Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mala mi
    08. Svibanj 2023. 22:25

laugh_lov3_live

Mala mi

laugh_lov3_live

E pa cure moje ja sam test napravila danas, tj. Sad prije 15 min i negativan je.

10 dnt dvodnevni embrij 😒😒

Test nije mjerilo tako da radis betu za dva dana kada i trebas i do tada nastavi sa terapijom, nema odustajanja. Ja iz toga razloga nisam ni radila test.
    Ne bi nam rekli vadite betu nego uradite test, to nam je samo dodatni stres a ne mora da znači ništa.
    Strpi se do bete 🤲🤲🤲❤️🤲❤️

Da da naravno sve ja idem po starom i čekam Betu 🥰🥰🥰

Navijamo da bude trocifrena za početak 🤲❣️

Mala mi

• laugh_lov3_live
    09. Svibanj 2023. 07:21

Mala mi

laugh_lov3_live

Mala mi

laugh_lov3_live

E pa cure moje ja sam test napravila danas, tj. Sad prije 15 min i negativan je.

10 dnt dvodnevni embrij 😒😒

Test nije mjerilo tako da radis betu za dva dana kada i trebas i do tada nastavi sa terapijom, nema odustajanja. Ja iz toga razloga nisam ni radila test.
    Ne bi nam rekli vadite betu nego uradite test, to nam je samo dodatni stres a ne mora da znači ništa.
    Strpi se do bete 🤲🤲🤲❤️🤲❤️

Da da naravno sve ja idem po starom i čekam Betu 🥰🥰🥰

Navijamo da bude trocifrena za početak 🤲❣️

Ma kakva god da bila takva je suđena, hvala ti draga moja puno i želim ti da rodiš predivnu i zdravu bebicu 🥰🥰🥰🥰🥰

Crvenkapica94
    09. Svibanj 2023. 12:15

Pozdrav cure, upadam ko padobranac, ali evo i mene u čekanju bete 🤞🏻🍀
    Želim sreću svima ❤️
    Imam pitanje u vezi ohss-a, ako je itko imao kakvi su vam bili simptomi? Meni je punkcija bila u prošlu srijedu, vađeno 11 jajnih stanica, transfer u subotu 2 trodnevna embrija. I do danas me sve boli, probadaju me jajnici, kad se malo krećem po stanu baš me jako boli, moram stalno ležati. Pijem dosta tekućine i mokrim normalno. Imam osjećaj da sam prehlađena i da stalno imam temperaturu, ali nemam. Još je prerano za ikakve simptome trudnoće, ali me zanima jel bi se trebala brinuti oko ohss-a ili su ovo normalni simptomi nakon punkcije? Prošli put me isto bolilo, ali puno manje. Doduše bilo je i duplo manje jajnih stanica na vađenju. 🤔
    Ako netko ima iskustva ili savjet, hvalaa 🥰

👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
    👱🏻‍♂️34 - neopstruktivna azoospermia
    📍 Zadar
    1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
    2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
    4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
    10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
    +5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
    Veritas uredan - stiže dečko 💙
    22.07.2024. 👶🏻💙

• laugh_lov3_live
    09. Svibanj 2023. 15:20

Crvenkapica94

Želim sreću svima ❤️
    Imam pitanje u vezi ohss-a, ako je itko imao kakvi su vam bili simptomi? Meni je punkcija bila u prošlu srijedu, vađeno 11 jajnih stanica, transfer u subotu 2 trodnevna embrija. I do danas me sve boli, probadaju me jajnici, kad se malo krećem po stanu baš me jako boli, moram stalno ležati. Pijem dosta tekućine i mokrim normalno. Imam osjećaj da sam prehlađena i da stalno imam temperaturu, ali nemam. Još je prerano za ikakve simptome trudnoće, ali me zanima jel bi se trebala brinuti oko ohss-a ili su ovo normalni simptomi nakon punkcije? Prošli put me isto bolilo, ali puno manje. Doduše bilo je i duplo manje jajnih stanica na vađenju. 🤔

Eeej draga želim tebi i tvojim mrvicama puno sreće 🥰🥰🥰🥰🥰 ja sam imala blagi jako ohss i bilo mi je isto tako, meni je doduše bio osjećaj kao da ću mengu dobit do negdje 4 dnt i onda me prestalo ali ja temperaturu imam redovitu od 5 dnt 

• micaMACA9999
    09. Svibanj 2023. 15:42

Pozdrav svima! Evo, i ja se pridružujem klubu čekalica bete. Danas 6.dan transfera 3dnevnog 8st embrija. Od simptoma imam grčeve koji podsjećaju na menstrualne i povišenu temperaturu, malocas sam izmjerila 37,5. Doduše čujem da može biti povišena i od utrogestana. Ovo je moj treci transfer, ujedno i posljednji. Prvi je bila blastica i biokemijska trudnoca na kraju, a drugi put beta nula. Zbog godina ne idem dalje. Srećom, imam vec djevojcicu iz prirodne trudnoce, no jako mi je teška ideja da cu se uskoro morati oprostiti sa snom o jos jednoj bebici.

Crvenkapica94
    09. Svibanj 2023. 16:29

laugh_lov3_live

Crvenkapica94

Želim sreću svima ❤️

Eeej draga želim tebi i tvojim mrvicama puno sreće 🥰🥰🥰🥰🥰 ja sam imala blagi jako ohss i bilo mi je isto tako, meni je doduše bio osjećaj kao da ću mengu dobit do negdje 4 dnt i onda me prestalo ali ja temperaturu imam redovitu od 5 dnt

Hvalaa ti 🥰🥰 sad mi je lakše malo. Rekli su mi iz klinike isto da samo mirujem, i da bi trebalo proći. Ja inače nisam nikad mjerila temperaturu pa ni ne znam koja bi mi bila povišena. Jel to mjeriš ujutro prije ustajanja? 
    .
    .
    MicaMaca ja sam zadnji put imala sve simptome, grčeve, pospanost, nadutost, bol u sisama, sve živo, a beta negativna. Tako da sve može biti od Utrogestana naravno. Ovaj put ne vjerujem nikakvim simptomima dok ne vidim betu. Oćeš ti raditi test kući? I koji dan radite ako su vraćeni trodnevni embriji? 

👩🏻 30 - dijabetes, hiperprolaktinemija, pcos, amh 50.5, pai 4g/5g
    👱🏻‍♂️34 - neopstruktivna azoospermia
    📍 Zadar
    1/23 mTESE Poliklinika Cito - 8 ampula ✅
    2/23 1.ICSI ➡️5🥚➡️1 ET ❌ 0 🐧
    4/23 2. ICSI ➡️ 11🥚➡️2 ET ❌ 0 🐧
    10/23 Repromed 3.ICSI ➡️7🥚➡️1 ET 0 🐧
    +5dpt, beta 9dpt - 138, 11dpt - 376
    Veritas uredan - stiže dečko 💙
    22.07.2024. 👶🏻💙

• micaMACA9999
    09. Svibanj 2023. 16:50

Crvenkapica94

MicaMaca ja sam zadnji put imala sve simptome, grčeve, pospanost, nadutost, bol u sisama, sve živo, a beta negativna. Tako da sve može biti od Utrogestana naravno. Ovaj put ne vjerujem nikakvim simptomima dok ne vidim betu. Oćeš ti raditi test kući? I koji dan radite ako su vraćeni trodnevni embriji?

Ma, skroz mi je jasno o cemu pricas. I ja sam imala sve simptome prosli puta, pa na kraju nista, zato se i opraštam od svog sna o drugom djetetu. Jedan embrij je vracen, doktor mi je rekao da  napravim betu između 12og i 14og dana i da se ne zamaram testovima. Vjerojatno ću tako, vadit cu betu iduci ponedjeljak. Nemam dobra iskustva s testovima, svaki puta isto - uzaludno se trudim ugledati makar najbljedju sjenku crtice. :) Ovo je moja posljednja šansa i za to nisam rekla nikome, osim mužu naravno. Kad ti vadiš betu?

• NATALIE0407
    09. Svibanj 2023. 17:19

Nola_

Mala Mi cestitam, to je beturina zeno, uzivaj i da dalje bude sve u redu🥰😍😍
    Natalie kad ti kreces? Ja razmisljam opet na zimu 😃

Mozda iduce iduce godine nekad. Moram se spremit fizicki i psihicki a ja Sam imala i rizicne trudnoce a isto bi me cekalo. Ali isplati se kad ugledas Mali smotuljak srce ko kuca. To vam svima zelim. Brzo ti to. A mozda  je i bolje Tako nego razvlacit.

• laugh_lov3_live
    09. Svibanj 2023. 17:45

Ok ovako da ja kažem nekaj sad, prestanite sve prepisivati utrogestanu 😂😂😂 čovječe ko da je sveto slovo pa nam je sve od njega nije, moramo gledat optimistično i onda će tako i biti zaista u to vjerujem da je tako 🥰🥰🥰 

I da odgovorim na pitanje mjerim je ujutro i predvečer ujutro mjerim bazalnu ispod jezika i 37 bude a popodne ispod pazuha do 37,5 ali eto i meni je jučer navečer test bio negativan mada sam ja vratila jedan jako loš dvodnevni embrij ali ja ga nedam 😂😂😂😂 zlo mi je i kaos se osjećam i ako mi je to od utrogestana onda zaista mislim smijeh 😂😂😂😂😂 ja sam sebi trudna do sutra ujutro kada piškim i vadim Betu 

• laugh_lov3_live
    09. Svibanj 2023. 17:48

Još jedna stvar od simptoma ja sam ih imala sve evo 
    Temperatura 
    Mučnina 
    Glavobolja 
    Grčevi
    Križobolja
    Sisobolja
    Kratak dah 
    Upaljeno zubno meso 
    Groznica 
    Afte
    Mokrenje 
    Promjene mirisa urina 
    Žeđ
    Glad 
    Pa ne glad 
    Znači svi simptomi ja sam ih imala i sada ako je to od utrogestana onda sam odlučila čvrsto da ću rodit utrogestan 😂😂😂😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.