Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Takica
    06. Prosinac 2022. 15:42

Mimi992

Takica

Mimi992

Takica

Mimi992

Takica

Cestitam divna crtica🥰🥰🥰🥰

Hvala 🤞🏻😍
    Vi sutra vadite betu? Niste radili test?

Jutros vadila betu 104🥰
    Kakvo je stanje kod tebe? Kontrolna beta u utorak..

Čestitke i ovdje 🥰
    Ja ću sutra napraviti još 1 test pa Beta u utorak 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Utorak onda zajedno cekamo betu🥰🥰🥰

Evo Beta 13DNT 601,8 🥰 nadam se da je to ok 🤞🏻

Divana beta🥰🥰🥰

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

• fifi_
    06. Prosinac 2022. 19:25

Mimi992

Takica

Mimi992

Takica

Mimi992

Takica

Cestitam divna crtica🥰🥰🥰🥰

Hvala 🤞🏻😍
    Vi sutra vadite betu? Niste radili test?

Jutros vadila betu 104🥰
    Kakvo je stanje kod tebe? Kontrolna beta u utorak..

Čestitke i ovdje 🥰
    Ja ću sutra napraviti još 1 test pa Beta u utorak 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

Utorak onda zajedno cekamo betu🥰🥰🥰

Evo Beta 13DNT 601,8 🥰 nadam se da je to ok 🤞🏻

Čestitam 🥰🥰🥰

• Emy20
    07. Prosinac 2022. 23:16

Pozdrav cure... Nisam do sada pisala, samo čitam vaše komentare. Najprije od sveg srca čestitam svima koje ste ostvarile svoj san a curama koje se i dalje bore želim samo puno snage i veliku podršku..
    Imam jednog sinčića od 2.5 godine iz ICSI postupka sada sam išla 30.11.na krioembriotransfer po 🐧🤣 9.12.moram napraviti test po preporuci liječnice nakon toga Betu.
    Od simptoma imam skroz bol u donjem dijelu trbuha i to odmah od drugog dana transfera, sada već dva dana jajnik lijevi me dosta boli, onako sve neka tupa bol, zapravo više nalik menstrualnoj boli. Nadam se da će i ovoga puta biti uspješan postupak od prvi puta, no narvano moram biti spremna na sve. Ako ima koja curka da je bila tih dana na FETu i još nije vadila betu ili radila test eto možemo se pratiti. Hvala i sory na dužem postu🤷‍♀️🤣

• Nikky0407
    09. Prosinac 2022. 13:32

Pozdrav svim borilicama, nova sam :)
    FET 05.12. (5dnevna blastica) u prirodnom postupku, 11dc Ovitrelle, folikul 22mm, endometrij 7,6mm dok je na dan transfera bio 8mm
    čini mi se tanak endometrij pa sam do transfera pojela valjda  6 ananasa :-), čitala o tome i mislim si pa valjda ne može odmoći 
    uzimala Dostinex 1/2 tablete tjedno i Dvital
    nakon transfera nisam dobila uopće terapiju osim Folne jer je doktorica rekla da nema potrebe, da je jako dobra blastica i sve ostalo, da nema uopće potrebe za ljekovima...
    danas 4 dan od transfera, 9 dan tj. 14.12. radim test
    Od simptoma trenutno nemam ništa, 1 i 2 dan jaka bol u leđima i glavobolja ali što idemo dalje, ništa 
    Obzirom da je svaka od nas individua za sebe, ne znam kako smiriti glavu do idućeg tjedna :/

Netko možda slična ili ista iskustva? 

• Nikky0407
    09. Prosinac 2022. 14:15

evo me, ta sam :)
    bila 05.12. na FET-u PC, tek 14.12. test
    di si na postupku?

• Emy20
    09. Prosinac 2022. 22:44

Nikky0407

di si na postupku?

SRETNO.... Na postupku sam u Beta Plus.... Danas radila test i plusić jeeee... Odmah vadila i Betu kako mi je i rečeno ali nalaz nisam dobila jer mi doktorica na godišnjem danas🤷‍♀️... Ponedjeljak nikako dočekati da vidimo betu😬😬
    U kojoj si ti klinici? 

• inna
    10. Prosinac 2022. 14:08

Pozdrav, cure
    Javljam Vam se nakon neuspjesnog transfera u 9. mjesecu. Dogodilo se božićno čudo. Ostala sam trudna prirodnim putem. 
    Test sam napravila iz razloga smo su mi jele stvari koje inace bas i ne jedem ( špek, jeger i sl.), menstruaciju sam morala dobiti 28.11.-1.12. Pa sam test napravila 30.11. Prvi test ( na jutarnji urin) slabi plusić, nisam se previše uzbuđivala te sam posle kupila drugi test i napravila ga tri sata posle koji je pokazao također plusić. Betu sam išla vaditi 5.12. - 1433.7, sada čekam prvi ultrazvuk 13.12., nadam se da će sve biti u redu.
    Pišem Vam ovo kao poruku motivacije i podrške i ako ponekad izgubite nadu i smisao da se sjetite da je sve moguće i da se lijepe stvari događaju i da imate vjeru u sebe i nadu da će se sve posložiti i biti u redu ( možda ne odmah ali pustite da vrijeme učini svoje ). Želim Vam svima puno sreće u vašim postupcima i u životu. Kroz svaki djelić svoje trudnoce disati ću zajedno sa Vama i uvijek ćete mi biti u mislima jer znam i sama koliko nam je potrebna podrška, ljubav i empatija tijekom svega što smo morale, moramo i jos ćemo morati proći. ❤️

• Nikky0407
    10. Prosinac 2022. 20:10

Emy20

Nikky0407

di si na postupku?

SRETNO…. Na postupku sam u Beta Plus…. Danas radila test i plusić jeeee… Odmah vadila i Betu kako mi je i rečeno ali nalaz nisam dobila jer mi doktorica na godišnjem danas🤷‍♀️… Ponedjeljak nikako dočekati da vidimo betu😬😬
    U kojoj si ti klinici?

Cestitammmmm🎉🎉🎉🎉 stvarno svaka cast, odlicne vijesti.... i ja sam u Beti, ja sam kod dr. Dmitrović a ti? 🫶🏻

• Emy20
    10. Prosinac 2022. 22:07

inna

Pozdrav, cure
    Javljam Vam se nakon neuspjesnog transfera u 9. mjesecu. Dogodilo se božićno čudo. Ostala sam trudna prirodnim putem.
    Test sam napravila iz razloga smo su mi jele stvari koje inace bas i ne jedem ( špek, jeger i sl.), menstruaciju sam morala dobiti 28.11.-1.12. Pa sam test napravila 30.11. Prvi test ( na jutarnji urin) slabi plusić, nisam se previše uzbuđivala te sam posle kupila drugi test i napravila ga tri sata posle koji je pokazao također plusić. Betu sam išla vaditi 5.12. - 1433.7, sada čekam prvi ultrazvuk 13.12., nadam se da će sve biti u redu.
    Pišem Vam ovo kao poruku motivacije i podrške i ako ponekad izgubite nadu i smisao da se sjetite da je sve moguće i da se lijepe stvari događaju i da imate vjeru u sebe i nadu da će se sve posložiti i biti u redu ( možda ne odmah ali pustite da vrijeme učini svoje ). Želim Vam svima puno sreće u vašim postupcima i u životu. Kroz svaki djelić svoje trudnoce disati ću zajedno sa Vama i uvijek ćete mi biti u mislima jer znam i sama koliko nam je potrebna podrška, ljubav i empatija tijekom svega što smo morale, moramo i jos ćemo morati proći. ❤️

Čestitam od ❤️

• Emy20
    10. Prosinac 2022. 22:10

Nikky0407

Emy20

Nikky0407

di si na postupku?

SRETNO…. Na postupku sam u Beta Plus…. Danas radila test i plusić jeeee… Odmah vadila i Betu kako mi je i rečeno ali nalaz nisam dobila jer mi doktorica na godišnjem danas🤷‍♀️… Ponedjeljak nikako dočekati da vidimo betu😬😬
    U kojoj si ti klinici?

Cestitammmmm🎉🎉🎉🎉 stvarno svaka cast, odlicne vijesti…. i ja sam u Beti, ja sam kod dr. Dmitrović a ti? 🫶🏻

Ajme koja slučajnost 🤣🤣ja kod dr. Bračun. Srigao mi je nalaz bete i 9.dan nakon transfera iznosi 97.1, vidjet ćemo sada dalje kako će biti. Nadam se da će se lijepo duplati. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.