Pozdrav svima. Situacija je ovakva, zadnja M 6.9., danas napravljen digitalni clearblue pozitivan, 1-2 tjedna. Zanima me kad se javiti ginekologu, čeka li se skroz do dana izostanka menstruacije ili najbolje čim prije? Hvala na odgovoru unaprijed. :)

Pozdrav svima.Situacija je ovakva, zadnja M 6.9., danas napravljen digitalni clearblue pozitivan, 1-2 tjedna. Zanima me kad se javiti ginekologu, čeka li se skroz do dana izostanka menstruacije ili najbolje čim prije? Hvala na odgovoru unaprijed. :)
Pricekaj do dana izostanka i onda se naruci vecinom narucuju oko 6 il 7 tj od pisljednje menstruacije kako bi se vec moglo cut srceko.... sretno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav.ovako zadnju menstruaciju sam dobila 13.9.trajala mi je 7 dana.inace menstruaciju dobim svaki 21dan.plodni dani su mi bili 23.i 24.9 tj najplodniji i 24.9 kao dan ovulacije. Ta dva dana je partner u mene svrsio.da li je moguće da sam trudna i kad mogu učiniti test? Sljedeću menstruaciju bi trebala dobit 8 10.sad dal će doći neznam.hvala puno na odg.
Pozdrav.ovako zadnju menstruaciju sam dobila 13.9.trajala mi je 7 dana.inace menstruaciju dobim svaki 21dan.plodni dani su mi bili 23.i 24.9 tj najplodniji i 24.9 kao dan ovulacije. Ta dva dana je partner u mene svrsio.da li je moguće da sam trudna i kad mogu učiniti test? Sljedeću menstruaciju bi trebala dobit 8 10.sad dal će doći neznam.hvala puno na odg.
Pa mozete vec do 4 dana prije menge ima tako ranih testova od osjetljivoscu 10 mlu sretno
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Imam redovne menstruacije tacne 28 dana je ciklus, odnos sam imala 8 ovaj mjesec menga je trebala doc 13 ali he jos nema,
Evo 2 dana imam cesto mokrenje😒
Obilan iscjedak kad da dode menga aki nista
Trenutno me ziga desni jajnik, glavobolje 2 dana uzasne
Ostali sve ok
Test raden jutros negativan posle 2h vidi se druga crta ali jedvaaa
Jesam ki rano i radila uopce kad je tek 8 dana od odnosa
Imam redovne menstruacije tacne 28 dana je ciklus, odnos sam imala 8 ovaj mjesec menga je trebala doc 13 ali he jos nema,
Evo 2 dana imam cesto mokrenje😒
Obilan iscjedak kad da dode menga aki nista
Trenutno me ziga desni jajnik, glavobolje 2 dana uzasne
Ostali sve ok
Test raden jutros negativan posle 2h vidi se druga crta ali jedvaaa
Jesam ki rano i radila uopce kad je tek 8 dana od odnosa
Ponovite test sutra ..možda je samo bila kasnije ovulacija
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Pozdrav svima,
Radjena folikulometrija, i radjen test nakon 8 dana.
Druga crta je bas bas blijeda i jedva se vidi 🤷🏼♀️ …
Pozdrav svima,
Pozdrav svima,
Pa ak9 je već 8 dan vidljiva crta to je super znaci ako tamni narednih dana cestitam🥰
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji