Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • NATALIE0407
    10. Svibanj 2023. 08:27

micaMACA9999

Crvenkapica94

micaMACA9999

Crvenkapica94

MicaMaca ja sam zadnji put imala sve simptome, grčeve, pospanost, nadutost, bol u sisama, sve živo, a beta negativna. Tako da sve može biti od Utrogestana naravno. Ovaj put ne vjerujem nikakvim simptomima dok ne vidim betu. Oćeš ti raditi test kući? I koji dan radite ako su vraćeni trodnevni embriji?

Ma, skroz mi je jasno o cemu pricas. I ja sam imala sve simptome prosli puta, pa na kraju nista, zato se i opraštam od svog sna o drugom djetetu. Jedan embrij je vracen, doktor mi je rekao da napravim betu između 12og i 14og dana i da se ne zamaram testovima. Vjerojatno ću tako, vadit cu betu iduci ponedjeljak. Nemam dobra iskustva s testovima, svaki puta isto - uzaludno se trudim ugledati makar najbljedju sjenku crtice. :) Ovo je moja posljednja šansa i za to nisam rekla nikome, osim mužu naravno. Kad ti vadiš betu?

Držim fige na najjače 🤞🏻🤞🏻❤️❤️
    Oprosti ako je preosobno pitanje, ali zašto je zadnja šansa?

Zato što je to zadnji embrij koji mi je preostao, ICSI je bio prije 4 godine i sad već imam previše godina da se upuštam u novu potpomognutu. A zadesio me čitav niz nesretnih okolnosti, od teške bolesti supruga do vanmaternične koju sam jedva preživjela. Imam jednu curku od 10 godina koju sam dobila s nevjerojatnom lakoćom i naprosto moram biti zahvalna na svom divnom djetetu. Naravno, ja se i dalje nadam da ce se ovaj embrij nekako izboriti i opstati, ali statistika nije na mojoj strani. :)

Neznam koliko ti je godina Ali Ako imas zelju nikad nije kasno. Upoznala Sam zenu koja je sa 50godina isla na ivf i uspjela je SVE uredu bilo rodila djecaka Koji je nadavno proslavio prvi rodendan.

Crvenkapica94
    10. Svibanj 2023. 09:45

laugh_lov3_live

Evo i moj test negativan 12 dan nema smisla, nema ni sjene a kamoli bilo kaj drugo tak da su mi rekli da im pošaljem mail kakav je test i čekam mengu i to je to u sedmom mjesecu ponovo 💪💪💪❤️❤️❤️❤️ a vi ostale cure želim vam svu sreću i tu sam i čitam vas 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Oprosti nisam pratila prije, jesi radila betu ili test kućni? Ako je kućni što nije da još uvijek ima nade jer je tek 12.dan? 

👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
    👱🏻‍♂️34 - neopstruktivna azoospermia
    📍 Zadar
    1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
    2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
    4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
    10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
    +5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
    Veritas uredan - stiže dečko 💙
    22.07.2024. 👶🏻💙

• NATALIE0407
    10. Svibanj 2023. 19:19

laugh_lov3_live

Evo i moj test negativan 12 dan nema smisla, nema ni sjene a kamoli bilo kaj drugo tak da su mi rekli da im pošaljem mail kakav je test i čekam mengu i to je to u sedmom mjesecu ponovo 💪💪💪❤️❤️❤️❤️ a vi ostale cure želim vam svu sreću i tu sam i čitam vas 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Ali Zar nije rano da ti Tako Kazu da prestanes sa svime da necekas betu. Ipak je to Bio Transfer dvodnevnog njemu treba vise vremena da se razvije i sve. 

• Mala mi
    10. Svibanj 2023. 19:54

laugh_lov3_live

laugh_lov3_live
    Uradi za svaki slučaj betu pa onda cekaj ako nema nista. Bem mu miša baš sam se nadala da ces nam se pridružiti. Bilo kako bilo ne odustaj kad sam ja dočekala vjeruj svako ce ❣️
    Meni je drugi uspio i to ne znaci da tebi nece sljedeci a to ce vrlo brzo proci 
    Sretno, glavu gore odtuguj jedan dan pa u nove pobjede 💪💪💪💪❤️

Mala mi

• laugh_lov3_live
    10. Svibanj 2023. 20:42

Cure imam pitanje?

Daj mi recite molim vas krvarenje nakon prestanka uzimanje utrogestana 

Znači nisam uzela danas utrogestan po uputi i imam blagi smeđi iscjedak i to tamno smeđi ono u tragovima jel to normalno da tako počinje menstruacija 

• laugh_lov3_live
    10. Svibanj 2023. 20:43

Crvenkapica94

laugh_lov3_live

Oprosti nisam pratila prije, jesi radila betu ili test kućni? Ako je kućni što nije da još uvijek ima nade jer je tek 12.dan?

Da. Radila sam samo kućni test a rekli su mi da beta ne treba i da 12 dan je danas 

Crvenkapica94
    10. Svibanj 2023. 21:44

Ma u kojoj si ti klinici? Nije mi normalno da itko uzima kućni test bez bete za ozbiljno i to 12.dan. To nije nikakav pokazatelj. Ja bi na tvom mjestu odmah sutra izvadila betu privatno ako treba. 
    A što se tiče krvarenja normalno je nakon utrogestana da krene smeđe prvo, i može i tek nakon tjedan dana krenuti baš krv, tako je meni.

👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
    👱🏻‍♂️34 - neopstruktivna azoospermia
    📍 Zadar
    1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
    2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
    4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
    10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
    +5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
    Veritas uredan - stiže dečko 💙
    22.07.2024. 👶🏻💙

Nola_
    10. Svibanj 2023. 22:59

Laugh love live uobicajeno je nakon utrogestana da pocinje sa smedim iscjetkom. I u Beti plus se prvo trazi test pa tek onda beta, nije nista neobicno.  12i dan dvodnevnig je kao 9i dan blastice i test bi svakako trebao pokazati da je doslo do trudnoce. Koji si test radila? 

• NATALIE0407
    10. Svibanj 2023. 23:55

Zene Drage ja stvarno pokusavam svatit te Vase bolnice Ali nikako Mi neide. I meni je receno da Na dan bete napravim Test ujutro Ali sta god da Test pokaze da moram izvadit betu jer je ona sigurnija. I to vadenje bete Po DVA tri puta da se vidi je Li se dupla pravilno. Kod nas se izvadi Beta jednom i to je to. Ako je pozitivna nastavljas sa terapijom do prvog ultrazvuka. A ne to javljanje Test je negativan i sve se prekida. I ovako je tesko kroz ovo prolazit a to kao usputno Samo Mail i gotovo.

• NATALIE0407
    10. Svibanj 2023. 23:57

laugh_lov3_live

Crvenkapica94

laugh_lov3_live

Da. Radila sam samo kućni test a rekli su mi da beta ne treba i da 12 dan je danas

Ako je stvarno sve gotovo stvarno Mi je zao Sto nije uspjelo i zelim ti Sto prije da ugledas srce na pregledu kako kuca. Odmori se uzmi Si vremena jer to umori i psihicki i fizicki. Ja Sam napravila pauzu od godinu Dana i onda je uspjelo Bogu hvala a ti napravi kako je najbolje za tebe.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.