Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mala mi
    07. Svibanj 2023. 08:08

laugh_lov3_live

NATALIE0407

laugh_lov3_live

Eeej sure jel ima još koga na forumu ❤️❤️

Ima Ali vise prate sta se desava nego Sto se javljaju.

Da da skužila sam a mi kojima nam se dešava nemamo s kime raspraviti to kaj nam se dešava 😂😂😂😂

Ja sam tu .... Sutra je dan D. Bolovi i mrljanje prestali sad kao da se nista ne desava. Nemam nikakve simptome samo strah od sutrašnje bete 🤲.
    Kako ti šta se dešava 💓

Mala mi

• laugh_lov3_live
    07. Svibanj 2023. 12:30

Mala mi

laugh_lov3_live

NATALIE0407

laugh_lov3_live

Da da skužila sam a mi kojima nam se dešava nemamo s kime raspraviti to kaj nam se dešava 😂😂😂😂

Ja sam tu …. Sutra je dan D. Bolovi i mrljanje prestali sad kao da se nista ne desava. Nemam nikakve simptome samo strah od sutrašnje bete 🤲.
    Kako ti šta se dešava 💓

Isto kao i ti draga moja, samo kaj mene bole bradavice i imam osjećaj kao da ću dobit M ali to se samo pojavi nekad ali ostalo sve nestalo🥰🥰 ja u srijedu svoje radim, javi se obavezno ali i sama znaš da ti simptomi nikaj ne znače 🥰🥰🥰 samo moramo pit pozitivne 

Nola_
    07. Svibanj 2023. 15:05

Pozdrav cure! 😃
    Dobro zvuce simptomi kod obje, ja sam 6i dnt blastice imala smeckasti iscjedak i trbuh me na pola sata jako pms zabolio, morala sam leci i bila sam sigurna da cu procuriti. Bradavice me bole u svakom ciklusu al je u dobitnom FETu bilo drukcije jer su me bolile cijele sike do ispod pazuha. Naruceno grill meso je bilo jako metalno. 5dnt navecer sam imala simptome slicne koroni, krvarilo mi je iz nosa. To su moji najraniji simptomi.
    Sretno sutra i u srijedu i javite, drzim🤞🏼🤞🏼❤️

• laugh_lov3_live
    07. Svibanj 2023. 16:58

Nola_

Pozdrav cure! 😃
    Dobro zvuce simptomi kod obje, ja sam 6i dnt blastice imala smeckasti iscjedak i trbuh me na pola sata jako pms zabolio, morala sam leci i bila sam sigurna da cu procuriti. Bradavice me bole u svakom ciklusu al je u dobitnom FETu bilo drukcije jer su me bolile cijele sike do ispod pazuha. Naruceno grill meso je bilo jako metalno. 5dnt navecer sam imala simptome slicne koroni, krvarilo mi je iz nosa. To su moji najraniji simptomi.
    Sretno sutra i u srijedu i javite, drzim🤞🏼🤞🏼❤️

Eeej draga hvala ti puno 🥰🥰🥰

Na ja sam od tih simptoma sva pobrčakana, od temperature do glavobolje do probadanja ma nema čega nema od gađenja na hranu pa mi zima pa mi vruće pa bi ubila nekog pa nebi i tako veselo mi je ☺️😂😂 samo nekako najviše od svega mogu izdvojiti mirnoću, zaista sam jako mirna, ne uzrujavam se oko ishoda ni najmanje, kaj bude bit će, i da napaljena sam bolesno znači kaos 😂😂😂😂

• NATALIE0407
    07. Svibanj 2023. 17:28

laugh_lov3_live

Mala mi

laugh_lov3_live

NATALIE0407

laugh_lov3_live

Ja sam tu …. Sutra je dan D. Bolovi i mrljanje prestali sad kao da se nista ne desava. Nemam nikakve simptome samo strah od sutrašnje bete 🤲.
    Kako ti šta se dešava 💓

Isto kao i ti draga moja, samo kaj mene bole bradavice i imam osjećaj kao da ću dobit M ali to se samo pojavi nekad ali ostalo sve nestalo🥰🥰 ja u srijedu svoje radim, javi se obavezno ali i sama znaš da ti simptomi nikaj ne znače 🥰🥰🥰 samo moramo pit pozitivne

Simptomi su od trudnoce do trudnoce. Ja sam dva puta to Prosla. Prva trudnoca ni jedan jedini simptom i rodilo se moje prvo cudo, druga trudnoca od 8 Dana. Nakon drugog transfera svi moguci simptomi i rodilo se moje drugo cudo Bogu hvala. Zato nemojte odustajati. Posto Imam smrzlica idemo U Jos jedan pokusaj. Nemojte mislit da je bilo lako. Bilo je i suza i svega Ali isplatilo se . Sretno 

• laugh_lov3_live
    07. Svibanj 2023. 18:15

NATALIE0407

laugh_lov3_live

Mala mi

laugh_lov3_live

NATALIE0407

laugh_lov3_live

Kako ti šta se dešava 💓

Simptomi su od trudnoce do trudnoce. Ja sam dva puta to Prosla. Prva trudnoca ni jedan jedini simptom i rodilo se moje prvo cudo, druga trudnoca od 8 Dana. Nakon drugog transfera svi moguci simptomi i rodilo se moje drugo cudo Bogu hvala. Zato nemojte odustajati. Posto Imam smrzlica idemo U Jos jedan pokusaj. Nemojte mislit da je bilo lako. Bilo je i suza i svega Ali isplatilo se . Sretno

Joj baš mi je drago zbog vas i neka vam i sljedeća bude uspješna ako dragi Bog da 🥰🥰🥰🥰🥰 nema odustajanja nikako 💪💪🥰🥰

• Mala mi
    07. Svibanj 2023. 20:27

Cure moje hvala na podršci, danas opet boli stomak i malo mrlja onaj što nas prepada smeđi trag. Onako sam i uplašena i smirena na tren ne znam ni sama da se definišem. Mislim da me više strah sutra bete nego prošli put jer se nisam nadala zbog negativnog testa.... Ovaj put ga nisam radila. 
    Uglavnom sutra se javim sta god i kako god i naravno drzim palceve i za srijedu 🤲❤️

Mala mi

• laugh_lov3_live
    07. Svibanj 2023. 21:18

Mala mi

Cure moje hvala na podršci, danas opet boli stomak i malo mrlja onaj što nas prepada smeđi trag. Onako sam i uplašena i smirena na tren ne znam ni sama da se definišem. Mislim da me više strah sutra bete nego prošli put jer se nisam nadala zbog negativnog testa…. Ovaj put ga nisam radila.
    Uglavnom sutra se javim sta god i kako god i naravno drzim palceve i za srijedu 🤲❤️

Draga moja bude to sve uredu 🥰🥰🥰 javi obavezno ishod 🥰

E a ja sad imam pitanje, temperatura na utrogestanu jel imao tko i kolika je jel visoka itd. Ako je netko imao a ostvario ili ne trudnoću 

Hvalaaa 🥰

• Mala mi
    07. Svibanj 2023. 21:26

laugh_lov3_live

Mala mi

Cure moje hvala na podršci, danas opet boli stomak i malo mrlja onaj što nas prepada smeđi trag. Onako sam i uplašena i smirena na tren ne znam ni sama da se definišem. Mislim da me više strah sutra bete nego prošli put jer se nisam nadala zbog negativnog testa…. Ovaj put ga nisam radila.

E a ja sad imam pitanje, temperatura na utrogestanu jel imao tko i kolika je jel visoka itd. Ako je netko imao a ostvario ili ne trudnoću

Hvalaaa 🥰

Hvala draga ❤️, ja ti već kontam sta cu ako ne bude pozitivna. Odmah na histereskopiju da vidimo iznutra zasto neće da se prime bebe ❣️❣️. Nekako sam se pomirila da je gotovo a opet i nisam hm ...
    Sutra saznam i javim se ❤️‍🩹
    Sad sto se tiče temperature ja sam ti čitala dosta o tome pa sam shvatila da nema nikakve veze jer moze da varira baš zbog utrogestana. Dosta ih ima i sa plus i minus ciklusima tako da je i to jos dodatni stres za nas. Jedino sto su cure često navodile da su imale bas povišenu temperaturu i simptome prehlade kada su baš imale dobitni ciklus. 
    Uglavnom nijedna od nas nije ista i nijedan od ciklusa nisu isti evo vidim po sebi ova dva uopšte nisu nalik a sve je isto uradjeno i korišteno od terapije.... Tako da draga moja ostaje nam nada da je sutra moj a u srijedu tvoj sretan dan 💪💪❤️❤️🤲🤲

Mala mi

• laugh_lov3_live
    08. Svibanj 2023. 06:37

Mala mi

laugh_lov3_live

Mala mi

Hvalaaa 🥰

Hvala draga ❤️, ja ti već kontam sta cu ako ne bude pozitivna. Odmah na histereskopiju da vidimo iznutra zasto neće da se prime bebe ❣️❣️. Nekako sam se pomirila da je gotovo a opet i nisam hm …
    Sutra saznam i javim se ❤️‍🩹
    Sad sto se tiče temperature ja sam ti čitala dosta o tome pa sam shvatila da nema nikakve veze jer moze da varira baš zbog utrogestana. Dosta ih ima i sa plus i minus ciklusima tako da je i to jos dodatni stres za nas. Jedino sto su cure često navodile da su imale bas povišenu temperaturu i simptome prehlade kada su baš imale dobitni ciklus.
    Uglavnom nijedna od nas nije ista i nijedan od ciklusa nisu isti evo vidim po sebi ova dva uopšte nisu nalik a sve je isto uradjeno i korišteno od terapije…. Tako da draga moja ostaje nam nada da je sutra moj a u srijedu tvoj sretan dan 💪💪❤️❤️🤲🤲

Eeej draga čekam rezultat i držim ti najveće fige svijeta 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.