Bok cure! Pročitala sam sve ali zapamtila dobre preglede i prekrasne slike od Fever 😍
Ja sam lagano na rubu, kozice su nam katastrofa, ima ih milion valjda i imam osjećaj da samo izviru, trbuh mi je napet, beba se jako miče, nije da udara nego se bas kreće, na poslu imam još dosta toga završiti - bome bas jedva čekam porodiljni.
Sto se tiče torbe za rađaonu budem samo na vrh priredila spavaćicu za porod, ručnik i natikače/japanke - to se presvlačim tamo gdje je klistir i to, a torbu preuzimaju babice i dostave mi je u sobu. I još ću posebno pripremiti spavaćicu poslije poroda, mrežaste gaće i dva uloška i sve za tuširanje isto na vrh
Uf poludila sam danas s pranjem robe, znači kao prvo sva roba iz pepca se smanjila za broj. Sve drugo ok, ali to se smanjilo. A i ovako mi se činilo malo. Toliko je puštalo boju, na svu sreću stavila sam maramice za skupljanje boje jer sam se toga i bojala pa se nije ništa pofarbalo. Prala sam to na nekom programu koji ima dvostruko ispiranje, a taj inače nikad ne koristim i kad sam veš izvadila bio je baš jako mokar, ne znam zašto ali inače mi je skoro pa suh. Onda sam mozgala na koji program da stavim u sušilicu, pa sam prtljala s nižom temperaturom i sa stupnjevima, da bi roba na kraju bila vlažna umjesto suha. Evo to me toliko nasekiralo, kad moram ja komplicirat. Majkemi sve ću odsad prat i sušit kao normalnu robu a ne izmišljat. K tome od onog deterdženta iz Lidla nikakvog mirisa ni mekoće.
A ja u Pepcu kupovala i br 56🙈 ako se jos i smanji...
Sa malom nisam nikad prala na nekom posebnom programu sa dodatnim ispiranjem. Obicni program za pamuk. Al ona nije imala osjetljivu kozu tako da to opet ovisi o djetetu.
https://ibb.co/2n6PP4J evo cure 💝
Isli smo na zadnji 4d privatno da jos dobijemo koju slikicu, teske smo 2260 🙈
Uf poludila sam danas s pranjem robe, znači kao prvo sva roba iz pepca se smanjila za broj. Sve drugo ok, ali to se smanjilo. A i ovako mi se činilo malo. Toliko je puštalo boju, na svu sreću stavila sam maramice za skupljanje boje jer sam se toga i bojala pa se nije ništa pofarbalo. Prala sam to na nekom programu koji ima dvostruko ispiranje, a taj inače nikad ne koristim i kad sam veš izvadila bio je baš jako mokar, ne znam zašto ali inače mi je skoro pa suh. Onda sam mozgala na koji program da stavim u sušilicu, pa sam prtljala s nižom temperaturom i sa stupnjevima, da bi roba na kraju bila vlažna umjesto suha. Evo to me toliko nasekiralo, kad moram ja komplicirat. Majkemi sve ću odsad prat i sušit kao normalnu robu a ne izmišljat. K tome od onog deterdženta iz Lidla nikakvog mirisa ni mekoće.
Ajme,pa kako?? 😒🤔
Ja imam isto dosta robice iz pepca, prala sam po bojama (bijelo-krem-sivo, rozo-crveno, šareno) na 40st..nije mi se ništa stisnulo..jer sam baš uspoređivala oprano sa neopranim.. al ja imam neki baby care program, i sušenje mislim da mi je bilo kao za pamuk na tom programu..
Baš mi je žao, možda je temp bila prevelika? 😔
Meni se baš taj iz lidla super zbog toga jer nema mirisa, a robica iz sušilice je uvijek mekana.
Lilypie odlicno da su svi nalazi uredni 👍🏻 Vjerujem da ti je svega preko glave 😐, al bitno da mozes na wc normalno, vjerujem da ti to puno znaci. Izdrzi jos koji tjedan 😊 jel sinek ozdravio?
Karla mi imamo istuu perilicu, jel ti kad normalno peres, jel ti za ispiranje uvijek stoji 3 ili ti smanjis na 2. Po meni je to da bolje ispere deterdjent i u zadnjoj prima omeksivac. I jel ti cijedis na 1200 ili?
Melorine meni ti taj pritisak traje vec tjwdnima, ali to je samo kad ustajem sa trosjwda jer je nizi, a sa stolice normalno sve, i to sam primjetila da je od podneva pa sve jace prema noci, valjda kako su crijeva punija i zeludac pa i malac ima manje mjeata i vdjerovatno gura prema dole pa mi je samim tim dole ave opteteceno i pipi me zna boliti uh.
Fever prekrasnooo 😻, i komoda je super, joj jedva cekam sve srediti pa da i ja poslikam
MickeyMouse 🤞🏻 da kozice sto prije prodju
Medleo ajmeeee, nadam se da ti sr nije 56 smanjio 🙊, mozda si na visokoj temp prala. To dodatno ispiranje ne bi trebalo imati veze niti sa cim, a ovo sto ti je premokro mozda si na manje okretaja stavila a nisi odmah vidjela 🙁, uvjezbat ces 🙈😂, al zao mi robice sto se smanjila. Ja isto imam posevan program za baby, al ja cu to prat normalno kako perem robu, taj traje predugo, nema potrebe za tim da sr vrti sat i pol.
Brankica super za pregled, wouw kako se lijepo vidi 😍
Cure, javljam vam se iz Rijeke, jutros krenulo nešto smeđe, pa curilo nakon što bih se obrisala...čula se s dr popodne i kaže neka krenem u Rijeku. Plodove je malo, niti prst otvorena, nema trudova tako da će mi dat nešto za pokrenut... Kad bi se bar krenula otvarat sama od sebe i da vidim što su to trudovi... kako tako, beba do jutra mora van. držite fige da sve prođe dobro :)
Aaaaaaaa stize nam beba🙈 LaLuna sretno 🤞💪🙈 🤰👼 pisi novosti 🥰 mora van, opusteno samo 💪
Ajmee znaci krenulo je i kod nas, jos nevjerujem da se termini polako priblizavaju 😳
LaLuna sretnooo i da sve prođe kako treba 💪🙏💕 pisi nam kad stignes 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji