Melorine bas se rastopim na tu robicu za curke 😍, imas srece sto je opet curka 🙈 preslatko
skoljka ma necemo se muciti sa skidanjem vidit ces kako to zacas ide dolje pogotovo ako uspijemo dojiti, nestat ce zacas 😀
Jos cu samo prikupiti bodi benkica dugi rukav da mi je lakse oblaciti jer iskreno premda je druga beba meni kao da je opet prva, doduse prvu mrvu ni nisam ja oblacila prva 3mj dok smo bile u bolnici.
Meni ovi dani bas brzo idu tako da sam stvarno pocela razmisljati da idem sve kupiti sto treba za bolnicu pa sam mirna 😊
Tina - ja nisam imala problema s međicom pa nisam ni istraživala, ali su me hemoroidi satrali. Do poroda nisam imala pojma koliko to može boljeti. 🥴
Uf, znam da dosta zena ima problema s hemeroidima u trudnoci i poslije poroda..ti si imala poslije ili i prije poroda? Jeli išta pomoglo?😱
Nakon poroda. Valjda zbog silnog naprezanja kod izgona bebice. U ljekarni su mi napravili mast jer mi ove gotove nisu pomagale. Baš razmišljam tko će mi to sad napraviti ako bude potrebe jer je došlo do smjene generacija u toj ljekarni.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Mellorine - stvarno je majušno ovo do tvoje ruke. Ne mogu ni zamisliti kako bih oblačila svoje dijete bez bojazni da mu slučajno nešto ne napravim...
Sad ćeš imati potpuno drugačije iskustvo, a sekica može pomagati. 😘
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Tina ako ti je šećer tako povišen, ja bih preskočila kolač.. ledeni vjetar je sami šećer..beze kore su bjelanjci i šećer, voće je puno šećera, a i u kremi i šlagu ga bome ima..
Lilypie stvarno ti se divim 💜 vjerujem da nije lako..ja kako ne jedem ništa iza 18h muka mi bude..stalno bi nešto jela i svakakve ideje mi padaju na pamet, a do tad uopće nije bilo tako.. 😒 psiha je zajebana stvar..
Mellorine robica je preslatka 🥰
Ja sam +8.5 .. samo se nadam da neću više od 6još dobiti do poroda..a kako sam sad prestala jesti navečer gluposti, možda će bit ok 😊
Večer curke, trebam info od nekog ko ima provjerene informacije i razumije se u ovo sve vise od mene.. Naime, imam specificnu situaciju, zaposlila sam se 28.3.19., prije toga nemam radnog staza 18mj u zadnje 2god. Nadalje, roditi trebam 2.5. sto bi znacilo da trebam raditi do 28.3.20. kako bi ostvarila porodiljnu naknadu za zaposlene (uvjet je godina dana neprekinutog rada). Bojim se da mi bude tesko raditi doslovno mj dana prije poroda, pa vas molim za savjete ili prijedlog sto napraviti.. Da li je moguce ici npr. sa komplikacija na porodiljni 28 dana prije, a ne 45? Tko to odlucuje koliko dana prije idem? , jer ja svakako moram ici tih 28 dana inace necu ostvariti pravo na naknadu za zaposlene..
Cure koliko vremenski traje anomaly scan?
Bejbe ako si na komplikacijama, onda se porodiljni otvara 45 dana prije, a ako radis do kraja onda ga mozes otvoriti 45 dana prije ili moras otvoriti 28 dana prije. Koliko ja znam...
Hvala na savjetima curke...krece dijeta! Danas mi je npr.normalan secer cijeli dan tako da🤷♀️ cekam cetvrtak i pregled i te nalaze
Sortiraj odgovore
Najstariji