Proljetno - ljetnje bebe 2020.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mom
    24. Siječanj 2020. 17:13

Mellorine

Mommy

A šta je sa preostalim godišnjim od ove godine, zna li tko? Imam još 13 dana neiskorištenih…

Ako ti je godisnji od ove godine mozes ga iskoristiti sljedece godine kad se vratis.

To je sigurno i ne ovisi o firmi i njihovim internim odlukama? 

Boa35
    24. Siječanj 2020. 17:20

Vaki ako sam na dobro skužila ista je procedura i za porodiljni..taj obrazac iz firme i doznake.. samo je jedna doznaka za komplikacije, a valjda druga za porodiljni.. nek me ispravi netko ako sam krivo napisala. 
    Mommy godišnji od ove godine možeš koristiti kad ti završi porodiljni..ja sam sad za blagdane potrošila stari od 2019.god, a za novi (2020.)nisam ni dobila odluku još, mi to dobijemo tek u lipnju..tak da ću taj novi iskoristiti sljedeće godine nakon porodiljnog 😊
    Elenica nije mi jasno kako si uspiješ ranice napraviti? Jel te jako svrbi? Da nemaš gljivice ili nešto ako te tako svrbi da si ranice napraviš? Još je nama sve dolje baš osjetljivo.. 🙄 probaj vidjet s doktorom.. 

Boa35
    24. Siječanj 2020. 17:22

Mommy

Mellorine

Mommy

A šta je sa preostalim godišnjim od ove godine, zna li tko? Imam još 13 dana neiskorištenih…

Ako ti je godisnji od ove godine mozes ga iskoristiti sljedece godine kad se vratis.

Trebala bi moći koristiti i sljedeće godine..ali možda da provjeriš pa da si sigurna..da ti ne propadne bezveze. 

Mom
    24. Siječanj 2020. 17:50

Karla89

Mommy

Mellorine

Mommy

Trebala bi moći koristiti i sljedeće godine..ali možda da provjeriš pa da si sigurna..da ti ne propadne bezveze.

Hvala na pomoći. Pitat ću ja i naše razubovodstvo u ponedjeljak da ne bi bilo poslije nismo znali... 

24. Siječanj 2020. 17:50

Karla89

Mommy

Mellorine

Mommy

Da po zakonu bi trebala moci, ali ako si kod kakvog privatnika rađe pitaj da si sigurna.

• Elenicaa20
    24. Siječanj 2020. 19:05

Karla 89 ne svrbi me svaki dan uopste
    Zna se desit jednom u 7 dana ali mene ne svrbi unutra nego me svrbi ondje hdje piskimo hah
    Ja ne znam eto vidjet cu s dokt 

My baby
    24. Siječanj 2020. 19:14

Elenicaa20 mozda imas neku upalu pa te svrbi ili neku infekciju?

• Elenicaa20
    24. Siječanj 2020. 19:25

My baby imala sam vec gljivicnu inf i koristila vaginalete
    Konstatno se perem mlakom vodom i sodom kako mi je dokt propisala
    To se povuce pa se vrati ocigledno cu se borit do kraja s. Tim😔

Majuska
    24. Siječanj 2020. 19:26

Hocete vi nositi steznik poslje poroda ? Ima netko iskustva ? 

My baby
    24. Siječanj 2020. 19:41

Elenicaa20 a da te mozda ne iritira soda? Jesi probala samo mlakom vodom? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.