Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • daja12
    03. Svibanj 2023. 17:05

Mala mi

27.04.2023. sam imala FET dvije blaste, od juce blagi bolovi po dnu stomaka kao da cu svaki tren dobiti. Ne usudim se uraditi test jer sam prosli put radila sedmi dan i rekla da cu ovaj put cekatit betu. Beta mi je 08.05.2023. kako izdrzati 😏
    Ima li neka da je tako imala sve simptome da ce dobiti a ipak imala poz betu

Ja sam imala kao blago probadanje u dnu stomaka. Nemoj raditi testove ranije vec 14dan. Strpi se radi nesto da ne mislis o tome I sve ce biti u redu. 😘😘

• daja12
    03. Svibanj 2023. 17:06

Mala mi

daja12

Pozdrav svima,
    Nakon 2 godine 01.05. sam dobila prvi pozitivan test😍 I Betu sam radila jucer i preko 200 je od uzbudjena I soka nisam zenu razumila koliko mi je tocno rekla 😅, ja I dalje ne vjerujem da sam trudna stvarno ne osjecam nista I sve imam osjecaj da cu se probuditi i da je sve sam.
    Termin kod ginekologa mi je tek 15.05., sad malo istrazujem Pa me zanima kako se racunaju tjedni. 18.04 mi je bio transver 5-dnevni blasto, 01.05. 14dan test I do 10.tjedna su mi rekli da moram da uzimam tablete kao I do sada?
    Dali netko od vas zna kako se racunaju tjedni?

Čestitke divne vijesti ❤️. Bravo za betu tacno je takva kakva treba biti trocifrena i da se abd lijepo i dupla.
    Što se tiče termina tj tjedana trudnoće princip je isti kao kod prirodne trudnoće. Tjedne izracunaš od zadnje menstruacije… Sretno ❣️

Hvala punoo ❤️❤️

• Mala mi
    04. Svibanj 2023. 15:58

laugh_lov3_live

Eeej Cure, da vas pozdravim pa evo da pišem svoje iskustvo pa mi možda koja od vas nešto i lijepo napiše 🥰🥰
    Prvi Ivf, vraćen dvodnevni petak 27.4. Od tada do jučer sam cijelo vrijeme imala osjećaj kao da ću dobit mengu od ujutro do navečer, od danas taj osjećaj prestaje i ja nemrem disat ali doslovno, jako teško dolazim do daha a ležim, glava me boli i na momente mi je zlo onako i na određenu hranu, cicke me peku užasno.
    10.5. Radim test, nekako sam jako mirna ne znam kako da vam opišem nemam neku brigu, čudan osjećaj, inače samnom sve uredu u mužu je problem i vratili su mi mrvicu sa deset posto šanse da preživi 🥰🥰🥰

laugh_lov3_live poz, kako tvoji simptomi?
    Ja sam od juce kao na iglama. Svaki odlazak u wc trauma, jednom bude kao malo tragova smeđkastog a onda ništa... Vise ne znam sta da mislim. Od ostalih simptoma osim onog kao da cu svaki tren dobiti nista... Malo sam razočarana  cekam betu 8.5.2023. FET je bio 27.4.2023.

Mala mi

• laugh_lov3_live
    04. Svibanj 2023. 20:04

Mala mi

laugh_lov3_live

Eeej Cure, da vas pozdravim pa evo da pišem svoje iskustvo pa mi možda koja od vas nešto i lijepo napiše 🥰🥰
    Prvi Ivf, vraćen dvodnevni petak 27.4. Od tada do jučer sam cijelo vrijeme imala osjećaj kao da ću dobit mengu od ujutro do navečer, od danas taj osjećaj prestaje i ja nemrem disat ali doslovno, jako teško dolazim do daha a ležim, glava me boli i na momente mi je zlo onako i na određenu hranu, cicke me peku užasno.
    10.5. Radim test, nekako sam jako mirna ne znam kako da vam opišem nemam neku brigu, čudan osjećaj, inače samnom sve uredu u mužu je problem i vratili su mi mrvicu sa deset posto šanse da preživi 🥰🥰🥰

Ja sam od juce kao na iglama. Svaki odlazak u wc trauma, jednom bude kao malo tragova smeđkastog a onda ništa… Vise ne znam sta da mislim. Od ostalih simptoma osim onog kao da cu svaki tren dobiti nista… Malo sam razočarana cekam betu 8.5.2023. FET je bio 27.4.2023.

Eeej draga, ja sam ti svaki dan isto cice me ubijaju točnije bradavice, danas mi je 6 dan nakon transfera, predvečer mi se uvijek javljaju simptomi menstruacije, imam temp koja ne pada ispod 37 a inače mi je 36,2 maksimum, gadi mi se svo meso i tako eto ja čekam 10.5. Za test, s tim da je moja mrvica dvodnevna i dobila deset posto šanse da preživi 🥰🥰🥰🥰

Bude sve ok samo se drži 🥰🥰🥰💪💪💪

• laugh_lov3_live
    04. Svibanj 2023. 20:07

Mala mi

laugh_lov3_live

Ja sam od juce kao na iglama. Svaki odlazak u wc trauma, jednom bude kao malo tragova smeđkastog a onda ništa… Vise ne znam sta da mislim. Od ostalih simptoma osim onog kao da cu svaki tren dobiti nista… Malo sam razočarana cekam betu 8.5.2023. FET je bio 27.4.2023.

Možda ti je implementacija 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• Mala mi
    04. Svibanj 2023. 20:56

laugh_lov3_live

Mala mi

laugh_lov3_live

Eeej draga, ja sam ti svaki dan isto cice me ubijaju točnije bradavice, danas mi je 6 dan nakon transfera, predvečer mi se uvijek javljaju simptomi menstruacije, imam temp koja ne pada ispod 37 a inače mi je 36,2 maksimum, gadi mi se svo meso i tako eto ja čekam 10.5. Za test, s tim da je moja mrvica dvodnevna i dobila deset posto šanse da preživi 🥰🥰🥰🥰

Ja sam prosli put imala sve simptome trudnoće i baš sam se nadala da je to to.... Međutim evo nas u drugom pokušaju da sasvim drugim simptomima i ne znam sta bih ti rekla nikako da se opustim, jedino izdrzim ne uraditi test barem to 💪. Čekamo 8 kad cemo znati sta je ovo i zasto boli i pomalo mrlja od šestog dana od embriotransfera petodnevnih blasti 💓💓
    Tvoja mrvica živi ako ti je bazalna stalno visoka ❤️ 
    Nadam se da cemo se skupa veseliti ubrzo našim malim mrvama što nam zadaju ovolike glavobolje 💝💝

Mala mi

• laugh_lov3_live
    04. Svibanj 2023. 21:26

Mala mi

laugh_lov3_live

Mala mi

laugh_lov3_live

Ja sam prosli put imala sve simptome trudnoće i baš sam se nadala da je to to…. Međutim evo nas u drugom pokušaju da sasvim drugim simptomima i ne znam sta bih ti rekla nikako da se opustim, jedino izdrzim ne uraditi test barem to 💪. Čekamo 8 kad cemo znati sta je ovo i zasto boli i pomalo mrlja od šestog dana od embriotransfera petodnevnih blasti 💓💓
    Tvoja mrvica živi ako ti je bazalna stalno visoka ❤️
    Nadam se da cemo se skupa veseliti ubrzo našim malim mrvama što nam zadaju ovolike glavobolje 💝💝

Ma ja ti mislim da ti je implementacijsko krvarenje jer ajmo bit realne da je menstruacija došla bi ti nebi te zezalo ovako sa nekim iscjedkom, već bi procurila u par dana, tako da zaista mislim da je sve ok 🥰🥰🥰, da meni je bazalna temp iznad 37 i onda mi se u toku dana penje na 37.5 ali može bit i od utrića ali ko će ga znat budemo vidjeli sve 🥰🥰🥰💪💪💪 pratimo se svakako 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• laugh_lov3_live
    06. Svibanj 2023. 08:37

Eeej sure jel ima još koga na forumu ❤️❤️

• NATALIE0407
    06. Svibanj 2023. 22:00

laugh_lov3_live

Ima Ali vise prate sta se desava nego Sto se javljaju.

• laugh_lov3_live
    06. Svibanj 2023. 23:06

NATALIE0407

laugh_lov3_live

Ima Ali vise prate sta se desava nego Sto se javljaju.

Da da skužila sam a mi kojima nam se dešava nemamo s kime raspraviti to kaj nam se dešava 😂😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.