Serklaža + ureaplazma

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Senoritakova
    13. Kolovoz 2020. 10:07

Ja imam djevojčicu od 3 godine pa me ona zabavlja jedan dio dana, onda ona ode s tatom na igru, a ja gledam tv kojiii je predosadan. Instalirala sam si rtlplay pa gledan Love island, to mi je fora. 
    Moja bebica je isto krenula udarati prije nekih tjedan dana pa mi je lakše. 
    Mama i svekrva kuhaju oa o tome ne mora muž misliti. On sprema kuću i vodi brigu o odjeći. 
    Obižavam kuhati, a sad sam bespomoćna pa i neke recepte znam zapisivati da mogu isprobati kad rodim. Haah

renchiii
    13. Kolovoz 2020. 10:27

Ja citam knjige, na tv-u nista do navecer prije spavanja kad malo one komicne serije pogledam. Cure mi donjele bojanku s mandalama pa se s tim isto zaokupim na sat-dva, bas me opusti. 
    Moji se sutra vracaju s mora, ali svekrva i mama uskacu pa ce biti ok.

Senoritakova
    13. Kolovoz 2020. 11:21

Joj i ja sam dobila tu bojanku u školi od izdavača, mogla bi ju potražiti. Ma trebala bi i laptop srediti, posložiti, ali nikako mi se neda. Još ova vrućina, a nemam klimu. Jedva čekam jesen i malo hladnije vrijeme. 
    Danas sam već 19tt, sa 16 sam otišla na serklažu, baš je proletilo vrijeme. 
    U utorak idem na pregled i uzv, sa 14tt dr je rekla da misli da je dječak. Nadam se da će nam potvrditi sada.

IngaG
    13. Kolovoz 2020. 12:05

Ja sam bila jucer na pregledu i rekla mi je sa dodem tek za 5tj. Da nema potrebe prije i da se sto manje krecem. Onda bi trebala bit 27tj. Jedino sto sad cekam su ti pregledi i ultrazvuk. Cim ih vidim, odma je sve laksemeni he sa 18tj rekla da su i cura j decko i eto za sad je jos uvijek tako hahah da nas nebi iznenadili kasnije 

Senoritakova
    13. Kolovoz 2020. 12:35

A mozda i bolje kad su tako kasnije pregledi, u prošloj trudnoći sam imala pregled svaka 2 tjedna, i to mi je bilo baš stres malo malo. Kad su me sa 26tt pregledali u Petrovoj nisu me gledali po mjesec dana, samo krv vadili svaki 2 dan. Uzv imala sa 32tt i nikako više, ja poludila, brinula se jel beba narasla. I onda sa 37tt ih krenula pilat i svaki dan ispitivati, i dr. mi jedno jutro kaže gospođo jel vi vidite svoj trbuh koliki je. Ali su tad napravili da me umire. 
    Kad malo razmislis nisam uopce išla na to da mi je trbuh narastao koliko budemo zaluđene nalazima i pregledima. 
    Obožavala sam što je u bolnici svako jutro sestra išla provjeriti otkucaje srca nekim malim uređajem,to sam jedva čekala. 

IngaG
    13. Kolovoz 2020. 12:53

Hahah, normalno da se brines, jos pogotovo ako je prva trudnoca pa ne znas kako, sta i zasto. Da to sam vidjela i super mi je to stvar. Samo meni nije mogla jer su bili premali i ne cuju se otkucaji, ali bilo mi je bas lijepo slusat kad drugim zenama slusa. 
    A vasa prva trudnoca je isto bila sa serklazom ili bez?

Senoritakova
    13. Kolovoz 2020. 13:13

U prvoj nisu uspjeli serklažu,tjekom operacije je pukao vodenjak i izgubila sam bebu, u drugoj t su napravili sa 16tt kao i sada. No sa 26 je prolabirao vodenjak kroz šav i prebačena u Petrovu gdje sam bila još 3mjeseca.izdržala do 39 tt, ali s tim da su mi skinuli serklaž 32tjedna zbog upale koju su nalazi krvi pokazivali. I eto bez serklaže izdržala od 32 do 39 tjedna. Rekli mi dr da ću roditi kroz 3truda, a na kraju mi trudovi bili nepravilni i nakon 7sati dripa, zavrsim na hitnom carskom. Ludnica. I još mi prilikom carskog prereži mišić pa sam poslije buđenja išla na mali zahvat da to saniraju. Sreća pa je Rita bila zdrava bebica i za 4 dana išle kući. 

renchiii
    14. Kolovoz 2020. 14:04

Hej curke!
    Evo i meni jucer 2 tj kako sam u bolnici, nije tako sporo ni proslo.
    Jucer imala neki krvavi iscjedak pa su me pogledali danas, hvala Bogu sve u redu, sav drzi.
    Danas sam usla u 26.tt. zhvalna sam.za svaki novi tjedan do neba! Uzv mi ne zele raditi, ne bi ni pregled da toga nije bilo, kazu sto manje pipkanja i uznemiravanja bebice to bolje. A isto me zanima kolika je beba jer mi kilaza stoji.
    E da, i ogtt su mi radili, ona srednja vrijednost povisena, 12 i nesto, ali Herman kaze da je to vjer zbog tokolize... idem na dijetu do pon pa cemo vidjeti ponovno.

Senoritakova
    14. Kolovoz 2020. 16:28

Eto vidis, lete dani i tjedni..samo nek nastave tako. 
    I superrr na 26tt...još malo i eto bebice, samo da ne cackaju puno. Joj meni je taj 26tttako daleko, ja sam tek 19.
    Joj krvavi iscjedak, odmah se naježim, sreća nije nšta. Što kažu od čeg je? Jel imaš još kakvu terapiju osim tokolize? Meni je od nje na pocetku bilo loše, dok nije organizam privikao. 

IngaG
    14. Kolovoz 2020. 16:52

Evo i mene zavrsila u bolnici prije 2 sata. Dobila trudove  na infuziji smo, ali bebe su dobro. Drzite nam fige da to prode. Mi isto vjerujemo u vas 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.