lako proći kroz sve to, ali izbaci sve iz sebe i kreni dalje jer te tvoja sreća čeka ❤️
Fala ti puno💓Ne gubim nadu, samo skupiti snagu, daće Bog i ponovo. Nema odustajanja.
Imala sam 2 stimulirana i ovo mi je bio prvi fet. Racunam to kao tri postupka jer je bilo tri embriotransfera. Smrzlica vise nemam. Imala sam samo jednog i njega smo sad vratili ali nije uspjelo.
Sad na ljeto uzimam svakako pauzu i idem na godisnji bez da mislim o tome i brinem se sto smijem sto ne. Treba mi odmor. A na jesen ili zimu opet na stimulirani.Mene su rekli u klinike da mora proci 6 miseci da bi pokusala ponovo postupak. Jel i kod tebe taj slucaj, ili mozes pokusati ranije? Unaprid, fala na odgovoru.
Da izmedju dva stimulirana postupka treba dopustiti tijelu 6mjeseci odmora. Ja sam imala stimulaciju u 2mj tako da bi teoretski smjela u novu stimulaciju 8-9mj ali mislila sam pustit jos koji mjesec. Moja ginicka mi je cak rekla nemoj toliko zurit radi jednu stimulaciju godisnje, ali kako kad smo nestrpljivi i zelimo bebu ❤
Kad ti planiras u novi postupak?
Doce i nase vrijeme, doce i nama nase bebe samo cekaju pravi trenutak ❤🙏❤
Sortiraj odgovore
Najstariji