Rano radjen test za trudnocu

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malena29

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Pozdrav svima. Obzirom na moju igru sa živcima  možda će mi netko pomoć 😏
    Zadnju mengu sam imala 2.8. Ciklusi su mi inače redoviti, cca 29-31 dan (jedino mi je u veljači kasnila 10 dana). Nezaštićene odnose sam imala 8.8 i u dane očekivane menge, 3.9 i 4.9. Inače uvijek osjetim ovulaciju (sluz, jako sam napaljena-ja to kažem, gladna sam 😈 i bolni jajnici) sada, u sredini ciklusa nisam to osjećala, ali sam bila izrazito "gladna" u dane kada je menga trebala doći (a inače nikad nisam), uz lagano bolne jajnike i primjetila sam jedan dan rastezljivi iscjedak. Nekih 7-8 dana prije očekivane menge (3 dana u komadu) jajnici su me toliko boljeli da sam morala brufene piti, kao i donji dio leđa, a inače me bole jajnici 2 dana prije menge, i grudi su mi osjetljive. Sada je 10 dana kako mi kasni. Do jutros sam imala bolne bradavice i lagano povećane grudi. Jajnici me cijelo vrijeme lagano bole, od 1.9 negdje, uz lagane grčeve. Napravila sam nekoliko testova (prije menge, 3 dana nakon kašnjenja, 9 dana), svi su negativni. Pregled kod ginekologice imam zakazan 19.9. Ako je bio anovulacijski ciklus, da li bih imala takve raznolike simptome i jake simptome, još gore nego kao kod pms-a? A druga opcija je da sam ovulirala u dane očekivane menge pa ni test ne može još ništa pokazati?🤔 ima li netko slična iskustva. Hvala svima unaprijed 🤗

Mareeeee3112

Broj poruka: 2965

Prijavi adminu

Malena29

Pozdrav svima. Obzirom na moju igru sa živcima možda će mi netko pomoć 😏
    Zadnju mengu sam imala 2.8. Ciklusi su mi inače redoviti, cca 29-31 dan (jedino mi je u veljači kasnila 10 dana). Nezaštićene odnose sam imala 8.8 i u dane očekivane menge, 3.9 i 4.9. Inače uvijek osjetim ovulaciju (sluz, jako sam napaljena-ja to kažem, gladna sam 😈 i bolni jajnici) sada, u sredini ciklusa nisam to osjećala, ali sam bila izrazito "gladna" u dane kada je menga trebala doći (a inače nikad nisam), uz lagano bolne jajnike i primjetila sam jedan dan rastezljivi iscjedak. Nekih 7-8 dana prije očekivane menge (3 dana u komadu) jajnici su me toliko boljeli da sam morala brufene piti, kao i donji dio leđa, a inače me bole jajnici 2 dana prije menge, i grudi su mi osjetljive. Sada je 10 dana kako mi kasni. Do jutros sam imala bolne bradavice i lagano povećane grudi. Jajnici me cijelo vrijeme lagano bole, od 1.9 negdje, uz lagane grčeve. Napravila sam nekoliko testova (prije menge, 3 dana nakon kašnjenja, 9 dana), svi su negativni. Pregled kod ginekologice imam zakazan 19.9. Ako je bio anovulacijski ciklus, da li bih imala takve raznolike simptome i jake simptome, još gore nego kao kod pms-a? A druga opcija je da sam ovulirala u dane očekivane menge pa ni test ne može još ništa pokazati?🤔 ima li netko slična iskustva. Hvala svima unaprijed 🤗

Dobit ces ju odi na pregled mozda se nesto dogada tamo dole pa trebas ljecenje... ugl svakako posjeti ginekologa...sretno

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• Malena29

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

Hvala. Svakako ću otići kod ginekologice i radi redovitog godišnjeg pregleda, a možda me razveseli i lijepim vijestima :-)

• Arti11

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Drage žene, često sam vas čitala zadnjih godinu dana i tek sada kada sam trudna odlucila sam s vama podijeliti svoje iskustvo, mozda nekome pomogne. Godinu dana nam je trebalo do trudnoce. Prvih cca 6 mjeseci nisam pratila ovulaciju trakicama vec sam se ravnala po ostalim pokazateljima - sto je ispalo ne bas precizno. Nakon toga sam nabavila trakice i imali smo ciljane odnose. I uspjeli. Ali moram reci da sam svaki mjesec imala 100 simptoma, od vrtoglavica, mucnine, nadutosti,..barem polovica je bila umisljena, sigurna sam. Ovaj mjesec, dobitni, tocno 8 dana nakon ovulacije pojavio se rozi isjedak. Odmah mi je bilo sumnjivo. Da se osvrnem na temu, test sam radila prerano, 2 dana nakon tog rozog iscjedka i test je bio negativan. Ponovno sam testirala nakon jos 2 dana i taj je bio pozitivan. To je znaci bilo 12 dpo. Moj savjet svima, nemojte previse razmisljati jer stvorite simptome (tako sam ja, bar 5 puta sam u godini mislila da sam trudna 🤣), a osim toga, svakako kupite trakice za ovulaciju, ima ih na ebayu za malo novaca, jer tesko je pogoditi ovulaciju. Ja sam bila uvjerena da je cca 15., 16. dan ciklusa, a ispalo je da je svaki put drugacije, izmedju 14. i 23., ovisno o tome je bila i duljina ciklusa. Cinjenica da znam kada mi je tocno bila ovulacija pomogla mi je da procijenim kada se testirati, da ne trosim testove uzalud. Jer recimo ovaj mjesec nikakvih simptoma osim tog rozog iscjetka. Da nije toga bilo ne bih ni primijetila, jednostavno sam prestala razmisljati o simptomima, i nije ih ni bilo. Eto, nadam se da nekom bude korisno iskustvo.
    Pozz i sretno :)

• malaBubamara123

Broj poruka: 41

Prijavi adminu

Pozdrav svima.  Situacija je ovakva, zadnja M 6.9., danas napravljen digitalni clearblue pozitivan, 1-2 tjedna. Zanima me kad se javiti ginekologu, čeka li se skroz do dana izostanka menstruacije ili najbolje čim prije? Hvala na odgovoru unaprijed. :)

Mareeeee3112

Prijavi adminu

malaBubamara123

Pozdrav svima. Situacija je ovakva, zadnja M 6.9., danas napravljen digitalni clearblue pozitivan, 1-2 tjedna. Zanima me kad se javiti ginekologu, čeka li se skroz do dana izostanka menstruacije ili najbolje čim prije? Hvala na odgovoru unaprijed. :)

Pricekaj do dana izostanka i onda se naruci vecinom narucuju oko 6 il 7 tj od pisljednje menstruacije kako bi se vec moglo cut srceko.... sretno

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

• malaBubamara123

Broj poruka: 41

Prijavi adminu

Hvala puno na odgovoru.  

• Valčika40bela

Broj poruka: 1

Prijavi adminu

Pozdrav.ovako zadnju menstruaciju sam dobila 13.9.trajala mi je 7 dana.inace menstruaciju dobim svaki 21dan.plodni dani su mi bili 23.i 24.9 tj najplodniji i 24.9 kao dan ovulacije. Ta dva dana je partner u mene svrsio.da li je moguće da sam trudna i kad mogu učiniti test?  Sljedeću menstruaciju bi trebala dobit 8 10.sad dal će doći neznam.hvala puno na odg.

Mareeeee3112

Prijavi adminu

Valčika40bela

Pozdrav.ovako zadnju menstruaciju sam dobila 13.9.trajala mi je 7 dana.inace menstruaciju dobim svaki 21dan.plodni dani su mi bili 23.i 24.9 tj najplodniji i 24.9 kao dan ovulacije. Ta dva dana je partner u mene svrsio.da li je moguće da sam trudna i kad mogu učiniti test? Sljedeću menstruaciju bi trebala dobit 8 10.sad dal će doći neznam.hvala puno na odg.

Pa mozete vec do 4 dana prije menge ima tako ranih testova  od osjetljivoscu 10 mlu sretno 

Sin J.💙21.11.2022
    30.5.2024 Braco P.💙

Samy92

Broj poruka: 3

Prijavi adminu

Imam redovne menstruacije tacne 28 dana je ciklus, odnos sam imala 8 ovaj mjesec menga je trebala doc 13 ali he jos nema, 
    Evo 2 dana imam cesto mokrenje😒
    Obilan iscjedak kad da dode menga aki nista 
    Trenutno me ziga desni jajnik, glavobolje 2 dana uzasne
    Ostali sve ok
    Test raden jutros negativan posle 2h vidi se druga crta ali jedvaaa
    Jesam ki rano i radila uopce kad je tek 8 dana od odnosa

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.