Simptomi nakon embriotransfera - čekanje BETE

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lussy
    18. Veljača 2022. 16:19

Nola_ hvala tiii draga,nada se da hoce♥️

bejbe2018 nemok se brinut,pokusaj se opustit i sto manje mislit,a oni bi te trebali zvat koliko ce biti 🐧..
    Koliko si imala stanica na punkciji?
    Meni su opcenito stanice jako lose kvalitete,ondnosno za moje godine su stare😓 ali eto opet mi je sansa za uspjeh u ovom putu 50% tako da sam i vise nego zadovoljna

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS
    🙋🏼‍♂️34 god-losa morfologija
    1.IVF-22.9 punkcija 13 jajnih stanica,7 oplodenih,teski OHSS-bolnica 7 smrzlica
    FET-15.11-1 🐧 trodnevni vracen=beta 29.11-1.2😭
    FET-18.12-2 🐧🐧 =beta 31.12-1.2😭
    FET-17.02-3🐧🐧🐧=beta 03.03.-94.79🎉😊♥️
    10.03 prvi uzv=pravilna gestacijska vrecica za 5+3
    22.03 drugi uzv=Blighted ovum😭

• eatpraylove
    18. Veljača 2022. 16:50

Blastice su pitanju. Hvala puno na divnim riječima!
    U ponedjeljak Vam javim sve!🍀🥺😇

bejbe2018
    18. Veljača 2022. 17:37

Lussy imala sam 4 oplođene, nije kod mene velik broj općenito, a vidim da još ništa ne zovu. 
    Meni nisu rekli postotak za uspjeh, nema neki konkretan razlog ni objašnjenje zašto, ali mi kažu da mi nije dobra kvaliteta js. Onda me to frustrira jer ne znam kako utjecati na rezultat. 
    A vidim u potpisu mladi ste dosta, al eto nije više pravilo ni za godine da će sve biti uredno.
    Sad čekamo svoje Betice pa što bude. 
    😉😉😇

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Lussy
    18. Veljača 2022. 18:49

Da,mlada sam a stanice su mi na razini kao da imam oko 32-35 godina,tako su mi rekli i bas sam potala kao koji je razlog tome al receno mi je da ima tu dosta stvari,ja sam tek 1.put u postupku moguce da je jednostavno ciklus bio los
    S obzirom na pCOS bojali su se dati mi bas neku terapiju a opet sam burno reagirala tako da ni ne znam sto ce bit ne daj Boze ako ovo sad ne uspije🤷🏼‍♀️ Pa su rekli da postoji mogucnost da je terapija kriva da su zbog tog lose stanice ili jednostavno je to moja prava slika 😓 sve se bojim da je kod mene ovi zadnji razlog al eto nisu rekli da je to toliko strasno pa se nadam uspjehu i mislim sa ce ovog puta biti to to,pokusavam bit u pozitivnim mislima 😊

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS

Nola_
    18. Veljača 2022. 19:20

Lussy losije su kvalitetw radi PCOSa. Mi dajemo puno stanica (visok amh) ali ne budu sve top. I onda se PCOSu mora dobro pogoditi terapija (vrsta i doza) Ja sam imala srece jer sam nakon prvog hipera potrefila odlicnu doktoricu koja se bas stavila oko moje terapije, dobila sam idealni broj 10js od kojih 5 BC odlicne kvalitete. A na kvalitetu mozes utjecat suplementima, meni su se najbolji pokazali koenzim Q10 i gynositol. I jajne stanice zene 32-35 nisu stare, sve to ovisi o vise faktora i dosta je individualno. Cudi me da nisu isli do 5 dana kod tebe, nakon 3dana ionako "glavnu" ulogu razvoja preuzima muski faktor. Ako su radili icsi s obzirom na terato kod muza dosta ovisi i o embriologu. Icsi treba znati napraviti. Najbitnije da imas znanje i sama i vjerujes klinici sto radi. U svakom slucaju nadam se da ce ovaj put biti stvarno uspjesno i super da si dobila i boostere. Promjena uvijek ulijeva dodatnu nadu

Lussy
    18. Veljača 2022. 20:52

Da,rekla mi je da moze bit do PCOS ali da i ne mora..
    U kojoj si ti klinici bila? Koja dr,ako nije problem?
    Ne znam sto bih ti rekla,vjerujem,sad kako su tu boosteri da ce bit dobro,razmisljali smo ako ne bude sve kako treba da probamo negdje drugo al opet me strah te hiperstimulacije jer mi se ne lezi opet u bolnici iskreno🙄 ali spremna sam na sve samo da dodemo do bebaca♥️

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS

Nola_
    18. Veljača 2022. 21:07

Lussy ma naravno kuzim te... a mozda pozelite i drugo, trece dijete...nije problem naravno, ja sam u Beti plus kod dr Dmitrović. Znam da svatko hvali kliniku u kojoj je uspio, ali iskreno meni bas pase njen stil i komunikacija. Prica s tobom otvoreno, realno, detaljno i direktno, nista ne "sugar-coata" kako bi se reklo. A meni to pase, ne da me netko mazi po glavi i kaze bude sve ok, nego otvoreno rece kako je i ako ima problem da ga skupa rijesimo.. opet kazem jako je vazan, bar po meni, taj subjektivni dojam i povjerenje u lijecnika i embriologa. 

• NATALIE0407
    18. Veljača 2022. 22:34

eatpraylove

Blastice su pitanju. Hvala puno na divnim riječima!
    U ponedjeljak Vam javim sve!🍀🥺😇

Draga uzivaj i budi sretna sa svojom pozitivnom betom. Prepusti sve u Bozije ruke i bit ce to uredu🙏. Samo vas muce sa tim vadenjem bete dva puta. Hvala Bogu pa Kod nas se vadi samo jednom i nastavlja se sa terapijom do prvog ultrazvuka. Mazi bebicu i odmori se preko vikenda. Svako dobro ti zelim. 🙏❤

Lussy
    19. Veljača 2022. 08:58

Hvala na odgovoru Nola_ 
    A znas kako kad se tek krene onda gledas da ti neko da preporuku ali sto sam ja rekla ne mora znacit da ce nama pomoc ako je pomoglo nekom koga znamo🤷🏼‍♀️ Al uvijek se nadas najboljem 
    Meni se kod Lučingera na prvu svidjelo sto je nekako bio drukciji u razgovoru i nije bilo ono da s nama prica kao da bi mi trebali znati svaki naziv za sve i nema one zurbe ako predes taj neki “termin”  za razliku od ovih u bolnici jer smo prije odluke za postupak isli kod jos par dr.
    Vjerujem ja dr.ali me malo nervira kad me pita vec oba puta tj razmislja na glas kao zasto mi ti ne ostajes trudna🙄 kao da bih ja trebala znat odgovor na to pitanje😂 i naravno moji su svi poludili kad sam zavrsila u bolnicu radi hiper misleci da je on to mogao sprjecit😓 a sto se tice embriologinje prije odlaska k dr.smo culi da je jedna od boljih u HR i iskljucivo jer je moja mama zdrastveni radnik pa se dosta raspitala i nema tko nije nahvalio embriologicu🤷🏼‍♀️ I stvarno i ona dosta stvari objasni ,cak prije ovog transfera smo ona i ja obavile razgovor da mi objasni jos neke stvari i pomogla mi je dosta psihicki 

🙋🏼‍♀️ 23 god-PCOS

Nola_
    19. Veljača 2022. 10:52

Lussy to je bas ono sto kazem, najbitnije da su tebi legli i da imas povjerenje. A prvi put je i zeznuto nekom dati terapiju nikad ne znas kako ce reagirati. Ali kako god, nadam se stvarno da ce biti uspjesno ovaj put od ❤️.
    Samo se opusti, odmaraj, i mazi busicu, bude sve ok🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.