Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • laugh_lov3_live
    08. Svibanj 2023. 20:22

E pa cure moje ja sam test napravila danas, tj. Sad prije 15 min i negativan je. 

10 dnt dvodnevni embrij 😒😒

• Mala mi
    08. Svibanj 2023. 21:41

laugh_lov3_live

E pa cure moje ja sam test napravila danas, tj. Sad prije 15 min i negativan je.

Test nije mjerilo tako da radis betu za dva dana kada i trebas i do tada nastavi sa terapijom, nema odustajanja. Ja iz toga razloga nisam ni radila test.
    Ne bi nam rekli vadite betu nego uradite test, to nam je samo dodatni stres a ne mora da znači ništa.
    Strpi se do bete 🤲🤲🤲❤️🤲❤️

Mala mi

• laugh_lov3_live
    08. Svibanj 2023. 21:44

Mala mi

laugh_lov3_live

Test nije mjerilo tako da radis betu za dva dana kada i trebas i do tada nastavi sa terapijom, nema odustajanja. Ja iz toga razloga nisam ni radila test.
    Ne bi nam rekli vadite betu nego uradite test, to nam je samo dodatni stres a ne mora da znači ništa.

Da da naravno sve ja idem po starom i čekam Betu 🥰🥰🥰

• Mala mi
    08. Svibanj 2023. 22:25

laugh_lov3_live

Mala mi

laugh_lov3_live

Navijamo da bude trocifrena za početak 🤲❣️

Mala mi

• laugh_lov3_live
    09. Svibanj 2023. 07:21

Mala mi

laugh_lov3_live

Mala mi

laugh_lov3_live

Navijamo da bude trocifrena za početak 🤲❣️

Ma kakva god da bila takva je suđena, hvala ti draga moja puno i želim ti da rodiš predivnu i zdravu bebicu 🥰🥰🥰🥰🥰

Crvenkapica94
    09. Svibanj 2023. 12:15

Pozdrav cure, upadam ko padobranac, ali evo i mene u čekanju bete 🤞🏻🍀
    Želim sreću svima ❤️
    Imam pitanje u vezi ohss-a, ako je itko imao kakvi su vam bili simptomi? Meni je punkcija bila u prošlu srijedu, vađeno 11 jajnih stanica, transfer u subotu 2 trodnevna embrija. I do danas me sve boli, probadaju me jajnici, kad se malo krećem po stanu baš me jako boli, moram stalno ležati. Pijem dosta tekućine i mokrim normalno. Imam osjećaj da sam prehlađena i da stalno imam temperaturu, ali nemam. Još je prerano za ikakve simptome trudnoće, ali me zanima jel bi se trebala brinuti oko ohss-a ili su ovo normalni simptomi nakon punkcije? Prošli put me isto bolilo, ali puno manje. Doduše bilo je i duplo manje jajnih stanica na vađenju. 🤔
    Ako netko ima iskustva ili savjet, hvalaa 🥰

👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
    👱🏻‍♂️34 - neopstruktivna azoospermia
    📍 Zadar
    1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
    2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
    4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
    10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
    +5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
    Veritas uredan - stiže dečko 💙
    22.07.2024. 👶🏻💙

• laugh_lov3_live
    09. Svibanj 2023. 15:20

Crvenkapica94

Želim sreću svima ❤️
    Imam pitanje u vezi ohss-a, ako je itko imao kakvi su vam bili simptomi? Meni je punkcija bila u prošlu srijedu, vađeno 11 jajnih stanica, transfer u subotu 2 trodnevna embrija. I do danas me sve boli, probadaju me jajnici, kad se malo krećem po stanu baš me jako boli, moram stalno ležati. Pijem dosta tekućine i mokrim normalno. Imam osjećaj da sam prehlađena i da stalno imam temperaturu, ali nemam. Još je prerano za ikakve simptome trudnoće, ali me zanima jel bi se trebala brinuti oko ohss-a ili su ovo normalni simptomi nakon punkcije? Prošli put me isto bolilo, ali puno manje. Doduše bilo je i duplo manje jajnih stanica na vađenju. 🤔

Eeej draga želim tebi i tvojim mrvicama puno sreće 🥰🥰🥰🥰🥰 ja sam imala blagi jako ohss i bilo mi je isto tako, meni je doduše bio osjećaj kao da ću mengu dobit do negdje 4 dnt i onda me prestalo ali ja temperaturu imam redovitu od 5 dnt 

• micaMACA9999
    09. Svibanj 2023. 15:42

Pozdrav svima! Evo, i ja se pridružujem klubu čekalica bete. Danas 6.dan transfera 3dnevnog 8st embrija. Od simptoma imam grčeve koji podsjećaju na menstrualne i povišenu temperaturu, malocas sam izmjerila 37,5. Doduše čujem da može biti povišena i od utrogestana. Ovo je moj treci transfer, ujedno i posljednji. Prvi je bila blastica i biokemijska trudnoca na kraju, a drugi put beta nula. Zbog godina ne idem dalje. Srećom, imam vec djevojcicu iz prirodne trudnoce, no jako mi je teška ideja da cu se uskoro morati oprostiti sa snom o jos jednoj bebici.

Crvenkapica94
    09. Svibanj 2023. 16:29

laugh_lov3_live

Crvenkapica94

Želim sreću svima ❤️

Eeej draga želim tebi i tvojim mrvicama puno sreće 🥰🥰🥰🥰🥰 ja sam imala blagi jako ohss i bilo mi je isto tako, meni je doduše bio osjećaj kao da ću mengu dobit do negdje 4 dnt i onda me prestalo ali ja temperaturu imam redovitu od 5 dnt

Hvalaa ti 🥰🥰 sad mi je lakše malo. Rekli su mi iz klinike isto da samo mirujem, i da bi trebalo proći. Ja inače nisam nikad mjerila temperaturu pa ni ne znam koja bi mi bila povišena. Jel to mjeriš ujutro prije ustajanja? 
    .
    .
    MicaMaca ja sam zadnji put imala sve simptome, grčeve, pospanost, nadutost, bol u sisama, sve živo, a beta negativna. Tako da sve može biti od Utrogestana naravno. Ovaj put ne vjerujem nikakvim simptomima dok ne vidim betu. Oćeš ti raditi test kući? I koji dan radite ako su vraćeni trodnevni embriji? 

👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
    👱🏻‍♂️34 - neopstruktivna azoospermia
    📍 Zadar
    1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
    2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
    4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
    10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
    +5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
    Veritas uredan - stiže dečko 💙
    22.07.2024. 👶🏻💙

• micaMACA9999
    09. Svibanj 2023. 16:50

Crvenkapica94

MicaMaca ja sam zadnji put imala sve simptome, grčeve, pospanost, nadutost, bol u sisama, sve živo, a beta negativna. Tako da sve može biti od Utrogestana naravno. Ovaj put ne vjerujem nikakvim simptomima dok ne vidim betu. Oćeš ti raditi test kući? I koji dan radite ako su vraćeni trodnevni embriji?

Ma, skroz mi je jasno o cemu pricas. I ja sam imala sve simptome prosli puta, pa na kraju nista, zato se i opraštam od svog sna o drugom djetetu. Jedan embrij je vracen, doktor mi je rekao da  napravim betu između 12og i 14og dana i da se ne zamaram testovima. Vjerojatno ću tako, vadit cu betu iduci ponedjeljak. Nemam dobra iskustva s testovima, svaki puta isto - uzaludno se trudim ugledati makar najbljedju sjenku crtice. :) Ovo je moja posljednja šansa i za to nisam rekla nikome, osim mužu naravno. Kad ti vadiš betu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani