Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Boa35
    11. Veljača 2020. 10:13

LaLuna

U 7.04h stigla je naša mala princezica Lea 👶🤗 2940g i 51cm, mama i bebica su dobro, a tata je najsretniji na svijetu ❤
    Kad malo dođem sebi javim vam detalje, a do tada ćemo uživati u našem smotuljku 🤱🏼

Čestiiitam na malenoj princezici 🥰 
    Sad se mazite i uživajte! 😍♥️

Jahanara
    11. Veljača 2020. 10:20

LaLuna cestitam!🥰 Brz oporavak ti zelim!

• meddleO407
    11. Veljača 2020. 10:26

LaLuna, čestitke od srca ❤️💕💖

skoljka
    11. Veljača 2020. 10:32

LaLuna 🥳 docekali smo je. Cestitke od 💓 na malenoj princezi, a tebi brz oporavak. Kad budes mogla pisi nam kakav je bio porod. 

Mom
    11. Veljača 2020. 10:47

meddleO407

Ja sam stavila neki program za osjetljivo, 30 stupnjeva i dva ispiranja. A centrifugu nisam provjerila, moguće da je bila niža pa je zato ostalo mokro. Uglavnom robu sam složila onaku lagano vlažnu i stavila po radijatorima da se prosuši, izgleda super i nisam ju uopće morala peglat. Ako će baš trebat mogu prije nošenja malo peglom prijeći. Bit će
    možda malo knap jedino ovo iz pepca, a možda će i moći obući koji put, vidjet ćemo.
    Sad se spremam prat drugu turu kad ono nema vode, nešto rade. Ne znam jesam li ja jedina živčana trudnica, ali meni svaki k smeta, evo pojela bih se živa jer sad moram čekat

Nisi ne, i ja sam živčana na momente toliko da samu sebe zaprepastim 🤭 svaki dan na cesti psujem rupe po cestama i debile za volanom koji ne daju zmigavac kad skrecu, bilo kakve gužve mi dižu tlak...

LaLuna, čestitke na bebici! 😁❤️

Lilypie
    11. Veljača 2020. 10:57

Čestitke laLuna i brz oporavak 🥰🥳
    Čekamo detalje.

Nase princeze rodjene 13.02.2020.
    Sara & Nora 💞

Majuska
    11. Veljača 2020. 11:00

LaLuna cestitke ,brz oporavak zelim 🥰
    Evo mene sa pregleda malo zabrinuta jer mi se cerviks poceo skracivat i dr rekla da moram mirovati .Inace sa curicom je sve uredu ,teska je 1000 g .
    Koliko je to opasno skracivanje cerviksa ? 
    I da radila mi je briseve i bas me bolilo pa se jos izvikala na mene da se opustim da ona nezna kako cu ja roditi i tako ...ugl dolazim sa pregleda sva izbedirana 🙄

• Minnie255
    11. Veljača 2020. 11:05

Majuska

LaLuna cestitke ,brz oporavak zelim 🥰
    Evo mene sa pregleda malo zabrinuta jer mi se cerviks poceo skracivat i dr rekla da moram mirovati .Inace sa curicom je sve uredu ,teska je 1000 g .
    Koliko je to opasno skracivanje cerviksa ?
    I da radila mi je briseve i bas me bolilo pa se jos izvikala na mene da se opustim da ona nezna kako cu ja roditi i tako …ugl dolazim sa pregleda sva izbedirana 🙄

Draga nemoj se puno onda zezati bas da te ne bi sprasila u bolnicu na mirovanje...znaci sjedenje izbjegavaj maksimalno to ri je najgore za to...i lezi sto vise mozes!jer moze ti bit da ostane na tome a bolje ti je i kuci mirovati stalno nego u bolnicu da te posalje

11. Veljača 2020. 11:36

LaLuna cestitam na malenoj princezici, odmaraj i uzivajte 💕😍

maybaby
    11. Veljača 2020. 12:13

LaLuna čestitam sretnim roditeljima. Uživajte maksimalno!

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.