Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • meddleO407
    24. Veljača 2020. 13:29

Karla ja sam tj. kad se kćer rodila, moji su donijeli sokove i kolače da počaste doktore i sestre, a tako će i ovaj put, ma da što se mene tiče ja ne bih sigurno sama ništa nosila, ali muž mi radi na bolnici pa on i njegovi to tako hoće🙄 čuj ako budu ljubazni lako pošalješ muža da nešto uzme, a u suprotnom ako nisu zaslužili jedna briga manje

mom3
    24. Veljača 2020. 13:51

Napokon sam našla posteljinu koju sam htjela u rozoj boji
    Jedva našla u Bebe Nova u Point Shopping Centru u Zg. Kaže mi žena na blagajni da je popularna u toj boji pa brzo ode. Kad sam ranije tražila, uvijek je bila samo bež ili eventualno plava..
    5-dijelni set posteljine - jastuk i jastučnica, poplun i navlaka, ogradica

Tina1803
    24. Veljača 2020. 14:08

Karla evo neslužbena informacija da je Korona virus stigao u Zadar - na web str.Antena Zadar...jos nista nije potvrđeno ali bome nije mi svejedno...a vi ipak odgodite put, ko zna 😱😱

Boa35
    24. Veljača 2020. 14:53

Tina1803

Karlaevo neslužbena informacija da je Korona virus stigao u Zadar - na web str.Antena Zadar…jos nista nije potvrđeno ali bome nije mi svejedno…a vi ipak odgodite put, ko zna 😱😱

Ozbiljno? 
    Mene nije strah virusa, mislim da je više razvikan putem medija..to je zapravo nešto kao gripa..ljudi s dobrim imunitetom ga prebole kao običnu prehladu..e sad jedino zbog trudnoće 🤔
    Ja uvijek uz sebe imam onaj antibakterijski gel i mažem ruke, pogotovo kad izađem iz tramvaja ili vlaka.. 
    Meni je jedino muka što zovu za vikend jaku južinu i kišu 😔

Jahanara
    24. Veljača 2020. 15:27

Znaci sve ste finalistice uzbudjene i jedva cekate😀. To je priroda odradila svoje i napravila tako da nas na kraju sve boli i da nam je tesko tako da pozelimo sto prije upoznati male struce💕
    .
    Sto se tice poklona za bolnicu, muz je donio bocu nekog likera, bombonjeru i kavu za sestru sto je oblacila bebu kad smo isle van. Nisam imala u planu nista al mama me satrala da je to obicaj i da se to mora. Valjda cemo tako i ovaj put. 
    .
    Ajme ja se bojim i koronavirusa i gripe i vodenih kozica(nisam ih prebolila). 

Tina1803
    24. Veljača 2020. 15:31

Ma nije ni mene strah opcenito jer je to nesto u rangu gripe ocito ali obzirom na trudnocu🤔 nije jos nista sluzbeno, moze biti i kriva informacija tako da cemo vidit🤞

sagi
    24. Veljača 2020. 16:23

Karla nisam bome ni ja razmišljala o tome, moram pitat šogorice kak su one. Mene općenito živciraju ti pokloni, kave, čokolade itd.

Prijavljujem uredan pregled, bebač je ipak okrenut glavom prema gore. Meni nikad ne kaže kolko je težak, samo izmjeri one mjere. Ali rekao je da je sve super.
    I kao usput je spomenuo i pazite na prehranu. A vidim na nalazu da je napisao dijeta 1800kcal.neću se opterećivati, nema šećer, na plus 9 sam i bebač voli papati 😂
    I reko mi je i onaj iat napraviti u 32.tjednu.
    A on uvijek meni tak veli ko da ja znam sve kaj se radi kad 😁 al mi nije dao uputnicu 😕 to ne moram privatno jel tak? 
    Idem ionako u pon do njega da mi otvori bolovanje pa ću ga pitat za to. 

sagi
    24. Veljača 2020. 16:25

Ja se isto bojim boleština sad u trudnoći. 😕

Jahanara
    24. Veljača 2020. 16:49

Bravo za dobar pregled Sagi! Stigne se jos okrenuti😉 tako je meni u prosloj trudnoci ogtt bio dobar, al sam po njenom dobila previse kg pa me stavila na dijetu 1700kcal. Nisam bila na dijeti, normalno sam jela. Ali je ona bila zadovoljna kako vise ne dobivam puno kg..
    .
    Sta je to iat sta moras napraviti u 32tt?

• Minnie255
    24. Veljača 2020. 17:03

Meni je koma vi curke sto ste sada u terminima bas me zanima hoce li ijedna rodit u subotu 29 og😃ja sam danas malo bolje viroza prolazi jos mi je malo mucno al lezim cijelim dan da to prodje da se ne vrati...
    Al me zato ledja rasturaju nakon sto sam tri dana valjda prelezala u raznim pozama zbog mucnine i svega...nego uvijek se tjesim sto me vise gore bole i sto je beba zivahna u trbuhu inace bi se prepala da nisu trudovi😂bas sam nesto ovu trudnocu cijela isprepadana...Muz ce izludit sa mnom i mojim paranojama😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.