Rano radjen test za trudnocu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivana2911

Broj poruka: 13

Prijavi adminu

Lijepi pozdrav, drage zene☺️Nova sam na forumu, vec dugo pratim teme ovdje na forumu i usvojila sam puno novih savjeta, lijepo je ka dae zene medusobno ovako podrzavaju😇Imam i ja upit, mozda ce mi netko znati odgovoriti..
    Datum (ne)ocekivane menstruacije je u subotu 9.9., radila sam rani test sinoc tj.jutros u 3 sata jer se po noci cesto ustajem na wc, a dugo mi cekati do ujutro, i test je pokazao negativno..
    Medutim, na testu je bila uputa da se radi pod mlazom urina 20 sec, a ja sam u posudu ipak pomokrila i onda oko 20sec drzala test, i onda mi je odmah bilo cudno kako kontrolna crtica u malom prozorcicu nije na sredini, nego skroz u kraju prozorcica, jedva se vidjela.Sad se pitam igra li ulogu je li test napravljen pod mlazom ili suprotno uputstvima- u posudi?Inace uvijek slijedim tocne upute, ne znam zasto sam sad improvozirala🤨Inace imam 32,skoro 33 god i ovo je prva ( potencijalna)trudnoca.
    Hvala svima na odgovorima😊

Martina1931

Broj poruka: 1693

Prijavi adminu

Ivana2911

Lijepi pozdrav, drage zene☺️Nova sam na forumu, vec dugo pratim teme ovdje na forumu i usvojila sam puno novih savjeta, lijepo je ka dae zene medusobno ovako podrzavaju😇Imam i ja upit, mozda ce mi netko znati odgovoriti..
    Datum (ne)ocekivane menstruacije je u subotu 9.9., radila sam rani test sinoc tj.jutros u 3 sata jer se po noci cesto ustajem na wc, a dugo mi cekati do ujutro, i test je pokazao negativno..
    Medutim, na testu je bila uputa da se radi pod mlazom urina 20 sec, a ja sam u posudu ipak pomokrila i onda oko 20sec drzala test, i onda mi je odmah bilo cudno kako kontrolna crtica u malom prozorcicu nije na sredini, nego skroz u kraju prozorcica, jedva se vidjela.Sad se pitam igra li ulogu je li test napravljen pod mlazom ili suprotno uputstvima- u posudi?Inace uvijek slijedim tocne upute, ne znam zasto sam sad improvozirala🤨Inace imam 32,skoro 33 god i ovo je prva ( potencijalna)trudnoca.

Jednostavno, ponovite test. Moguce da je neka tehnicka greska u pitanju
    I tako rano kad radite, gledajte da je s prvim jutarnjim urinom👌

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

Martina1931

Broj poruka: 1693

Prijavi adminu

Ja sve testove (lh,trudnoca) radim uranjajuci test u casicu s urinom jer mi je jednostavnije. Ispravno je i jedno i drugo

+ ❤️12.10.
    It'a girl🩷

• Ivana2911

Prijavi adminu

Hvala🤗I ja preferiram jutarnji urin, ali s obzirom da po noci idem u wc, a inace se ustajem oko 7,8 ujutro, onda se pitam koja je razlika u koncentraciji jer ne uspijem prespavati cijelu noc bez odlaska na wc, pa to onda smanjuje i koncentraciju ujutro..
    Inace imam jak umor vec nekoliko dana, bolove kao da cu dobiti svaki tren, ujutro se jedva ustanem, ali i pms se zna maskirati u te simptome, pa nema druge nego da pricekam jos..

• rona

Broj poruka: 11

Prijavi adminu

Pozdrav cure,
    Nova sam na ovoj temi i vjerujem da neke od vas razumiju nestrpljovost glede ove teme. Samo bi htjela cuti vasa iskustva, ciklus mi je bio 15.08, ovulacija otprilike 29.08-30.08 kada smo imali odnos. Od tad se osjecam drugacije, imam osjecaj napuhanoh cicki, naduta sam dosta i imam bolove slicno kao grceve male dolje. Naravno da moguce da je to sve i u glavi i da to sve uzrokuji drugi razlozi ali je iscekivanje jace od mene. Radila sam jutros digitalni clearblue test i negativan je bio, ciklus bi mi trebao biti otprilike 12.09. Jos je podosta rano pa me to smiruje ali jel netko od vas radio toliko ranije test pa da je bio pozitivan?
    Hvala unaprijed na odgovorima i svima zelim puno srece 🥰

• Ivana2911

Prijavi adminu

rona

Pozdrav cure,
    Nova sam na ovoj temi i vjerujem da neke od vas razumiju nestrpljovost glede ove teme. Samo bi htjela cuti vasa iskustva, ciklus mi je bio 15.08, ovulacija otprilike 29.08-30.08 kada smo imali odnos. Od tad se osjecam drugacije, imam osjecaj napuhanoh cicki, naduta sam dosta i imam bolove slicno kao grceve male dolje. Naravno da moguce da je to sve i u glavi i da to sve uzrokuji drugi razlozi ali je iscekivanje jace od mene. Radila sam jutros digitalni clearblue test i negativan je bio, ciklus bi mi trebao biti otprilike 12.09. Jos je podosta rano pa me to smiruje ali jel netko od vas radio toliko ranije test pa da je bio pozitivan?
    Hvala unaprijed na odgovorima i svima zelim puno srece 🥰

Jos je prerano za test..
    Ne moze se tako rano ocitati trudnoca, pa pricekaj najranije kad ti bude par dana do menstruacije, iako je najpouzdaniji test od dana ocekivane m odnosno nakon kasnjenja..
    Sretno😊

Garawa¤

Broj poruka: 2525

Prijavi adminu

Ivana2911

Nista to nije krivo osim što je malo rano bilo za test.. 
    Negdje 2 dana pred očekivanu M pišnite neki od 10 osjetljivosti i trebao bi pokazati.. nemojte samo cb onaj a plavim crtama jer rezultat zna biti zbunjujući ako se strogo ne prate upute.

1999 ♥️
    2006♥️
    Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
    5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
    8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0

• Ivana2911

Prijavi adminu

🖤Garawa🖤

Ivana2911

Nista to nije krivo osim što je malo rano bilo za test..
    Negdje 2 dana pred očekivanu M pišnite neki od 10 osjetljivosti i trebao bi pokazati.. nemojte samo cb onaj a plavim crtama jer rezultat zna biti zbunjujući ako se strogo ne prate upute.

Nazalost, bas sam taj i kupila 🤨
    Jutros, dva dana prije ocekivane m, mi je pokazao negativno..Vise srece u sljedecim mjesecima😇

nora3001

Broj poruka: 210

Prijavi adminu

Pozdrav curke,nova sam i drago mi je da postoji ovaj forum 😊
    Upravo sam se testirala 6 dana prije pocetka M
    Mislim da je prerano ili da mlaz nije bio nikakav jer sam precesto mokrila ove dane.
    Osim mokrenja bole me grudi i temp mi je povisene
    Prvo sam posumnjala na coronu jer se lose osjecam pa sam kupila oba testa ako je corona da provjerim i trudnocu u slucaju da moram uzimat tablete.
    Uglavnom negativna oba testa ali mislim da je ipak prerano i da test ne moze jos pokazat dobar rezultat.
    Ubuduce cekam kasnjenje M👌 da budem sigurna. 

👩🏻34🧔🏻‍♂️31
    🗓️ 1 godinu se trudili👩🏻‍❤️‍👨🏻
    🏥prvi pregled 31.1.24.
    Drugi pregled 15.2.24. imamo❤️
    🩸25.12.2023.
    ➕18.01.2024.
    💊Teranova prednatal vitamini,othomol,novalac
    🩷🩷it’s a girl🩷🩷

Mina🥰

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Zdravo ekipa, nadam se da ce mi neko odgovoriti. Posljednju M sam imala 29.7. ciklus mi inace traje oko 34 dana, redovna je sve bila zadnjih mjeseci. Medjutim oko 13.8 na odmoru mi se pojavljuje slab iscjedak, tamno smedje boje, nije konstantno prisutan i traje neka 2-3 dana. Odnos s deckom sam imala sad 31.8 misleci da bi trebala dobiti za dan ili dva medjutim vec mi 5 dana kasni. Inace imam problem sa hipotireozom i jednom il dva put godisnje mi se zna desiti da dobijem 2 put u mjesecu. Pa me zanima da li je stvarno u tom periodu moguce da se desila oplodnja s tim da sad kasni ili da jos pricekam pa da uradim test jer mi je nekako prerano. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.