Pozdrav zenske
Skroz sam zbunjena i nez sta da mislim jel trudnoca il nije
Radila sam onaj clearblue obicni test i bio je plus jedna crta se slabije vidjela i poslje sam radila ovaj digitalni ali tu drugcije rezultat i na kraju ne shvacam jel rana trudnoca il ipak nije ?
Jel se koja mozda susretala s ovim
Jasna kad si radila donji test? On je po meni pozitivan, ali moze biti da je hcg u urinu jos nizak pa da je digitalni tako reagirao ili ako si ga radila popodne a ovaj prvi ujutro s prvim urinom. Najbolje kupi jos jedan test i testiraj sutra ujutro s prvim urinom.
💙Bartol💙
Ami25
Ovaj donji obicni sam radila u ponedeljak popodne a ovaj digitalni sam danas popodne
Pa zato mi cudno sve i ne razumijem jel moguca trudnoca il nije
Ali da budem kupila sutra jos jedan pa onda ponovila jedno jutro da budem sigurna
Koji je dan ciklusa? Ovi cb ima tu evaporacijsku liniju koja zna zbunit, a ovaj digitalni mi ne izgleda cisti minus. Mozda je jos mala koncentracija hcga
24 da ciklusa , za 4 dana bih trebala dobit mjesecnicu
pa cu pricekat onda ako ne dobijem ponovit cu test
Meni ovaj drugi test,na drugoj slici,djeluje pozitivno!Na tvom mjestu bih kupila opet i napravila s prvim jutarnjim urinom!Imas onih jeftinih trakicanpa mozes i svaki dan do menge radit!Ja znam da ja bi😀😀!Samo je bitan taj prvi jutarnji posto je najveca konc hcg-a tada!Sretno...
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
E budem probala opet al ovaj put s jutarnji urinom
Hahah i sama sam takva znatizeljna sam jako nemogu docekat
Jasna slazem se s mamika3. Ja sam kupila te male trakice ima u dm-u 2 za nekih 20 kn ili u ljekarni sure check on ima crvene crte pa malo jasnije pokaze dođe 20 kn! A ovaj digitalni je negativan test, da je pozitivan bio bi plus i pisali bi tjedni.
💙Bartol💙
Zdravo,nova sam ovde i molila bi vas da mi pomognete.Zadnju menstruaciju sam imala 8. juna i trebala sam dobiti 5. jula,boleo me je stomak,grudi kao i obicno pred menst ali tek danas(6. juna) sam dobila blago krvarenje(roze) koje se moze videti jedino kada se obrisem papirom.Sada nemam bolove,imala sam zasticen odnos i danas sam radila test i pisalo je da je negativan,pa se pitam da li je ikako moguce da sam u drugom stanju,posto meni obicno nikad ne kasni?
Zdravo,nova sam ovde i molila bi vas da mi pomognete.Zadnju menstruaciju sam imala 8. juna i trebala sam dobiti 5. jula,boleo me je stomak,grudi kao i obicno pred menst ali tek danas(6. juna) sam dobila blago krvarenje(roze) koje se moze videti jedino kada se obrisem papirom.Sada nemam bolove,imala sam zasticen odnos i danas sam radila test i pisalo je da je negativan,pa se pitam da li je ikako moguce da sam u drugom stanju,posto meni obicno nikad ne kasni?
Mislim da nisi trudna..nego menstruacija kasni koji dan iz nekog dr.razloga..ali ne kasni ti nego dan..tako da to je sasvim ok…a krvarenje ce ti sigurno pocet obilnije i ono normalno za menstruaciju kako i treba…Po meni to je sve ok i sasvim normalno..pozz
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji