Ajme IngaG baš mi je žao. Jesu li se smirili trudovi sada? Jesi ti isto u zg?
Puno lakse je sad kako primam infuziju, sad moramo otkrit zasto je doslo do trudova nee, "hotel" Os
Bitno da je bolje i da se ne vraćaju više.
Kako je u Os u bolnici? Kakvi su uvjeti?
A joj... bas me ovo sad iznenadilo. Jesu ti briseve uzeli?
Da, i meni je trebalo da se naviknem na tokolizu, srce mi je lupalo da sam odskakivala od kreveta. Smanjili su mi pa onda povecavali malo pomalo dok se nisam navikla, sad sam na 30 kapi.
Inga ima danas sto novo?
Jutro cure, Renchii danas je blagdan pa će biti desert u Petrovoj, tako su nama dali, haha..to baš veseli.
Ja sam nicas napokon lijepo spavala, ovih dana me ubijala noga, boli od kuka do prstiju.
Cure, da se javim dq su me prije 2 sata porodili. Sav nije izdrzo. Zivi su se rodili, djecak sa 540grama, cura 470grama, ali odma su rekli da je 1%da prezive dalje. Ja vam zelim srecuuuuu najvecu na svijetu i da izdrzite do krajaa, mislim na vas i ocekujem sad dobre vijesti od vas
Ajme IngaG strašno mi je žao. Znam da nema riječi kojim te mogu sada utješiti. Mislim na tebe i tvoje bebice. Drži se.❤️🙏
Bebice su zivjele sat vremena i nije im se izgkeda svidalo na ovom svijetu bit. Rano su mamu napustili, ali dobro. I tamo di su oni sad ima dobrih ljudi. Hvala vam na svemu i stvarno se nadam da ce iduce bit neke sretnije vijesti. A ja se ne predajem i idemo dalje ❤❤
Bebice su zivjele sat vremena i nije im se izgkeda svidalo na ovom svijetu bit. Rano su mamu napustili, ali dobro. I tamo di su oni sad ima dobrih ljudi. Hvala vam na svemu i stvarno se nadam da ce iduce bit neke sretnije vijesti. A ja se ne predajem i idemo dalje❤❤
Tako si hrabra...ja sam se.slomila od ove.vijesti...tako.mi je zao...
Zasto je doslo do trudova??
Sortiraj odgovore
Najstariji