Inga strasno mi je zao. Hrabra si kao lavica i bas tako,mozda im je na onom svijetu ljepse. 🙏
Pricat cemo kad se malo oporavis...
Drage moje, kako ste?
Meni evo sutra 20tt.
Jucer sam isla na kontrolu, preuzela me druga dr. jer dr. koji mi je stavljao serklaž ne radi u ambulanti. Doktorica je bas bezobrazna. Najmanje je pričala o serklaži, vikala je zašto sam došla kod nje tek na pola trudnoce, zašto nisam radila nifty test. A najvise o mojoj kilaži. Ušla sam sa viškom u trudnoći i ona me krenula vrijeđati, do sad sam dobila 2 kg i ona kaze da ne smijem vise ni jednu kg dobiti do kraja. Rekla mi da ja uopce ne moram mirovati, jer tko samo lezi dobit ce trombozu i plićnu emboliju. Baš me sva prestrašila. U prošloj trudnoći svi su bili skoncentrirani na moj cerviks i sto vise ležanja. Tako da sam baš luda od svih mišljenja.
O Boze dragi! Bez rijeci sam!!
Cekaj gdje si ti? Mislim gdje si radila serklaz i to?
U Slavonskom Brodu, i to mi je prvi susret s njihovim doktorima i odjelom. Jer sam se prije 2 godine preselila iz Zadra.
Inga jesi s nama? Kako si?
Ja sam usla u 27. tt. Sutra mi skidaju tokolizu pa cemo vidjeti sto dalje... stalno me dole nesto steze, boli, valjda se zdjelica siri. Ak me puste doma mislim da cu biti u panici stalno. 😖
Već 27 tt. Bas je proletilo vrijeme. Mene je isto bolio 2 dana dole sa desne strane kao da me netko iglom ubode. Pa sam se smirila malo. Mozda ce biti sve ok bez tokolize pa te puste kuci i daju tablete protiv trudova. Kako ste vi ostale curke?
Ja sam danas 13 +2... od jutra imam bolove u donjem djelu trbuha...bas bole...steze, grci... zvala sam gin i kaze da se vjerovatno ligamenti maternice sire....bas boli ni nakon magnezija ne staje....
Iduci tjedan idem u bolnocu na serklazu, popila sam zadnju turu sumameda za ureaplazmu...rekli su mi da cu svakako dobiti jos antibiotik venozno...
Vjerovatno je od širenja ligamenata. Nije opasno, ali opet uplaši. Jel ideš ranije u bolnicu ili na dan serklaze?
Renchii kakvo je stanje? Jesu skinilo serklažu?
Koliko sam shvatila idem prije da primim antibiotik, krv, brisevi..
trebam ici ovaj tjedan po uputnicu pa ce mi dodatno reci dr kakav je dogovor s dr u bolnici.
Da budem iskrena najrade bi ostala u bolnici do kraja trudnoce koliko se bojim....unazad par dana kad su mi rekli za operaciju da je s pocetkom rujna, preplasena sam svega...i jos nema posjeta tesko mi ti pada...
Sortiraj odgovore
Najstariji