Serklaža + ureaplazma

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    renchiii
    17. Kolovoz 2020. 08:02

Inga strasno mi je zao. Hrabra si kao lavica i bas tako,mozda im je na onom svijetu ljepse. 🙏
    Pricat cemo kad se malo oporavis...

Senoritakova
    19. Kolovoz 2020. 18:39

Drage moje, kako ste?
    Meni evo sutra 20tt. 
    Jucer sam isla na kontrolu, preuzela me druga dr. jer dr. koji mi je stavljao serklaž ne radi u ambulanti. Doktorica je bas bezobrazna. Najmanje je pričala o serklaži, vikala je zašto sam došla kod nje tek na pola trudnoce, zašto nisam radila nifty test. A najvise o mojoj kilaži. Ušla sam sa viškom u trudnoći i ona me krenula vrijeđati, do sad sam dobila 2 kg i ona kaze da ne smijem vise ni jednu kg dobiti do kraja. Rekla mi da ja uopce ne moram mirovati, jer tko samo lezi dobit ce trombozu i plićnu emboliju. Baš me sva prestrašila. U prošloj trudnoći svi su bili skoncentrirani na moj cerviks i sto vise ležanja. Tako da sam baš luda od svih mišljenja. 

renchiii
    19. Kolovoz 2020. 20:37

O  Boze dragi! Bez rijeci sam!!
    Cekaj gdje si ti? Mislim gdje si radila serklaz i to?

Senoritakova
    20. Kolovoz 2020. 11:51

U Slavonskom Brodu, i to mi je prvi susret s njihovim doktorima i odjelom. Jer sam se prije 2 godine preselila iz Zadra. 

renchiii
    22. Kolovoz 2020. 15:32

Inga jesi s nama? Kako si? 
    Ja sam usla u 27. tt. Sutra mi skidaju tokolizu pa cemo vidjeti sto dalje... stalno me dole nesto steze, boli, valjda se zdjelica siri. Ak me puste doma mislim da cu biti u panici stalno. 😖

Senoritakova
    23. Kolovoz 2020. 16:48

Već 27 tt. Bas je proletilo vrijeme. Mene je isto bolio 2 dana dole sa desne strane kao da me netko iglom ubode. Pa sam se smirila malo. Mozda ce biti sve ok bez tokolize pa te puste kuci i daju tablete protiv trudova. Kako ste vi ostale curke?

• ivaK
    24. Kolovoz 2020. 12:44

A

• ivaK
    24. Kolovoz 2020. 12:47

Ja sam danas 13 +2... od jutra imam bolove u donjem djelu trbuha...bas bole...steze, grci... zvala sam gin i kaze da se vjerovatno ligamenti maternice sire....bas boli ni nakon magnezija ne staje....
    Iduci tjedan idem u bolnocu na serklazu, popila sam zadnju turu sumameda za ureaplazmu...rekli su mi da cu svakako dobiti jos antibiotik venozno...

Senoritakova
    24. Kolovoz 2020. 13:03

Vjerovatno je od širenja ligamenata. Nije opasno, ali opet uplaši. Jel ideš ranije u bolnicu ili na dan serklaze?
    Renchii kakvo je stanje? Jesu skinilo serklažu?

• ivaK
    24. Kolovoz 2020. 13:50

Koliko sam shvatila idem prije da primim antibiotik, krv, brisevi..
    trebam ici ovaj tjedan po uputnicu pa ce mi dodatno reci dr kakav je dogovor s dr u bolnici.

Da budem iskrena najrade bi ostala u bolnici do kraja trudnoce koliko se bojim....unazad par dana kad su mi rekli za operaciju da je s pocetkom rujna, preplasena sam svega...i jos nema posjeta tesko mi ti pada...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.