Jutro,
I ja čekam lijepe vijesti i prvu bebicu 😍
Tek sad kužim kolko je sve blizu 🙂
Ajoj jel moguće da stiže beba, zar već🤐😅
Sretno draga, neka sve prođe u najboljem redu🤩😍
Laluna sretno ❤️❤️❤️ Možda se već mazite 😍
Nase princeze rodjene 13.02.2020.
Sara & Nora 💞
Školjka sinoć sam ti dva put napisala o perilici i svaki put me izbacilo 🙄
Našu robu perem s dva ispiranja, a bebinu sam na tom programu baby care-predpranje, pranje, 3xispiranje i sušenje odmah..kad stavim odmah da ide sušenje onda mi je centrifuga na 1400okretaja, ne mogu je smanjiti.
Kako nisam puno robe stavljala odjedanput, nije se uopće ništa ni izgužvalo.
Laluna nadam se da je sve prošlo super i da se već maziš sa svojom bebuškom! 🥰
Našu robu perem s dva ispiranja, a bebinu sam na tom programu baby care-predpranje, pranje, 3xispiranje i sušenje odmah..kad stavim odmah da ide sušenje onda mi je centrifuga na 1400okretaja, ne mogu je smanjiti.
A jel ti automatski pise 3 ispiranja pa ti smanjis na 2, ili ti pise 2. Znas zasto, sve isto koristim, isti deterdjent isti omeksivac i roba mi je izguzvanija, pa sam pretpostavila da je do tog silnog ispiranja, pa zato pitam da vidim kako ti? Znam da su prije masine uvijek imale samo 2 ispiranja, sad ove nove generacije po 3 pa me to zbunilo.
A jel ti automatski pise 3 ispiranja pa ti smanjis na 2, ili ti pise 2. Znas zasto, sve isto koristim, isti deterdjent isti omeksivac i roba mi je izguzvanija, pa sam pretpostavila da je do tog silnog ispiranja, pa zato pitam da vidim kako ti? Znam da su prije masine uvijek imale samo 2 ispiranja, sad ove nove generacije po 3 pa me to zbunilo.
A na kojem programu pereš/sušiš?
Meni je trebalo nekoliko pranja da skužim na kojem programu što da perem..sad smo bff zadnjih 3god. 🤪
Ja donji veš i ručnike perem jedino na pamuku i odmah sušenje od 3h stavim. (Da, smanjim ispiranja ako ponudi više). Robu koju nosimo na posao i ostalo perem na programu sintetike (mada je sve isto pamučno) i sušim na tom programu, jer mi na pamuku presuši i jako izgužva (to isto stavim sušenje na 3 do 3.30h, ovisi o količini robe).
Ne smiješ pretrpat mašinu s robom, onda meni ni ne posuši do kraja sve a i izgužva. Moja je 8/6kg pranje sušenje, stavim unutra malo više od pola bubnja robe.
Ja sam stavila neki program za osjetljivo, 30 stupnjeva i dva ispiranja. A centrifugu nisam provjerila, moguće da je bila niža pa je zato ostalo mokro. Uglavnom robu sam složila onaku lagano vlažnu i stavila po radijatorima da se prosuši, izgleda super i nisam ju uopće morala peglat. Ako će baš trebat mogu prije nošenja malo peglom prijeći. Bit će
možda malo knap jedino ovo iz pepca, a možda će i moći obući koji put, vidjet ćemo.
Sad se spremam prat drugu turu kad ono nema vode, nešto rade. Ne znam jesam li ja jedina živčana trudnica, ali meni svaki k smeta, evo pojela bih se živa jer sad moram čekat
Ja sam stavila neki program za osjetljivo, 30 stupnjeva i dva ispiranja. A centrifugu nisam provjerila, moguće da je bila niža pa je zato ostalo mokro. Uglavnom robu sam složila onaku lagano vlažnu i stavila po radijatorima da se prosuši, izgleda super i nisam ju uopće morala peglat. Ako će baš trebat mogu prije nošenja malo peglom prijeći. Bit će
možda malo knap jedino ovo iz pepca, a možda će i moći obući koji put, vidjet ćemo.
Sad se spremam prat drugu turu kad ono nema vode, nešto rade. Ne znam jesam li ja jedina živčana trudnica, ali meni svaki k smeta, evo pojela bih se živa jer sad moram čekat
Pomalo, stigneš sve! 🤗
Da, možda ti je centrifuga bila s malo okretaja, pa je ostalo mokro dosta..
Jeste vidjele da opet u četvrtak u lidlu bude robice za bebače? Super mi je kako oni to lijepo snize da se riješe robe 😊
Ja danas idem na šišanje i farbanje..zadnje prije poroda, jer tko zna kad ću opet imat vremena za otići frizerki 🙈😆
Sortiraj odgovore
Najstariji