Ja sam ponijela 12 chicco ulozaka, imam jos 3.danas muzu rekla da mi donese ostale, on zabunom donio komprese za dojke 🙈. Ne krvarim nesto obilno al treba to mjenjat redovno posebno tko ima savove. Ali jucer sam jace krvarila i sestre ssu forsale da se po dva stavljaju. Stvarno ne bi mogla sad bez njih, niti sa nekim obicnim niti sa mrezastim, kada mi pruzaju neku potporu za ovu ranu pa mi lakse, danas sam od wc do kreveta dosla bez uloska jedvaaa, puno lakse sa njim..
.
Gdje se imaju kupiti ti Jessa ulosci ili neki tog tipa a da nisu ogromni kao chicco, da imam za doma?
Ja sam ponijela 12 chicco ulozaka, imam jos 3.danas muzu rekla da mi donese ostale, on zabunom donio komprese za dojke 🙈. Ne krvarim nesto obilno al treba to mjenjat redovno posebno tko ima savove. Ali jucer sam jace krvarila i sestre ssu forsale da se po dva stavljaju. Stvarno ne bi mogla sad bez njih, niti sa nekim obicnim niti sa mrezastim, kada mi pruzaju neku potporu za ovu ranu pa mi lakse, danas sam od wc do kreveta dosla bez uloska jedvaaa, puno lakse sa njim..
.
Gdje se imaju kupiti ti Jessa ulosci ili neki tog tipa a da nisu ogromni kao chicco, da imam za doma?
Ja sam u dm-u kupila jessa povoljno nesto.
.
Jessa u DM-u a možda bi ti u oni crveni Vir bili dobri... Njih ima svagdje, i u Plodinama.
Komprese umjesto ulozaka, show 😆🙈
.
Jessa u DM-u a možda bi ti u oni crveni Vir bili dobri… Njih ima svagdje, i u Plodinama.
Komprese umjesto ulozaka, show 😆🙈
🙈 Da 😅
Ali Vir imaju mrezucu na njih nesmijem ni pomisliti 🙉
Vaki meni se cini nema ih jos puno prije nas sa terminima tako da i ti brzo pakiraj torbu😂😂bolje da je spremna hehe...
A meni se cini da meni bolovi ode svi dodju sto procitam na forumu😂 ledja me pola dana ubijaju pa sam pola dana ok nadam se da nije nest ozbiljno😂😊ja imam jos par sitnica kupiti,pelene i to necu vise gomilat imam za pocetak dost svega,robica je oprana sutra preksutra cu to poslozit u ormar i super😍Tina sretnnoo
Ja nezz ja sam prvi put bila rezana i koristila normalno te vir nije bas da mi je smetalo za ranu jer se to ionako stalno mjenja
Lista trudnica s terminima:
LaLuna – 23.2. CURA – (11.2. LEA)
ribi1234 – 3.3. Dečko
Maya20 – 5.3. CURA
Lilypie – 10.3. CURE – (14.2. SARA, NORA)
Sheena – 12.3. DEČKO
Skoljka - 13.3. DEČKO – (25.2. AARON)
MeddLeo407 - 16.3. CURA
Zinnia – 17.3. CURA
MiniMe01 – 17.3. CURA
mamasita05 – 18.3. DEČKO
Tina1803 – 18.3. DEČKO
Lunina_mama – 18.3. DEČKO
Martyns – 23.3.
Karla89 - 25.3. CURA
Mellorine – 27.3. CURA
Luce55 – 28.3. Cura
Vanush – 28.3. DEČKO
Twinkletwin – 20.3. blizanci
stefanii0402 – 4.4.
Luca87 – 4.4. CURA
Vaki - 6.4. DEČKO
Poppy – 8.4.
Minnie255 – 8.4.
Frau_Mund6 – 11.4. DEČKO
Blizimama – 11.4. 2 CURE
Maja3 – 15.4.
MickeyMouse – 15.4. CURA
aria12 – 18.4.
sanrio – 22.4. CURA
Enigmaticnaa – 23.4.
Newmum – 23.4. CURA
Smiley – 23.4. CURA
Sanja89 – 24.4. DEČKO
Lady33 – 25.4. CURA
Mommy – 25.4. CURA
Pupi30 – 29.4. DEČKO
Ejlejtija – 4. mjesec
ančica – 29.4.
TatjanaB – 29.4.
Marinchy281 – 29.4.
mimmyx – 29.4. - CURA
momtobe – 30.4.
mmammaa – 30.4. CURA
bejb2 – 2.5. DEČKO
Fever – 3.5. DEČKO
Tea34 – 3.5. DEČKO
neverland – 5.5. CURA
Aaaaaee2eeeeeew2 – 5.5.
maybaby – 7.5. CURA
happyivy – 8.5. CURA
Majuska – 8.5. CURA
MaSen – 10.5.
TeeaS – 15.5. – CURA
My baby – 15.5. - CURA
MiniMa – 15.5. -DEČKO
Molekula – 17.5.
malina08 – 18.5. DEČKO
sagi – 21.5. DEČKO
Jahanara – 21.5. DEČKO
Našamrvaprva – 22.5.
emama260212 – 23.5.
monalisa – 31.5. CURA
Corinne – 5. mj. DEČKO
Jom12 – 5. mjesec CURA
marti07
sirenita - DEČKO
Elenicaa20 - DEČKO
Mart1987
malagarava
brankica09 - CURA
Ellae – DEČKO
soeka22 – CURA
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Minnie255 - ne piše mi nosiš li curu ili dečka...
Ako sam nekog izostavila, pišite! Nisam ponovo čitala postove jer mi nije baš dobro pa mi naglasite ako ima promjena...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji