Tina sretno! Cekamo novosti!
.
Skoljka bas je lijepo citati da se mazite. Al isto mi je nevjerojatno da si rodila vec.
.
Chicco cu i ja uzeti, imala ih i prvi put i bila zadovoljna. I mislim da bi mogla jedne Jessa za inkontinenciju, citala sam da zene i te koriste nakon poroda. Ti ce mi biti kad dodjem kuci.
Curke, na pregledu mi očitalo trudove, poslala me u bolnicu na skidanje šava i evo me u predrađaoni. Javim sve😘
Rekla sam ti! Evo bas sam takav predosjecaj imala. Ima svakakvih trudova! Sretno draga! Neka prodje sto lakse i brze!
Tina sretno i nek prode sto bezbolnije 🙏
Skoljka cestitam i tebi i muzu ,ljepo je citati kako to hrabro prolazis 🤗
Školjka ja još uvijek ne mogu vjerovati da si rodila! 😍
Super da ste ok oboje..a cicanje će krenuti, samo polako😊
Tina pa sretno dragaa!! 🤗🤗 Držim 🤞 da prođe što brže i bezbolnije! 💞
Koja je još ispred mene?? Bome ste se počele redati..🙈
Ja sam isto uzela jedne chicco i jedne jessa (skoro su isti kao chicco samo malo manji)..
Mommy stavila sam 10kom chicco u torbu za rodilište i dva kom u vrećicu za rađaonu..a ako će mi trebat još lako muž donese..
Tina sretnooo 💪💪
Ja imam vise vrsta ulozaka pa ce neki biti dobri, meni je svaka frendica drugacije rekla 😂😂 a u Petrovoj smo Lola lady dobivali i ok su mi bili.
Da ja sam isto aktivirala online 5× vise bodova i iz knjizice 10x vise i kupon za ppc i na kraju opet dobila oko 1000 bodova. Da vama je u vecim gradovima super sto imate i zutu srijedu i super subotu, to se stvarno super ustedi.
Curke, na pregledu mi očitalo trudove, poslala me u bolnicu na skidanje šava i evo me u predrađaoni. Javim sve😘
Ajmeeee SRETNOOOO 👏❤️🥰...
https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png
O ljudi, jel i ti Tina??? Ajde sretno draga🙏❤️
Kod nas sve nešto brzinski haha.
Što se tiče uložaka, ja imam dva paketa vir i dva paketa nekih velikih iz Mullera. Ostatak imam obične i noćne, ali njih sam spakirala u dodatnu torbu koju ću ostavit doma pa nek donose po potrebi
Školjka ja još uvijek ne mogu vjerovati da si rodila! 😍
Super da ste ok oboje..a cicanje će krenuti, samo polako😊
Tina pa sretno dragaa!! 🤗🤗 Držim 🤞 da prođe što brže i bezbolnije! 💞
Koja je još ispred mene?? Bome ste se počele redati..🙈
Ja sam isto uzela jedne chicco i jedne jessa (skoro su isti kao chicco samo malo manji)..
Mommy stavila sam 10kom chicco u torbu za rodilište i dva kom u vrećicu za rađaonu..a ako će mi trebat još lako muž donese..
Hahahahaha tako i ja gledam ko jos ima ispred nas, ovo se nesto pokrenulo 🙈🙈
Tina - ajme! Neka bude brzo i bezbolno. Ne mogu vjerovati da već imamo 4 bebice i jedna samo što nije... SRETNO!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji