Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • laugh_lov3_live
    09. Svibanj 2023. 17:51

Eee da i još jedan od meni ono najbitninijih je cervix, tko je to pratio prije zna znači točno onakav kakav treba bit u trudnoći ali onako po školski 

• Maslačak1502
    09. Svibanj 2023. 18:04

Crvenkapica94

Pozdrav cure, upadam ko padobranac, ali evo i mene u čekanju bete 🤞🏻🍀
    Želim sreću svima ❤️
    Imam pitanje u vezi ohss-a, ako je itko imao kakvi su vam bili simptomi? Meni je punkcija bila u prošlu srijedu, vađeno 11 jajnih stanica, transfer u subotu 2 trodnevna embrija. I do danas me sve boli, probadaju me jajnici, kad se malo krećem po stanu baš me jako boli, moram stalno ležati. Pijem dosta tekućine i mokrim normalno. Imam osjećaj da sam prehlađena i da stalno imam temperaturu, ali nemam. Još je prerano za ikakve simptome trudnoće, ali me zanima jel bi se trebala brinuti oko ohss-a ili su ovo normalni simptomi nakon punkcije? Prošli put me isto bolilo, ali puno manje. Doduše bilo je i duplo manje jajnih stanica na vađenju. 🤔
    Ako netko ima iskustva ili savjet, hvalaa 🥰

Ja od punkcije jos uvijek osjetim kao jajnike, nije da bas bole al ih osjetim, napuhana sam ko da sam u 3mj trudnoce, rekli su mi kao blagi hiper al je meni na aspiraciji bila 21 oocista

💃94' Sve okej, AMH 12,9
    🕺91' Oligoasthenonecrozoospermia
    Vinogradska
    Transfer 1 blastice 2.05
    ❄️ 5 blastica
    Beta ➡️ | 13 dnt 640 🩵 | 15 dnt 1410 💙 | 29.05. Uzv 6+2 imamo 💕 | 14.06. drugi uzv 9+0 tt 💕 | 26.06 10+5 💕| 05.07 Rani probir - low risk 💕

• Maslačak1502
    09. Svibanj 2023. 18:04

Maslačak1502

Crvenkapica94

Pozdrav cure, upadam ko padobranac, ali evo i mene u čekanju bete 🤞🏻🍀
    Želim sreću svima ❤️
    Imam pitanje u vezi ohss-a, ako je itko imao kakvi su vam bili simptomi? Meni je punkcija bila u prošlu srijedu, vađeno 11 jajnih stanica, transfer u subotu 2 trodnevna embrija. I do danas me sve boli, probadaju me jajnici, kad se malo krećem po stanu baš me jako boli, moram stalno ležati. Pijem dosta tekućine i mokrim normalno. Imam osjećaj da sam prehlađena i da stalno imam temperaturu, ali nemam. Još je prerano za ikakve simptome trudnoće, ali me zanima jel bi se trebala brinuti oko ohss-a ili su ovo normalni simptomi nakon punkcije? Prošli put me isto bolilo, ali puno manje. Doduše bilo je i duplo manje jajnih stanica na vađenju. 🤔
    Ako netko ima iskustva ili savjet, hvalaa 🥰

Ja od punkcije jos uvijek osjetim kao jajnike, nije da bas bole al ih osjetim, napuhana sam ko da sam u 3mj trudnoce, rekli su mi kao blagi hiper al je meni na aspiraciji bila 21 oocista

E i da receno mi je 3 do 4 litre vode da se ri hormoni popiške ☺️☺️

💃94' Sve okej, AMH 12,9
    🕺91' Oligoasthenonecrozoospermia
    Vinogradska
    Transfer 1 blastice 2.05
    ❄️ 5 blastica
    Beta ➡️ | 13 dnt 640 🩵 | 15 dnt 1410 💙 | 29.05. Uzv 6+2 imamo 💕 | 14.06. drugi uzv 9+0 tt 💕 | 26.06 10+5 💕| 05.07 Rani probir - low risk 💕

Crvenkapica94
    09. Svibanj 2023. 18:12

laugh_lov3_live

Još jedna stvar od simptoma ja sam ih imala sve evo
    Temperatura
    Mučnina
    Glavobolja
    Grčevi
    Križobolja
    Sisobolja
    Kratak dah
    Upaljeno zubno meso
    Groznica
    Afte
    Mokrenje
    Promjene mirisa urina
    Žeđ
    Glad
    Pa ne glad
    Znači svi simptomi ja sam ih imala i sada ako je to od utrogestana onda sam odlučila čvrsto da ću rodit utrogestan 😂😂😂😂😂😂😂

Hahahahah umrla sam na ovo 😂😂 držim fige da ipak ne rodiš utrogestan 🤞🏻😂❤️
    Meni je beta 20.5. 
    Isto su mi rekli da je vjv blagi hiper, i da pijem što više i mirujem. Ja ne mogu popiti 4 litre vode nema šanse, bila bi na wcu cijeli dan 😂😂 

👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
    👱🏻‍♂️34 - neopstruktivna azoospermia
    📍 Zadar
    1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
    2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
    4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
    10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
    +5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
    Veritas uredan - stiže dečko 💙
    22.07.2024. 👶🏻💙

Crvenkapica94
    09. Svibanj 2023. 18:14

micaMACA9999

Crvenkapica94

MicaMaca ja sam zadnji put imala sve simptome, grčeve, pospanost, nadutost, bol u sisama, sve živo, a beta negativna. Tako da sve može biti od Utrogestana naravno. Ovaj put ne vjerujem nikakvim simptomima dok ne vidim betu. Oćeš ti raditi test kući? I koji dan radite ako su vraćeni trodnevni embriji?

Ma, skroz mi je jasno o cemu pricas. I ja sam imala sve simptome prosli puta, pa na kraju nista, zato se i opraštam od svog sna o drugom djetetu. Jedan embrij je vracen, doktor mi je rekao da napravim betu između 12og i 14og dana i da se ne zamaram testovima. Vjerojatno ću tako, vadit cu betu iduci ponedjeljak. Nemam dobra iskustva s testovima, svaki puta isto - uzaludno se trudim ugledati makar najbljedju sjenku crtice. :) Ovo je moja posljednja šansa i za to nisam rekla nikome, osim mužu naravno. Kad ti vadiš betu?

Držim fige na najjače 🤞🏻🤞🏻❤️❤️
    Oprosti ako je preosobno pitanje, ali zašto je zadnja šansa? 

📍 Zadar
    22.07.2024. 👶🏻💙

• micaMACA9999
    09. Svibanj 2023. 18:54

Crvenkapica94

micaMACA9999

Crvenkapica94

MicaMaca ja sam zadnji put imala sve simptome, grčeve, pospanost, nadutost, bol u sisama, sve živo, a beta negativna. Tako da sve može biti od Utrogestana naravno. Ovaj put ne vjerujem nikakvim simptomima dok ne vidim betu. Oćeš ti raditi test kući? I koji dan radite ako su vraćeni trodnevni embriji?

Ma, skroz mi je jasno o cemu pricas. I ja sam imala sve simptome prosli puta, pa na kraju nista, zato se i opraštam od svog sna o drugom djetetu. Jedan embrij je vracen, doktor mi je rekao da napravim betu između 12og i 14og dana i da se ne zamaram testovima. Vjerojatno ću tako, vadit cu betu iduci ponedjeljak. Nemam dobra iskustva s testovima, svaki puta isto - uzaludno se trudim ugledati makar najbljedju sjenku crtice. :) Ovo je moja posljednja šansa i za to nisam rekla nikome, osim mužu naravno. Kad ti vadiš betu?

Zato što je to zadnji embrij koji mi je preostao, ICSI je bio prije 4 godine i sad već imam previše godina da se upuštam u novu potpomognutu. A zadesio me čitav niz nesretnih okolnosti, od teške bolesti supruga do vanmaternične koju sam jedva preživjela. Imam jednu curku od 10 godina koju sam dobila s nevjerojatnom lakoćom i naprosto moram biti zahvalna na svom divnom djetetu. Naravno, ja se i dalje nadam da ce se ovaj embrij nekako izboriti i opstati, ali statistika nije na mojoj strani.  :)

• laugh_lov3_live
    09. Svibanj 2023. 20:56

micaMACA9999

Crvenkapica94

micaMACA9999

Crvenkapica94

Zato što je to zadnji embrij koji mi je preostao, ICSI je bio prije 4 godine i sad već imam previše godina da se upuštam u novu potpomognutu. A zadesio me čitav niz nesretnih okolnosti, od teške bolesti supruga do vanmaternične koju sam jedva preživjela. Imam jednu curku od 10 godina koju sam dobila s nevjerojatnom lakoćom i naprosto moram biti zahvalna na svom divnom djetetu. Naravno, ja se i dalje nadam da ce se ovaj embrij nekako izboriti i opstati, ali statistika nije na mojoj strani. :)

Joj draga moja drži se i šaljem ti zaista najveću podršku ❤️❤️❤️❤️

Crvenkapica94
    09. Svibanj 2023. 20:58

micaMACA9999

Crvenkapica94

micaMACA9999

Crvenkapica94

Zato što je to zadnji embrij koji mi je preostao, ICSI je bio prije 4 godine i sad već imam previše godina da se upuštam u novu potpomognutu. A zadesio me čitav niz nesretnih okolnosti, od teške bolesti supruga do vanmaternične koju sam jedva preživjela. Imam jednu curku od 10 godina koju sam dobila s nevjerojatnom lakoćom i naprosto moram biti zahvalna na svom divnom djetetu. Naravno, ja se i dalje nadam da ce se ovaj embrij nekako izboriti i opstati, ali statistika nije na mojoj strani. :)

Želim ti svu sreću da ovaj embrio bude dobitni ❤️❤️🍀🍀 pusti statistike, nikad se ne zna. Možda se baš čudo dosađuje ovih dana 😁😁

📍 Zadar
    22.07.2024. 👶🏻💙

• laugh_lov3_live
    10. Svibanj 2023. 06:06

Evo i moj test negativan 12 dan nema smisla, nema ni sjene a kamoli bilo kaj drugo tak da su mi rekli da im pošaljem mail kakav je test i čekam mengu i to je to u sedmom mjesecu ponovo 💪💪💪❤️❤️❤️❤️ a vi ostale cure želim vam svu sreću i tu sam i čitam vas 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• NATALIE0407
    10. Svibanj 2023. 08:24

Sretno danas.♥️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.