Ljudi pomagajte.sinoc mi je poteklo dosta krvi svijetlo crvena.i danas imam i na ulosku ali ne puno.ali kad odem na wc na zadnji mlaz urina izide krvi i solja bude krvava.grudi mi gore ali sam skuzila od cega.sva gorim jer sam dobila neku alergiju odjednom koza mi je ispucala crvena na rukama i licu i sva gorim.ali bradavice mi nisu bolne niti grudi samo se nisu bas vratile u prvotno stanje sto se tice velicine.malkice su vece.jel to mozda uranjena menstruacija od jakog stresa.jer vec dvije noci ne spavam.jednu cijelu noc nisam oka sklopila
Pozdrav, trudna sam 5 tjedana, danas sam napravila test koji je pokazao dvije velike crte.
Evo koji su moji simptomi;
1. UMOR- nikada prije menge nebih zaspala popodne ili se bas tako umorno osjecala. To mi je bio nekako prvi simptom.
2. VRTOGLAVICA- imala sam jaku vrtoglavicu prije 3 dana,nisam mogla glavu dici,cak mi je bilo zlo,vrtoglavica je trajala 2 dana.
3. GRUDI- su mi bile malo osjetljivije,osjetila bih na momente žarenje ili težinu,bradavice su se ispupcale.
4. GRČEVI- grčevi su me pratili vise od 7 dana ali onako lagani,bilo mi je cudno zato imam grceve samo dan prije nego sto trebam dobiti.Mucnine nemam,iscjedak je normalan bijel i gust. Poslije implantacije je bio dosta vodenast,sada je sve gusci.
Od hrane mi se nista ne gadi niti sam osjetljiva na mirise,za sad.
Bok. Radimo na bebi. Neocekivanu mjesecnicu trebam dobit za 6 dana. Par dana nakon ovulacije su poceli bolovi u donjem dijelu trbuha, probodanja, grcevi i titranja. Nekad da jedva hodam a nekad minimalni. Evo od danas i bradavice bolne. Sve plodne dane smo radili na bebi ( od posljednjeg dana m do kraja plodnih dana. Znaci oko 10 puta).
Prosli tjedan sam zbog tih bolova isla vadit krv i urin i jos je prerano da se vidi trudnoca al su nasli bakterije u mokraci.
Ima li neko takvo iskustvo da je svaki plodni dan i dane prije radio na bebi i doso do trudnoce?
Kolko rano mogu napraviti test? Jel nekom 4 dana prije ocekivane m bio test pozitivan?
Bok, ja sam dok smo radili na bebi (a trudili smo se :) ) svaki mjesec imala sam simptome…i mislila sam "da, to je sad to 100%" , ali nije bilo.. držim ti fige da kod tebe bude veliki +.. ja nisam imala simptoma, gotovo sam zaboravila da trebam dobiti.. primjetila sam samo temp oko 37 °C.
Kad ti se javila ta temp. Ja sinoc imala 37 i bolove u stomaku s desne strane trebam dobiti za 4 dana evo danas se bol spustio nize na sred trbuha i blag je... Sto o mislis? Nista drugo od simptoma...
Bok. Radimo na bebi. Neocekivanu mjesecnicu trebam dobit za 6 dana. Par dana nakon ovulacije su poceli bolovi u donjem dijelu trbuha, probodanja, grcevi i titranja. Nekad da jedva hodam a nekad minimalni. Evo od danas i bradavice bolne. Sve plodne dane smo radili na bebi ( od posljednjeg dana m do kraja plodnih dana. Znaci oko 10 puta).
Prosli tjedan sam zbog tih bolova isla vadit krv i urin i jos je prerano da se vidi trudnoca al su nasli bakterije u mokraci.
Ima li neko takvo iskustvo da je svaki plodni dan i dane prije radio na bebi i doso do trudnoce?
Kolko rano mogu napraviti test? Jel nekom 4 dana prije ocekivane m bio test pozitivan?
Ja sam radila test 3 dana prije ocekivane i bio je jasno pozitivan rezultat. A za simptome bas ovo sta kaze i Lilika, od silne zelje sve mi imamo simptome jos 10 dana ☺️ Ali realno simptomi krenu tek par dana nakon sto vec testom utvrdis trudnocu.. sretno!
Pozdrav svim djevojkama🙂 ovako imam pitanje pa i ako je koja imala slično iskustvo... Imam app za praćenje menzisa i trenutno piše uskoro će početi😋 ali imam čudno iskustvo po prvi puta evo već me 3 dana pecka u bradavici, tih dva dana jako bolne grudi sada nešto manje ali to peckanje u bradavici je i dalje prisutno i to u samo desnoj cici... Što se tiče spolnih odnosa dragi je taman došao doma dok sam u skočila u plodne dane tako da smo se svaki dan hopa cupa po par puta🙊😋 do jučer sam imala iscjedak bjelkast i elastican a inače mi je uvjek pred mengu gust i bjel... A trenutno ga od jutra nema... E sad mene najviše zanima da li je još koju od vas peckalo u bradavici? Hvala🙂
Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
8+4👶
Sortiraj odgovore
Najstariji