Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mica.cica
    09. Lipanj 2023. 14:08

Cure dq li je netko imao iskustvo da je beta nepravilno narasla ali da je ipak sve oke? Naime 11 dan od transfera mi je bila 217 a dns 13 ti dan mi je 328..kaze mi dokror da je ocekivao vise ali da raste j da u pon ponovim..jao tko ce docekati pon..

Nerica
    09. Lipanj 2023. 18:19

Pozdrav, 
    Čekamo betu iz našeg 2. IVF postupka. 1. postupak bio je bez zametka i bez ET. 
    Za sada nema nikakvih simptoma osim onih od  terapije: bol i osjetljivost u grudima, stalna glad, umor, bol u jajniku, bol u leđima.... Danas nam je tek 3. dpt trodnevnog embrija. Čekamo.... 😀
    Sretni svima! 

Nola_
    09. Lipanj 2023. 22:00

Ivancica ja imam dijete od 10mj, imam jos smrzlica i planiram uskoro opet na transfer. 
    Butterfly mislim da dva dana ne igraju ulogu, spermatogeneza se odvija kroz 3 mj.
    Mica.cica moje iskustvo je biokemijska, drzim 🤞🏼 da si ti iznimka..

Butterfly 🦋
    09. Lipanj 2023. 22:48

Nola_

Ivancica ja imam dijete od 10mj, imam jos smrzlica i planiram uskoro opet na transfer.
    Butterfly mislim dadva dana ne igraju ulogu, spermatogeneza se odvija kroz 3 mj.

Hvala na info, streberko sam pa kako je dr rekla do aspiracije doslovno sam shvatila. Oki! 

29🧔🏽‍♂️30 👩🏽‍🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
    3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
    1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
    1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
    1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
    Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184

• mica.cica
    10. Lipanj 2023. 07:25

Nola_

Butterfly mislim dadva dana ne igraju ulogu, spermatogeneza se odvija kroz 3 mj.

Toga se i ja bojim..on kaze najidealnije je da se dupla pravilo ali ajmo cekati pon dok ne vidimk koliko ce narasti..a najgore sta imam simptome meni se vec pocelo meso gaditi..cice me i dalje bole..sada do pon cu izluditi..iako sam se polako vec u glavi slozila da je biokemijska..al eto nadam se da postoji iznimka..hvala ti

Nola_
    12. Lipanj 2023. 21:55

Mica cica jesi vadila betu

• mica.cica
    13. Lipanj 2023. 14:32

Nola_

Mica cica jesi vadila betu

Jesam narasla je na 702 za dva dana 😁 bojim se i pisati vise..cekam sada uzv pa cemo dalje vidjeti..nadam se da je to oke sada ..rekli su da vise ne vadim nego nastavak terapije i uzv 

• mica.cica
    13. Lipanj 2023. 17:08

Ima li jos koja cekalica? Kako se osjecate?

Nerica
    13. Lipanj 2023. 20:56

mica.cica

Ima li jos koja cekalica? Kako se osjecate?

Evo me 💪 Nemam nikakvih simptoma trudnoće, samo neki osjećaj da nije uspjelo. 
    Inače, danas mi je 7. dan nakon transfera. 

• Ivančica06
    14. Lipanj 2023. 17:06

Meni danas test pokazao minus, nista.. Sutra beta, pretesko .. 😥😥😥😥

👩 33, sve ok, Amh 16,9
    🙎 33 oligoteratoozospermia, 5 god pokusavanja i vadenja nalaza.
    1 postupak IVF poliklinika ICSI 5/2023 _ gonal 225 2-5 dana ciklusa, cetrotide 8-11 dan ciklusa, stoperica 29.5.
    6/23 2 trodnevna- beta X

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.