Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina1803
    22. Veljača 2020. 14:26

skoljka

Hvala 😘Medleo ajme koja robica, sve si lijepo poslozila, sve ti je lijepo. Zaljubila sam se u tog misa u kutu krevetica 😍, sta ti je to na kreveticu, jel to neki jastuk ili kao mali madrac? Pa i ja sam sve odradila, isto sam krevetic prekrila sa plahtom, robica u ormaru i ladicama nema joj sta biti. Danas zavrsila sa ovom kolijevkom i kolicima, samo da ih jos sastavim, bas su se brzo osusila. E sad bi sebe trebala malo dovesti u red, a sve odgadjam i to 🙈, farbanje, pedikura itd, al ja to sve sama sebi radim pa odgadjam kao sta ako prenesem do tad cu imati i izrast i nokte 🙈
    Tina kako fora kutija, bas mi se svidja 👍🏻, ni ja to nisam jos vidjela. Jel ti ono u cetvrtak ides na skidanje savova?

Ipak ne jer je zadnji pregled bio super tako da sutra idem u bolnicu na ctg i uzv da vide kakva je situacija i ako je sve oke na pregled 28.2. i onda onaj prvi tjedan u 3.mjesecu skidanje šavova🤗

• meddleO407
    22. Veljača 2020. 14:28

Vaki, onda znaš o čemu pričam, sramota me žalit se ,mislim stvarno sam sretna što ćemo dobit bebicu, dugo smo ju čekali, ali sve te okolnosti me tak živciraju, daleko od toga da mi je trudnoća "blaženo" stanje 🙄 ali dobro šutit i trpit još ta dva tjedna pa će biti lakše što ti Tina kažeš, izdržat ćemo...
    Školjka to ti je kao jastuk/vreća za spavanje, onako malo potfutrano, ima i cif da se može zatvorit, vidjet ćemo hoće li biti korisno...a imam i onakav iz pepca kakav ti imaš plavi pa ću vidjet šta će biti praktičnije

• meddleO407
    22. Veljača 2020. 14:31

Školjka ja sam se prošli tjedan ošišala i ofarbala, da se dijete ne uplaši kad me vidi  inače se nisam htjela farbat u trudnoći, možete si mislit na šta sam ličila, jako imam puno sijedih na vrhu glave. Ali sad pred kraj rekla sam idem pa kud puklo da puklo, ne mogu se više gledat 🤦

skoljka
    22. Veljača 2020. 15:11

Tina ako uspijes izdrzat do prvog tjedna onda cemo svakako bito blizu, mada se meni cini da bi mogla prenijeti, nadam se da ce me gledati vaginalnonu srijedu, bas me zanima koliki je cerviks. 

Kad se sa ananasom krece da i to uvedem ako budem zabetonirana 🙈

Medleo ma ja sam se farbala ali ne svaki mjesec kao inace, isto imam puno bijelih, al sam izmedju koristila onaj sprej u boji. 

happyivy
    22. Veljača 2020. 15:41

sagi

Happyivi nadam se da ti se neće više pojavljivati više takvi bolovi.
    I super za rađaonu i osoblje, mi idemo na tečaj sad u trećem mjesecu pa ćemo i sami vidjet kako je 🙂

Hvala ti ❤️....za sada bolova nema a i pijen caj od brusnice dok ne dode nalaz uk. 
    Radaonu nebus vidla osim ak zavrsis na hitnoj a to neces 🤗... Meni je tecaj bio bas super, iako ja vec dosta znam jer sam godinama radila s djecicom al uvijek nes novo naucis. Meni je primalja bila najbolja, na prvu ju se preplasis jer izgleda strogo, a sad molim Boga da mi ona bude na porodu jer zena rastura. Napisi si pitanja jer kad tan dodes malo se covjek zaboravi. E da i ak bus kupovala dianatal gel nemoj jos jer ce ti na trudnickom ona dat popust samo ju sjetite. 

https://lbdf.lilypie.com/Zhjup1.png

• Sancy3
    22. Veljača 2020. 15:48

Evo ja upravo perem prvu masinu robice,citajuci vas debelo sam u zaostatku😂😂😂al ja sam totalno opustena koda ce se samo sve srediti a inace sam panicar zesci pa samu sebe ne prepoznajem😂😂😂

Jahanara
    22. Veljača 2020. 16:14

Skoljka bas je lijepa kolijevka😀 
    .
    Meddle robica je premedena, sve lijepo poslozeno🥰 cek jel ti imas dogovoren carski u 3.mj ili sam te pomijesala s nekim?
    .
    Tina kao sto su cure rekle nikad ni vidjela ni cula za kutiju za pelene, al mi se bas svidja. Bas je originalno. Ime je isto bas lijepo😀
    .
    Nego, ima li tko iskustva sa popravljanjem naocala? Jel se to uopce moze napraviti da se ne kuzi da su popravljane? Kcer me pogodila loptom i puknuo je okvir, a naocale nove, kupljene prije 3mj. 

Vaki
    22. Veljača 2020. 16:32

Jahanara

Skoljka bas je lijepa kolijevka😀
    .
    Meddle robica je premedena, sve lijepo poslozeno🥰 cek jel ti imas dogovoren carski u 3.mj ili sam te pomijesala s nekim?
    .
    Tina kao sto su cure rekle nikad ni vidjela ni cula za kutiju za pelene, al mi se bas svidja. Bas je originalno. Ime je isto bas lijepo😀
    .
    Nego, ima li tko iskustva sa popravljanjem naocala? Jel se to uopce moze napraviti da se ne kuzi da su popravljane? Kcer me pogodila loptom i puknuo je okvir, a naocale nove, kupljene prije 3mj.

Suprugu je tako mali sredio sunčane naočale koje je masno platio pa mu je bilo žao baciti ih. Odnio ih optičaru i on ih je zalijepio. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Jahanara
    22. Veljača 2020. 16:37

Hvala Vaki na odg, nadam se da ce onda i od mojih nesto uspjeti napraviti a da se ne kuzi. 

Vaki
    22. Veljača 2020. 16:42

Ja na ovima stvarno ne vidim gdje su ljepljene dok ih baš ne uzmem u ruke i tražim. Nadam se da će i tvoje uspjeti zakamuflirati.
    Moji su sad otišli na karnevalsku povorku pa idem malo prileć... 😄

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.